ایرانسل دزد کلاه بردار.
گفته بودم که تو اسفند واسم کلی پول 100 افتاد. تو قبض فروردین تا 5 فروردین شماره 100 رو حساب کرده اما بعد از اون دیگه پول ننداخته! زنگ زدم 130 میگه پیش میاد دیگه.
از اون جالب تر اینکه smsهایی که به دوستم که ایرانسل اعتباری داره زدم واسم افغانستان حساب کرده و هر کدوم رو 100 تومن حساب کرده. راستی همون طور که دوستان گفتن sms وقتی fail می شه پول می ندازه. و چون ایرانسل نصف smsهاش نمی ره هر smsای حدود 25 تومن براتون آب می خوره.
راستی یه چیز جالب دیگه اینکه ایرانسل دزد 57،58،59 و 1 دقیقه رو به 1.01 رند می کنه و 1 دقیقه اضافی تو پاچتون می کنه. من لیست مکالمات رو با log گوشیم تطبیق دادم همه زمان مکالمات دقیقا با زمان گوشی یکی بود بجز 57،58،59 و 1 دقیقه که به 1.01 دقیقه رند می کنه!!!
راستی اگه ثانیه ای بشه حتی 200 تومن باز هم به صرفه هست چون متوسط هر دقیقه تو اسفند واسه من بیشتر از 200 تومن بود.
دوستانی که تو اصفهان شاکی هستن، باید بگم تو تهرانش هنوز تو خیابون کارگر که تو نقشه آنتن دهیش کامله مشکل رفتن آنتن هست و من تو خونه همیشه رو ثابت divert می کنم. بنابراین اصفهان حالا حالا ها کار داره. این لعنتی رو الان دیگه هیچ کس حتی 100 تومن هم بر نمی داره. و دقیقا پولمونو تو جوب ریختیم.
واسه زدن سایت علیه این شرکت دزد و کلاهبردار من همه جوره حاضرم
ایرانسل فقط یک کلاهبرداره بزرگ و دزد هست.