سرعت شبانه شما هم روی 4 مگ محدود شده بود؟نقل قول:
Printable View
سرعت شبانه شما هم روی 4 مگ محدود شده بود؟نقل قول:
دوستان آپلود من توی اسپید تست اکثر مواقع ۵ مگ هست برای شما هم همینطور شده؟
سرعت شبانه من هم بعد از خرید سرویس جدید 100 گیگ یکماهه همون 4 مگابیت هستش.اما دقت نکردم ببینم به گفته یکی از دوستان از حجمم کم میکنه یانه
موقع خرید توی پیش فاکتور سرعت شبانه رو چند زده بود؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
من سرویسم رو تمدید کردم.موقع تمدید هم نوشته بود شبانه با سرعت بالا(10 گیگ).من ساده هم خیال کردم منظورش اینه تا 10 گیگ با همون سرعت روزانه و بقیه اش تا پایان دوره با سرعت 4 مگابیت.
اما دیدم نخیر کلا 10 گیگ شبانه با سرعت 4 مگابیت هستش.
تازه یکی از دوستان که اینجا گفت که تو ساعت شبانه چک کرده هر چی دانلود می کرده از حجم روزانه کم می کردن:n03:
اگر ادامه پیدا کنه بهتره همه اعتراض کنن هم به حامی مشترکین هم cra. تجربه نشون داده مبین نت وقتی میبینه داره علیهش موج اعتراض شکل میگیره سعی میکنه با یه سیاست موذیانه با دادن کمترین باج به مشترکاش اعتراضو ساکت کنه. نمونش تمدید ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن از پایان تابستون به پایان پاییز و در ظاهر، نگه داشتن این طرح.نقل قول:
شما ببین شاید ۱۰ گیگ رایگان سرعتش ۴ مگه و بعدش که با حجم روزانه یکی بشه سرعتش عادی بشه. میدونم غیر منطقیه ولی خب چون تصمیم گیرنده مبین نت هست، هیچ بعید نیست.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
در قسمت سرعت دریافت و سرعت ترافیک شبانه نوشته 4 TO 40 Mbpsنقل قول:
بله دقیقا این مبین نت عین آب خوردن دروغ میگه آخه بگو مجبوری بزنی با سرعت بالا !!!نقل قول:
نمی دونم چه اصراری دارن اینقدر خودشونو خراب کنن
من همین الان تست کردم.برای سرویس 100 گیگ یکماهه 70 تومان با 10 گیگ شبانه متاسفانه وقتی در ساعت شبانه فایلی رو دانلود می کنید از حجم روزانه کم میکنه:n03::n03::n04::n04:
کسی نبود راهنمایی کنهنقل قول: