شما رمتون چند گیگه؟ مارکش چیه؟نقل قول:
من که نصب میکنم و مشکلی هم نداره .
Printable View
شما رمتون چند گیگه؟ مارکش چیه؟نقل قول:
من که نصب میکنم و مشکلی هم نداره .
جواب منو کسی نمیده؟نقل قول:
لطفا کمکم کنین
مموری کارتتو در بیار دوباره بزار.روشن خاموش کن.از اینکارا دیگه.واسه منم چند بار شده از اینکارا کردم حل شده موضوع
مطمئنی نوش 260 تومنه تو تاپیک درخواست قیمت گوشی n78 رو زده بودن 260 تومن :18:نقل قول:
اره بابا. عجيبه، ولي 250 تا 275 تومنه!
آقا من یه مشکل مسخره دارم.یه شماره خاص هستش که بهم اس ام اس میده.اگه ریپلی کنم که جواب بدم اس ام اسم fail میشه.مجبور میشم انتقالش بدم به درفت و دوباره سند کنمش تا بره.شماره رو هم پاک کردم از رو گوشی.بازم وقتی اس ام اس میاد و ریپلی میکنم بازم fail میکنه!
یادمه 3230 که داشتم قدیما یه همچین مشکلی داشتم که فرمت هیچجوره روش جواب نمیداد سره این قضیه.
خلاصه مسیج سنتر رو هم عوض کردم.raplay via same center رو هم فعال کردم ولی بازم fail میشه و مجبورم برم تو قسمت creat new text msg اونجا بتونم اس ام اس بفرستم.کسی راه حلی داره؟
این قضیه از شب عید غدیر شروع شد.اومدم اس ام اس بزنم که چون خطها شلوغ بودش همش fail میشد و من تونستم با کلی دردسر بالاخره بفرستم.بعدش یکی در میون اس ام اس هامو fail کرد تا الان که همه رو fail میکنه
آهان راستی منظورم fail توی ریپورت نیستش ها.منظورم پیامه unabale to send msg هستش
حال کردید چه موضوع خوفی برام درست شده؟ عمرا اگه کسی بتونه جواب بده :دی
بنده هم همین مشکل رو داشتم با یه شماره ایرانسل . ! راهی هم براش نیافتم .. اما فکر نمیکنم به ایرانسل و .. ربط داشته باشه ..نقل قول:
عجیبه من هم همین مشکل رو دارم !
( همراه اول )
هممون منتظر بودیم تا یکی بگه بعد ما هم بیایم بگیم !:دی نکنه یه مشکل شایع هست و ما خبر نداشتیم ! :دی
آقا من خیلی وقته این مشکلو دارم با همه ی سیم کارتا امتحان کردم مشکل از خود گوشیه.
ولی مگه این نوکیا این آپدیت کذایو واسه 5700 میده بیرون.
memory cart corrupted!
تو file manager که میری اینو نوشته!
میگه باید format بشه!
format کردم! اما بازم همینجوری شد!
منم اره. ولي 2نوع:
1.همين كه شما ميكين. البته شماره طرف 0935 بود. بعد يه مدت خودش درست شد.
2. به ايران سليا كه س م س ميدم، 3-4 تاش ميره، طرفم ميده، ولي من كه ميدم، بهش نميرسه. Delivery هم نوشته pending . مسأله اى شده. بايد 2 روز صبر كنم تا بتونم دوباره اس بدم. خطم 911 دائميه.
جواب سوالمو ندادين. من نميتونم برنامه هاي Java رو روي مموري كارد نصب كنم. مجبورم همه رو روى فن ممورى نصب كنم. با مشكل كمبود جا در فن مواجه شدم. كمك لطفأ.
راستي بيشنهاد ميكنم يه ايرانسلم بكيرين. من واسه اينترنتش كرفتم. خيلي با 5700 باحاله. من فك ميكنم كه 5700، اينترنتش باك داره، جون هزينش خيلي نسبت به كوشياي ديكه كمتره، من با Slick ميرم به اي دي، 1بارم با اينكه زياد جت كردم، هيجي هزينش نشد. شاخ در اوردم. الانم با 5700 دارم بست ميدم. ميبينيد كه 4حرفو ندارم.
احتمالا اون موقع پنج شنبه بوده که براتون مفت تموم شده :31:
در ضمن این که اس ام اس میره یا نمیره همش به سیم کارت ربط داره نه گوشی!
فکر کنم گوشی به شماره حساس میشه .اون 3230 به یک شماره تالیا حساس بود.این 5700 یدونه 0912 و یدونه 0919
باید با یه سیمکارت دیگه هم تست کنم ببینم باز اینجوری میشه یا نه.
میگما ما چقدر همدردیم :دی
اگه کسی همراه اول روی اون امتحان کنه لطفا.
منم بعضی موقع با یه مخاطب خاص این مشکلو دارم
خودش درست میشه!
خط من 911 ست و اون 935!
----
سوال من فراموش نشه!
امیدوارم مموریت نسوخته باشه:13: رو یه گوشی دیگه هم تست کن.با رم ریدر میتونی توش چیزی بریزی؟نقل قول:
نه بابا_بنج شنبه ،جمعه نبود،اكر هم بود_كه مجاني نميشد_بيشتر وقت ها همين جور كه ميكم،ميشه
منم فك ميكنم حق با مهندسه_جون فقط به دو نفر كليد ميكنه
قیمت همه گوشی ها افت کرده غیر از این 5700 قیمتش بین 268 تا 275 هزار تومانه
n78 سه ماه پیش 320 تومن بود الان شده 260 ولی 5700 مثل اینکه گرون تر از اونه
عجیبه نه؟؟؟
به نظر من 2 علته که باعت میشه قیمت 5700 نشکنه اولا یه گوشیه تازه هست دوما 250 تومن قیمتی نیست که به این زودیا بشکنه شاید یکی دوسال دیگه. مثل n73 که البته اون اولا 600 تومن بود!نقل قول:
اره با این همه افت قیمت گوشی ها هنوز قیمتش عالیه ..
من یکسال و خورده ای پیش خریدم 280 تومن ! !:دی الان فرقش فوقش 10 تومنه !:دی
گوشیهایی مثل n78 هم قیمتشون زود و خیلی افت کرد ..
بریم بفروشیم تا قیمتش خوبه !:دی
آره خدائی قیمتش خیلی خوب مونده من که کیف کردم من پارسال 30 مرداد بود خریدم 275 الان هم همونه :31:نقل قول:
ما که فروختیم 210 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دلم براش تنگ شده گوشی خوبی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همه ارزونتر خريدم 245.بعد از 3تا گوشي قبلي كه افت قيمت زيادي داشت و شديدا ضرر كردم ديگه واسم درس عبرت شد صبر كنم تا گوشي قيمتش بياد پايين بعد بخرم.من مشكل مسيجم با يكي از شماره ها گويا حل شدش.بدون هيچ دليل خاصي!!!
نقل قول:
اره این مشکلی نیست که در اثر چیزی به وجود بیاد .. احتمالا همیطنوریه .. خود به خود به وجود میاد خود به خود هم از بین میره ... :31:
کجا فروختین شما ؟ 210 که زیاده اگه اینطوری باشه منم میرم بفروشم!نقل قول:
من ارزونتر خریدم.240 :29::31:نقل قول:
مشکلتون هم مربوط به سیم کارته نه گوشی منم یه زمانی ایرانسل دائمی داشتم رو 4 تا گوشی امتحان کردم بازم مشکلش حل نشد
من به مغازه دار نفروختم همینجوری ردش کرم.
با رم 2 . هنوزم 3 ماه گارانتی اتصالات داشت.
خوش به حالتون
منم دیروز چند تا مغازه رفتم بالاتر از 150 تومن برنمیدارن
دوست عزیز اگه مشکل داره و میخوای بفروشی که هیچی .نقل قول:
اگه میخوای بفروشی و گوشی بهتر بخری به نظر من کار اشتباهیه .
من خودم خواستم n73 me بفروشم n78 یا n82 بگیرم ولی پشیمون شدم .
چون الآن دیگه اشتباهه واسه موبایل پول بدی .
تا اونجایی هم که من میدونم این گوشی خیلی عالیه .
هم کیفیت صدا ، هم کیفیت دوربین و هم کاراییش .:46:
همه این ها تایید میشه و من هم قبول دارمنقل قول:
گوشی کاملی هستش میشه گفت تمام امکانات n95 رو داره به غیر از چند تا که حالا اون دیگه خوب مسلما بخاطر قیمتش امکانات بهتری رو داره
من خودم از گوشی خیلی راضی هستم و تا حالا به مشکل نخوردم باهاش ولی شخصا دوست دارم گوشی رو مدلش رو عوض کنم برم یه گوشی کلاسیک مثل N78 رو بگیرم از تیپ ظاهریش خوشم اومده حالا N78 هم نشه دنبال یه چیز تو میایه های HP میگردم که صفحه لمسی و ویندوز موبایل باشه و قیمتش هم به نسبت مناسب باشه(زیر 600)
رفیق تا اونجایی که من میدونم N78 مشکل نرم افزاری داره .نقل قول:
به نظرم 5800 بخری خیلی بهتره .
الآن قیمتش هم خیلی اومده پایین .
فکر کنم یه 450 تومنی باشه .
صفحه لمسی هم هست :46:
بری تاپیکش عکس ها + توضیحاتش رو میبینی »
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266238
سروش جان n78 رو داریم ولی ازش راضی هستیمنقل قول:
مشکل نرم افزاری ندیدم؟ کسی موردی دیده ازش بگه برسی کنیم شاید واقعا مشکل داشته باشه
اگه مشکلی هم باشه یعنی با اپدیت هایی که nokia میده بیرون تو سایتش درست نمیشه؟
شما دلتون میاد 5700 رو رد کنین؟؟؟
درست ولی من عشق N73me دارم :10:یه بار اون اولا خریدم 600 تومن دادم دست این و اون خراب شد مجبور شدم اوراغی بفروشم پارسالم که میخواستم بخرم همه جارو گشتم آک فنلاند نبود همه آلمانی بودن مجبورا یکیشو خریدم بعد دیدم خیلی افتضاحه رفتم پسش دادم(طرف آشنا بود) الان واسه این میخوام بفروشم که بتونم یه n73me فنلاند کارکردشو پیدا کنمنقل قول:
شما میخای 5700 رو بفروشی و N73me بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
انقد تعجب داره؟؟
نقل قول:خوب من که گوشی خوبی میدونم 5700 رو ولی میخوام تنوع ایجاد کنم وبرم تو سری های لمسی فقط به خاطر این میخوام بفروشم بیشتر دنبال hp میگردم که بگیرمنقل قول:
اگه خیلی از n73me خوشت میاد بگیر ولی من بودم این کارو نمیکردمنقل قول:
انقد تعجب داره؟؟
موفق باشی
به نظر من صفحه لمسي ميخاي فقط omnia بگير.
N73? يعني بخاطر دوربين بري 5700 رو بفروشي؟ شوخي ميكني.n73خيلي كند هستش.كيپدش رو هم كه نگو(الان بر و بكس كلوپ n73 ميان ميكشن منو)
دلیل؟؟؟نقل قول:
نه مسئله دوربین نیست من قبلا n73 داشتم همونطور که گفتم من عاشق این گوشیم :10:نقل قول: