من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی فروش psp حرف اولو میزنه...
گفت psp تو بیار واست 12تا بازی میریزم 18 تومن
فک کنم راست میگه. این خودش نشون میده که psp بالاخره هک میشه :21:
مغازه دارم همین حرفو زد...
من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی فروش psp حرف اولو میزنه...
من امروز رفتم یکی از مغازه هایی که توی کرج تو فروش psp حرف اولو میزنه...
یه لب تاب گذاشته بود اونجا همش تو سایت Dark-alex بود:5:
سالم دوستان یه مشکل دارم امروز که داشتم yu-gi-oh tag force 2 بازی می کردم وختی خواستم از تویه بازی بیام بیرون home رو زدم و psp هم گفت میخوای از بازی خارج بشوی ماهم گفتیم yes ولی psp به حالت xmb نرفت و یه screen سیاه شده و خاموش هم نمیشه ولی میتونم یه حالت m33 recovery menu برم ولی نمیدونم چکار کنم کمک کنید !!!!!!!!!!!!
ممنون میشم
خب یه بار دکمه ی خاموش رو 6 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن ببین درست میشه یانهنقل قول:
سالم دوستان یه مشکل دارم امروز که داشتم yu-gi-oh tag force 2 بازی می کردم وختی خواستم از تویه بازی بیام بیرون home رو زدم و psp هم گفت میخوای از بازی خارج بشوی ماهم گفتیم yes ولی psp به حالت xmb نرفت و یه screen سیاه شده و خاموش هم نمیشه ولی میتونم یه حالت m33 recovery menu برم ولی نمیدونم چکار کنم کمک کنید !!!!!!!!!!!!
ممنون میشم
اگه نشد Semi Brick شده که باید فایل های فلش 0 رو جایگزین کنی تا درست بشه
سلامنقل قول:
اگه دستگاه را که روشن میکنید فقط یک صفحه سیاه می آید و وارد xmb نمیشه و فقط به ریکاوری منو دسترسی دارید دستگاه شما Semi Brick شده.
برای رفع Semi Brick میتونید یکی از 3 راه زیر را بروید.
1-جایگزین کردن flash 0 دستگاه(در صورتی که قبلا از flash 0 بک آپ گرفته باشید)
2-انجام آموزش پست زیر:
3-روش پاندوراکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2782167&postcount=7
روش 2 بدون نیاز به پاندورا هست.
اگه دسترسی به باطری پاندورا ندارید و از flash 0 دستگاه هم بک آپ ندارید باید از روش 2 بروید.
موفق باشید.
---------------نقل قول:
بله اینو تو سایت دارک الکس نوشته شده که می شه با این کار تو پی اس پی بازی ریخت.
آقا یعنی هیچ کی نمیدونه Gripshift یعنی چی ؟
من که تو سایت دارک الکس چیزی ندیدم که بشه روی 3000 بازی ریخت !
مطمئن باش همچین کاری تا الان انجام نمیشه.اگه بود مثل بمب صدا میکرد.نکنه خود فروشنده های ایرانی این روش را پیدا کردند.:27:نقل قول:
این فروشنده ها که من دیدم جزو دوز و کلک کار دیگه ای بلد نیستند.
میشه شماره تلفن این فروشگاه را برام پیغم خصوصی کنی.میخوام زنگ بزنم باهاش حرف بزنم.
Gripshift اسم یک بازی هست که بعضی ها ادعا کرده اند که توسط umd این بازی و باگی که داره میشه بازیها و برنامه های دست ساز رااجرا کرد.نقل قول:
من دارم بازی می کنم..ولی بازیش یه جورائی خسته کننده ست ...حوصله ی من یکی که سر میره وقتی دارم این بازی رو بازی می کنم...اگه وقت کردم نقدشو میزارم.نقل قول:
سلام.
یک سوال برام پیش اومده.
بازی هایی که توی فروشگاه اینترنتی سونی برای فروش هست دارای چه خاصیتی هستند که پس از اینکه دانلود بشوند و داخل مموری ریخته بشه قابلیت اجرا شدن دارند. و دستگاه انها را بازی اورجینال میشناسه؟
ایا هکر ها نمیتواند کاری کنند که psp بازی هایی که به صورت iso هست را به عنوان بازی هایی بشناسه که از فروشگاه اینترنتی دانلود شده اند؟
دانلود کردم ولی پاسورد میخادنقل قول:
پاسورد چییه ؟
ممنون میشم:31:
سلامنقل قول:
ببخشید پاسورد یادم رفت تو اون سایتی که پیدا کردم نوشته بود :
خدانگهدارکد:kiss of death
دوستان لطف کنید لینک های دانلود بازی و درخواست ها را در تاپیک زیر قرار دهید.
دانلود بازی های Psp
ممنون.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107710
موفق باشید.
این سوالیه که همون موقع که قرار شد سونی اینکارو بکنه تو ذهن من نقش بست ! ولی هنوز خودمم نمی دونم چطوریه ! شاید Iso نیستنقل قول:
نسخه ی دوم منظورمه هانقل قول:
من دارم بازی می کنم..ولی بازیش یه جورائی خسته کننده ست ...حوصله ی من یکی که سر میره وقتی دارم این بازی رو بازی می کنم...اگه وقت کردم نقدشو میزارم.
درسته نسخه ی دومه...چند روز پیش با Torrent دانلودش کردم...بازی بدی نیست ولی یخورده خسته کننده است..نقل قول:
ای بابا پس شاید بازی من خرابه !
جدیدا psp ایم قاط زده بعضی از عکس های jpg جدید که ریختم توش رو نمی شناسه !
یعنی بازی ها رو از سایت سونی با کارت های اعتباری دانلود می کنی و بعد می ریزی رو مموری بازی می کنی؟؟؟نقل قول:
واسه فرم ویر 4.01 کار می کنه؟؟؟
اگه اینجوری بود آدرس سایتو برام بزاری ممنون می شم
اگه اینجوری باشه psp برای من هک شده است :21:
باید پول کامل بازی رو بدیا ! زیاد خوشحال نشو ! :27: :31:نقل قول:
یعنی بازی ها رو از سایت سونی با کارت های اعتباری دانلود می کنی و بعد می ریزی رو مموری بازی می کنی؟؟؟
واسه فرم ویر 4.01 کار می کنه؟؟؟
اگه اینجوری بود آدرس سایتو برام بزاری ممنون می شم
اگه اینجوری باشه psp برای من هک شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا،فرمت،ریختن فیلم در پی اس پی را برای دانلود بگذارید!
شما باید فریمور 5.00 به بالا را بریزی تا قسمت playstation store اضافه بشه.بعد به اینترنت وایرلس دسترسی داشته باشی.با psp به قسمت نام برده بری.و مبلغ بازی را پرداخت کنی و بازی را دانلود کنی.نقل قول:
اگه منظور شما از جمله قرمز رنگ اینه که توان مالی و امکان خرید از فروشگاه اینترنتی سونی را دارید چرا دیگه دنبال هک کردن هستید؟؟؟؟
راحت برید umd بخرید و بازی کنید.
شاید هم منظور من را بدمتوجه شدید.مثلا اگه Umd بازی god of war به فرض باشه 40 دلار شما برای خرید از فروشگاه های اینترنتی سونی باید همین 40 دلار را پرداخت کنید تا اجازه دانلود داشته باشید.
لیست بازی های جدید :
Pinball Hall of Fame حتما امتحان کنید مخصوصا تو زمان بیکاری
Prinny: Can I Really Be the Hero?
لیست بازی های 3 هفته آینده :
Resistance: Retribution
MLB 09: The Show
Mana Khemia: Student Alliance
Samurai Shodown Anthology باید با حال باشه امتحان کنید هر وقت اومد.
Scrabble
چرا کسی اینو نمی ره با دارک الکس در میون بذاره؟ اگه یه همچین چیزی وجود داره با یه مهندسی معکوس (disasemble) و صرف کمی وقت میشه مشکل رو حل کرد!نقل قول:
مطمئن باش این فکر یه ذهن هکر ها هم افتاده اگه راهی بود حتما تا الان انجام شده بود.نقل قول:
سونی وقتی یک کاری انجام میده با فکر هست.
شاید باز هم امیدی باشه.
با jet audio فیلم هاتو به فرمت mp4 تبدیل کن بعد هم بریز توی پی اس پینقل قول:
موفق باشی:40:
درود .
بچه ها چیزی شبیه گیم شارک یا کد برکر یا اکشن ریپلای برای psp نیست ؟
اگر هست لینکی چیزی با منبعی که کد ها توش هست بهم معرفی میکنید .
ممنون و بای
یعنی پی اس پی حتما باید هک بشه تا این قابلیت رو داشته باشی؟؟؟نقل قول:
نه علی جان منظورتونو درست فهمیدم. یکی از دوستای من کد های Mastercard و creditcard را رو شبیه سازی کرده( عمرا تا حالا شنیده باشید :دی) و خرید آنلاین واسم مجانیه :5:نقل قول:
من پول نقد ندارم که بخوام یو ام دی بخرم
راستی به اون شماره زنگ زدی؟؟؟
شما باید فریمور خود را به 5.00 آپدیت کنید.نقل قول:
این کارا میتونید از طریق اینترنت وایرلس انجام دهید یا از طریق umd
البته فایل EBOOT این فریمور هم هست که نمیدونم دستگاه شما که کپی خور نیست میتونه اجرا کنه یا نه
خب این کد ها را به ما هم بده یک تستی بکنیم.:31:
اگه بشه فردا زنگ میزنم.:46:
هيچ آشنايي به پي اس پي ندارم . ديروز پي اس پي اي به دستم رسيد كه فرمتش كردم و بعد از فرمت ريست شد . اما وقتي دستگاه را با يو اس بي وصل كردم به كامپيوتر ديدم يه سري از فولدر ها باقي مونده . پس ناچار كل فولدرها رو پاك كردم و مثل vsh , modul,....
