درود:
مشکل عجیب در Prince of Persia 2008
من وقتی AA رو فعال می کنم کاراکترها درخشان میشن و عملکرد AA بلعکس میشه یعنی اگه رو 8X قرار بدم به اندازه 8X لبه ها بیشتر دندونه دندونه میشه!!!!!!!:18:
کسی می دونه مشکل چیه؟
Printable View
درود:
مشکل عجیب در Prince of Persia 2008
من وقتی AA رو فعال می کنم کاراکترها درخشان میشن و عملکرد AA بلعکس میشه یعنی اگه رو 8X قرار بدم به اندازه 8X لبه ها بیشتر دندونه دندونه میشه!!!!!!!:18:
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
من call of duty word at war رو گرفتم و نصب کردم ولی بازی درست اجرا نمیشه:
اول این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم این صفحه باز میشه:
فکر مشکل از متریالاش هست اگر کسی داره بزارتشون
من cod5 رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد به همراه صدای بازی و خبری از تصویر بازی نیست
مشخصات pc
گرافیک 256 geforce 7200
رم 1 گیگ
cpu 3.4
احتمالا درایور کارت گرافیکتون آپدیت نیست . :46:نقل قول:
اتفاقا تو صفحه قبلی مشکل آپدیت درایور کارت گرافیکمو گفتم خودم احتمال میدم دیگه Nvidia کارت جیفورس 7200 رو ساپورت نمیکنه ..بغیر اپدیت چیکار کنم....:19:نقل قول:
كسي نيست جواب بده :13:نقل قول:
نقل قول:
وقتی راهی که که پیشنهاد کردم رفتی آپگرید نشد یا باز همین اخطار رو داد؟
راستی مدل گرافیکت رو هم بگو؟
سلام دوستان
نمي دونم جاي درخواستم اينجا هست يا نه ؟
بازيهايي كه سايت spintopgame ميگذاره بعد از يك ساعت بازي expire ميشه .
كسي راهي ؛ ترفندي ، چيزي ياد داره به ما هم بگه .
ضمنا با نصب مجدد مشكل پابرجاست . به نظرم بايد از راه دست بردن توي رجيستري بشه كاري كرد .
البته من خودم يه سري كليدهايي كه توي رجيستري بود به نام همون بازي پاك كردم ، ولي بازم جواب نداد .
ممنون
دوست عزیز کارت گرافیک شما عین کارت گرافیک من قدیمی شده و دیگه ساپورت نمیشهنقل قول:
با دورود
من ندای وظیفه 5 را که روی سیستم خودم نصب میکنم هیچ مشکلی نیست ولی روی سیستم دوستم که نصب میکنم تمامی مراحل نصب را به راحتی انجام میدهد ولی در آخر وارد بازی نمیشود و ارور مشکل در نصب بازی میدهد . آخرین ورژن کارت گرافیک را نصب کردم دایرکت ایکس بازی نصب ولی مشکل حل نشده سی دی هم از همین سایت گرفتم
سیستم رفیقم
cpu : amd 6000x2 dual core
vga :asus 8600gts
ram : 2gb 800
کمک کنید cod5 رو می تونم تموم کنم بخاطر این خطا
DirectX encountered an unrecoverable error
Check the readme for possible solutions
اون half رو هم تو device غیر فعال کردم
3 مرحله رو نمی تونم انجام بدم
دو مرحله بعد blood and iron
و مرحله اخر
cpu:2*2200
ram:1g
g:512
سلام دوستان
من یه بازی گرفتم برا خودم به اسم dark star بردم برا پسر خالم نصب کنم کارت گرافیکش 128 5200 XFX هست
ولی بازی تیک میزنه این بازی هم جوریه که با کوچکترین تیکی نمیشه بازیش کرد
یکی از دوستام گفت نرمافزار هایی هست که مثلا از مقدار cpu میندازه رو processor کارت گرافیک و از ram هم میندازه رو ram کارت گرافیک
گفت من داشتم قبلا و اگ او امپرور رو با کارت 128 با اونا بازی کردم
ایا شما از اینا میشناسید ؟
ممنون
______
اگر منظورت DarkStar One بازی فضایه هست باید بگم این بازی روی 5200 درست اجرا نمیشه من زمانی که بازی اومد روی 6200 سیستم یکی از دوستام هم درست اجرا نمیشد. اون زمان من 7600 داشتم که نسبت به بعضی بازی های اون موقع سنگینتر بود.نقل قول:
ایا راهی و نرمافزار در این باره نیست
کلک رشتی ؟
سلام دوستان
نمي دونم جاي درخواستم اينجا هست يا نه ؟
بازيهايي كه سايت spintopgame ميگذاره بعد از يك ساعت بازي expire ميشه .
كسي راهي ؛ ترفندي ، چيزي ياد داره به ما هم بگه .
ضمنا با نصب مجدد مشكل پابرجاست . به نظرم بايد از راه دست بردن توي رجيستري بشه كاري كرد .
البته من خودم يه سري كليدهايي كه توي رجيستري بود به نام همون بازي پاك كردم ، ولي بازم جواب نداد .
ممنون
نه عزیز نیست. می گم بازی پرش نداره؟ یعنی دوربین تکون نمی خوره؟نقل قول:
دوربین تکون میخوره
تیک میزنه
اخه تو ریکوئست نوشته 2005 رو ساپورت میکنه
خوب این کرکو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه :نقل قول:
DARKSTAR ONE v1.0 [ENGLISH] *PROPER WORKING* NO-DVD/FIXED EXE (5.07MB)
بعد ببین نسخت زبانش انگلیسی باشه چون اون اولا نسخه های خراب زیاد ازش اومد.کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/darkstarone.shtml
این کرکو خودم از تورنت گرفتم با این نشد نسخه هم اصل هست
سلام دوستان !
خیلی ساده و مختصر بگم :
بازی pes را نصب کردم وقتی اجراش میکنم روی اولین صفحه ای که میاد ، گوشه ی سمت راست پایین چند تا ستاره است که هی پر و خالی میشه ، میمونه و حرکت نمیکنه و هی لودینگ میکنه !
نکات مهم و قابل توجه :
1- این نسخه از بازی که من دارم 2 دی وی دی است (تابلوئه که الکی دی وی دی 2 را پر کردند برای اینکه پولبگیرند) ولی مشکلی نداره چون روی 2 تا سیستم دیگه امتحان کردم !
2- ویندوز را 2-3 مرتبه عوض کردم توفیری نداشته !
3- سیستم من از سیستم رفقام که بازی را براشون نصب کردم خیلی سرتره ....
ممنون میشم دوستان کمک و راهنمایی کنند !
دوست عزيز
شما به محل نصب بازي برو و فايلي بنام Setting رو بردار ( يعني براي يه مدت كوتاه اونو Cut كن به Desktop ) بعدش بازي رو اجرا كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه بعدش نتيجه رو بگو در ضمن اگه ميتوني مشخصات سيستمت رو هم بنويس
:41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
بببین گیم اسپات این پچ هارو زده
به نظرت دان کنم
کدومشو ؟:11:
تاثیر داره ؟
کد:http://www.gamespot.com/search.html?tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=darkstar+one#download
سلامنقل قول:
وقتي كه اينجا ميرسم كدوم گزينه رو بزنم
چون وقتي Next رو ميزنم اين صفحه مياد
سلام
دوست عزیز
ورژن بازی 1 هست و یک پچ برای تبدیل به 1.3 داره
ایا میتونه علت تیک زدن این باشه ؟
اینم سیستم مورد نیاز بازی طبق رد می :
In order to run Darkstar One, your system should meet the following requirements:
* CPU 1.6 GHz
* 512 MB RAM
* Graphics card with 128 MB RAM, DirectX®-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 1.1 support:
(nVidia® GeForceTM 3 or ATI® Radeon® 8500 or higher)
Note:
Cards of the GeForce 4 MX series - with the exception of GeForce 4 MX 4000 - are not supported!
(Reason: These cards do not have Pixel/Vertex Shader 1.1 support)
* DirectX compatible sound card
* DVD-ROM drive
* 6.5 GB free Hard Drive (HDD) space
* Microsoft® Windows® 2000 with Service Pack 4 or Windows XP with Service Pack 2
* DirectX 9 (included with game)
اینم سایتش :
اینم صفحه پچ ها :کد:http://darkstarone.ascaron.com/gb/gb_darkstarone/home/home.php
خیلی پچ دارهکد:http://darkstarone.ascaron.com/gb/gb_darkstarone/updates/updates.php
دوستان مسئله هیسیتیه
کمک
سلام
من بازی world of warcraft را نصب کردم بعد یه بازیه دیگه روی قبلی نصب کردم به نام world of warcraft the buning crusade
ولی نمیدونم چطوری براش اکانت بسازم
لطفا کمک کنید
اینجا سئوالتو بپرس »نقل قول:
آموزش و ارائه World Of WarCraft ( پر طرفدار ترین بازی تاریخ)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=136725
دوست عزیز ممنون از راهنماییت ! امتحان کردم باز هم نشد !نقل قول:
این عکس هم دیگه کاملا گویای همه چیز هست !
cpu ميخوام بخرم به نظر شما چه نوع cpu بخرم قيمتشم مناسب باشه
اینجا یه تاپیک بزن مطرح کن »نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=248
سلام.من سالنت هیل 4 (the room)را نصب کردم ولی وقتی میخواهد بره داخل بازی مینویسه که بازی به طور کامل نصب نشده!ویندوزم هم عوض کردم -چند بار هم نصب کردم ولی فایده ای نداره!به سیستمم هم میخوره!اشکال از سی دی میتونه باشه؟
میشه یه عکس از اون اروری که میده بزارید ؟نقل قول:
من بازي تام رايدر انيور ساري رو گرفتم نصب كردم بعد از چند روز ديگه اجرا نشد چيكار بايد بكنم
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
مشخصات سیستمتون رو بنویسید »نقل قول:
CPU - Ram - Graphik Card
در تاپیک خود بازی مطرح کنید »نقل قول:
دوستان سلام من تازه بازي prince of persia رو خريدم نصب كردم وقتي newgame رو ميزنم همون اول بازي پرنس ميفته تو دره و دختره نجاتش ميده و مدام اين حركت تكرار ميشه و اجازه نميده حركتي بكنم مشكل از كجاست؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225696
یک نکته درباره دوستانی که میخواستند ورژن 180.48 nvidia رو روی کامپیوترشون نصب کنند ولی نمی تونستند لازم به ذکر دونستم که بگم این نسخه فقط روی کارتهای سری 8800 به بالا نصب میشه و فقط برای این سری کارتها ارائه شده:
GeForce GTX 260
GeForce 9800 GX2
GeForce 9800 GTX+
GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GT
GeForce 9600 GT
GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT
GeForce 9500 GS
GeForce 9400 GT
GeForce 9400
GeForce 9300
GeForce 9200
GeForce 8800 Ultra
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 GTS 512
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
GeForce 8800 GS
سلام دوستان.
مشكلم اينجاست كه وقتي مي خوام پرنس رو بريزم مي گه (your video card is too old)چي كار كنم؟؟؟؟
پس میشه بگی من چطوری نصب کردم ؟نقل قول:
کارت گرافیک » 8600gt .
مدل کارت گرافیکتون + ورژن درایورش رو اینجا بگید .نقل قول:
سلام دوستان.
مشكلم اينجاست كه وقتي مي خوام پرنس رو بريزم مي گه (your video card is too old)چي كار كنم؟؟؟؟
مدلش geforce 8500 است ولي درايورش رو از كجا نگاه كنم؟
نقل قول:
دوست عزیز من که از خودم نمی گم. :18:
اولا خیلی از دوستان به خاطر قدیمی بودن گرافیکشون نتونستند نصب کنند و نمی دونستند دلیلش چیه !!
دوما اینم خود سایت nvidia که حرف من رو تایید میکنه(توی قسمت produce support یه نگاه بنداز):
در ضمن ممکنه نصب بشه ولی به احتمال زیاد افزایش کارایی زیادی نخواهد داشت...کد:http://www.nvidia.com/object/winxp_180.48_whql.html