فقط واسه اعتباری ها بود. واقعا مسخره و زشته وقتی یه چیزی رو میدن بعدش پس بگیرن فقط تو این مملکت از این اتفاقات میوفتهنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Printable View
فقط واسه اعتباری ها بود. واقعا مسخره و زشته وقتی یه چیزی رو میدن بعدش پس بگیرن فقط تو این مملکت از این اتفاقات میوفتهنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
حقیقت اون منطقه رو اصلا چک نکردم.خودت اونجا رو تست کردی.اگر علامت 3g یا h رو دیدی تونستی یک اسپید تست بگیری ببینیم اونجا سرعتش چطوریه؟میتونی یک عکس از اسپید تستت بزاری؟نقل قول:
من هر چی چک میکنم میزنه 2g نمیدونم کلا تری جی نشده ماجرا چیه کلا سرعت هم کندهنقل قول:
جالبه، پس فقط برای خطوط اعتباری بوده و بعدشم کنسل شده ؟نقل قول:
جدی نمیدونم چرا وقتی پهنای باند ندارن میخوان حتما اصرار کنن ما هم میتونیم 3G بدیم
یکی نیست به همراه اول بگه اگه میتونی 3G بدی پس چرا تو مصرف آزادت این قابلیت رو نداری ؟ !
شما از بسته ماهانه یا هفتگی استفاده میکنید ؟ (چون در غیر اینصورت علامت 3G رو به هیچ عنوان روی همراه اول نخواهید دید)نقل قول:
من تمام راهها را رفتم ولی اینترنت گوشیم فعال نشد و این راه بهم جواب داد که بهتره به پست اول اضافه بشه:نقل قول:
برای فعال کردن اینترنت همراه اول سیم کارت دائمی و اعتباری:
* 111 #
ستاره صد و یازده مربع
را شماره گیری نمایید
و بعد از مشاهده پیغام عدد 2 را بفرستید
نقل قول:
چیز خاصی نداره که!
مگه گوشی شما آندروید نیست؟! کافیه بری توی تنظیمات شبکه های همراه نام نقطه دسترسی جدید تعریف کنی به اسم mci بعد apn هم قرار بدی mcinet به اینترنت وصل میشی! همین
نه یک روزه گرفتم ببینم چه جوریه که دیدم علامت e زده و افتضاح هست و توی نقشه هم نگاه میکنم 3g همراه اول اصلا جای ما نیست نمیدونم من اشتباه دیدم یا نه همینطوره .نقل قول:
ما بلوار صبا - صبا 19 میشنینیم من با open signal چک کردم
من این کار را انجام دادم اما فعال نشد!نقل قول:
وقتی اون کد را گرفتم و فعال سازی اینترنت را زدم و پپامک همراه اول آمد اینترنت فعال شد!
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
اگر تحت پوشس 4g هستید، ایرانسل.نقل قول:
درغیر اینصورت، بدون شک همراه اول.