نمیدونم چرا این جدول رو آوردی، این جدول هیچ ارتباطی با بحث ما نداره، اطلاعاتشم به روز نیست و مال ویکی پدیا هست که حتی اطلاع از فرکانس ۲۶۰۰ ایرانسل هم نداره و پهنای باند افزوده شده روی ۱۸۰۰نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
نمیدونم چرا این جدول رو آوردی، این جدول هیچ ارتباطی با بحث ما نداره، اطلاعاتشم به روز نیست و مال ویکی پدیا هست که حتی اطلاع از فرکانس ۲۶۰۰ ایرانسل هم نداره و پهنای باند افزوده شده روی ۱۸۰۰نقل قول:
شبکه کنونی TD ایرانسل یا CAT4 هست یا CAT6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعاتش درباره 3500 درسته و میگه که اصلا ایرانسل برای TDD بیشتر از Cat3 کار نمیکنهنقل قول:
اون ۳ باند ۳ هست، نه کت ۳نقل قول:
هر آنچه گفتنی بود مطرح شد، بحث تمام
نمیدونم باید تست کنید.نقل قول:
----
از مودم B5142 دو تا ویدیو تو یوتیوب پیدا کردم. اپراتور Yota روسیه 5سال پیش اینو به مشترکاش میداده :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست CAT3
نظر من اینه که این مودم فعلا بدرد استفاده میخوره با توجه به نیمه رایگان بودنش (البته اگه مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری نداشته باشه) ولی بعدا که ایرانسل کریر های TD LTE رو بیشتر کرد باید رفت سراغ مدل های جدید تر.
پیشنهاد میکنم لینک مطالعه بشهنقل قول:
فرق Cat و Band رو متوجه میشیذ
پسر خوب برو با بزرگترت این بحثارو راه بنداز، هروقت تونستی بگی از کجای این سایت آپدیت نشده با اطلاعات ناقص ثابت کردی TD ایرانسل cat3 هست، اونقت بیا فرق Cat و band خودم یادت میدم.نقل قول:
سلام دوستان
منم یه وایمکس قدیمی دارم که استفاده ای ازش نکردم و تو سایت زدم برای تعویض قبول کرد.
به نظرتون می ارزه تو این طرح 47 تومن بدیم عوضش کنیم یا صبر کنیم برای طرح های جدید؟
دوست عزیز چند روز طول کشید که مودم را به شما دادندنقل قول:
شما بجای صحبت بدون دلیل و مدرکنقل قول:
ثابت کن که ایرانسل روی باند دیگه ای هم کار میکنه جز 43