حالا پي اس پي خاموش شده و ديگه روشن نميشه . پاور براي چند ثانيه روشن ميشه و سپس خاموش ميشه .
چيكار بايد كرد و آيا نياز به فلش شدن داره ؟
سلامنقل قول:
فقط می دونم برنامه ای با نام cwcheat این کار رو می کنه تو گوگل سرچ کن :
میاد الآنم چون کار دارم می گم سرچ کن وگرنه لینکش رو می ذاشتم .کد:download free cwcheat
خدانگهدار
شما لطف میکنی ورژن فریمور خود را بگید؟نقل قول:
این جور که من حدس میزنم دستگاه شما کپی خور بوده و تنظیمات USB DEVICE روی فلش 0 دستگاه بوده.(چون این فولدر هایی که شما نام بردی داخل flash 0 دستگاه هست)
شما مموری را فرمت کرده اید اما وقتی دستگاه را به کامپیوتر متصل کرده اید محتویات flash 0 نشان داده شده و شما آن ها را پاک کرده اید.
شما باطری دستگاه را در بیار و بزن جا ( یا psp را به طور کامل خاموش کن)کلید R را نگه دار و psp را روشن کن تا ریکاوری منو نیامده کلید R را رها نکن..اگه به ریکاوری منو رفتی از آموزش زیر برو
اگه ریکاوری منو نیامد تنها راه پاندورا هست که در تاپیک زیر به طور کامل توضیح داده شده.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2782167&postcount=7
اگر هم داخل ایران زندگی میکنید و حوصله عملیات های بالا را ندارید دستگاه شما با پرداخت مبلغی بین 5 تا 10 هزار تومان درست میشود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
همه توضیحاتی که در بالا گفتم در صورتی درست و عملی هست که دستگاه شما قابلیت کپی خور شدن داشته باشه.
نقل قول:
ورژن رو از كجا بايد بفهمم ؟ اصلا دستگاه ديگه روشن نميشه ، حتي با يو تس بي و حتي با پارژر . وقتي روشن نميشه دكمه ي r هم جوابگو نيست . اصلا مگه ميشه انقدر راحت تنظيمات سيستمي پاك بشه ؟
سلام دوستان یه سوال دارممن یه laptop دارم که wifi داره و من میخام از internet خودم یه access point درست کنم چونکه میخام با psp بازی networking بازی کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم لطفا کمک کنیددر ضمن سیستم windows 7 ممنون میشم راهنمای کنیدببخشید اگه اینجا جایه این سوال نیست چونکه فکر کردم فقط شما میتونید راهنمایم کنید
صفحه ی psp چند اینچ هست؟
سلام
چوری جان یا علی جان درسته ؟
من در patapon 2 با روشی که شما در پیغام خصوصی به من گفتید دعای بارون رو گرفتم ولی وقتی می رم تو مرحله یه دیوار هست داغونش می کنم بعد x رو بهم می ده همون don .
بعد می ره یه جای دیگه اون یارو قرمزه که یه چیزی شبیه داس دستشه تقریباًً 1 دقیقه ماست وای میسه هر وقت هم می زنمش می گه دان دادان دادان !
بعد یهو قاط میزنه با داسش همرو می کشه با 1 ضربه !
اگه Remote Joy Lite من کار می کرد عکس هم می ذاشتم ولی فعلاً مشکل داره مشکلمم تو تاپیکی که درموردش ایجاد کردید نوشتم .
ممنون
خدانگهدار
4.25 اینچ .نقل قول:
با اون خط کشایی که اینچ هم دارن اندازه گرفتم .
من شنیدم یک وسیله ای به نام psp2 هست.
راسته؟
چیه؟
شما دستگاهت هك شده و كپي خور بوده تو پي اس پي هاي هك شده امكان دسترسي به فلش صفر هست ! تنها راه شما همون پاندورا هست و هيچ جور ديگه اي نمي تونيد دستگاه رو به حالت اول برگردونيد ... در ضمن اگه با خود پي اس پي مموري رو فورمت كنيد بازم يه سري پوشه خالي ساخته مي شه كه محل كپي كردن عكس ها و موزيك ها و بازي ها يانا رو مشخص كرده به نوعي ...نقل قول:
ورژن رو از كجا بايد بفهمم ؟ اصلا دستگاه ديگه روشن نميشه ، حتي با يو تس بي و حتي با پارژر . وقتي روشن نميشه دكمه ي r هم جوابگو نيست . اصلا مگه ميشه انقدر راحت تنظيمات سيستمي پاك بشه ؟
درود
بچه ها امروز رفتم gamestop دیدم یه UMD آورده به اسم psp homebrew کسی میدونه داستانش چیه ؟
من فکر کنم یه سافتی چیزی روش باشه که homebrew هارو اجرا میکنه . این طوری باشه اصلا دیگه نیازی به هک کردن نیست .
مثل اوایل ps2 که بازی کپی هارو با دیسک بوت اجرا میکردن .
بدرود
هنوز در حد یه شایعه استنقل قول: