-
تکراری
-
یکی از دوستان خوبم خواسته که آموزش عوض کردن عکسهای تبلیغاتی رو بزارم: این خیلی ساده هست.
فایلهایی رو که گذاشتم رو با نرم افزار TXD Workshop باز کن.
حالا عکسهای مورد علاقتو با یک نرم افزار مثل Right Click Image Convertor سایزش رو بکن 256x128 و بعد به جای عکسهایی که من گذاشتم اونها رو بزار. حالا SAVE کن و فایلها رو تو GTA3.IMG جایگزین کن.
البته عکس بزرگ هم میتونی بزاری ولی سایز تکسچرها زیاد میشه و بعدا طول میکشه تا بیلبورد ظاهر بشه و درکل ضرر داره.
-
آقاebicross اگه ممکن اين برنامهManual Transmission GTA sanandreas يه لينکي ازش بذار يا اگه داري برام آپلود کن.ممنونت ميشم
-
دوستان اگر پول 5000تومنی میخواین من دارم
-
سلام دوستان کسی اینجا ترینر با هم چین چیزی داره که اگه یک دکمه بزنی یک ماشین واست بیاد؟اگه کسی داره لطفا بزاره با آموزش مرسی
-
صفحات پیش هست عزیز سرچ کن
-
sami من کار نمی کنه چون فایل هام رو رو دو تا DVD ریختم و فایل های میربوط به رجیستری رو ندارم اگه کسی میتونه بذاره چون من واسه همون رادار مود تا حالا 80 تا فایل اد کردم با img editor خداییش دلتون میاد؟
-
راستی یه چیز دیگه
با چی میشه عکس های بیت مپ 32 بیتی ساخت
مال من همش 24 بیتی میشه
برای نور می خوام!
-
کمک!!!!!
لطفا یکی کمک کنه!!من مود س و پ ر جی تی رو دانلود کردم و روی بازیم نصب کردم . عمل کرد ولی هر 10 دقیقه هنگ میکنه!!اگه کسی میتونه backup فایل script کلا و american.gxt که توی text هست واسم آپلود کنه ممنون میشم!!:41::41:
-
حالا این س و پ ر جی تی چی میکنه