اره دیسک خرابه ببر عوضش کن اگه بازم نشد دیسک برنر مکس بگیرنقل قول:
Printable View
اره دیسک خرابه ببر عوضش کن اگه بازم نشد دیسک برنر مکس بگیرنقل قول:
مملکت همه دزد شدن حالا من چجوری برم دوباره اصفهاننقل قول:
تازه برنر مکس بم داد پدرسگ
زنگ زده بودم میگفت رو دستگاه های قدیمی اجرا نمیشه و اداپتورت خرابه و میخواستم بدونم راست میگه؟
یا اینکه میخواد پس نگیره
برا منم یه همچین وضعی پیش اومده.نقل قول:
دوستان چی کار باید کرد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به آداپتور که اصن ربطی نداره آداپتور اگه خراب باشه کنسول روشن نمیشهنقل قول:
دستگاهم مگه چند سال پیش گرفتی؟ بازیای جدید تازگیا چی بازی کردی؟ مگه اینکه آپدیت نباشه که باز اونم ربطی نداره. نصب که باید بشه. یا کنسولت هنگ میکنه که احتمال اینم 5 درصده. صد در صد نخواسته عوض کنه
قبل از این مرحله رو میگی چی بوده؟ من الان 52 درصد بازیو رفتم ولی به همچن مشکلی نخوردمنقل قول:
الان حدود ۳۴-۳۵ درصد از بازی رد شده اما هیچ مرحله اصلی نیستش.نقل قول:
دیگه دارم کلافه میشم:n13:
قبل از این هم مرحلهای بودش که با زیر دریایی رفتیم زیرِ دریا و ترور یه چیزی رو از زیر دریا آورد بالا اگر اشتباه نکنم.
اون مرحله هایی که نوشته ?B یا ?p رو انجام دادی؟ شاید باید اونارو انجام بدی تا یکی بهت زنگ بزنهنقل قول:
ولی برای من اینجوری نبود راحت پیوسته دارم میرم
احتمال زیاد باید یه ماشین 4 در پیدا کنی و بذاری تو کوچه پس کوچه ها.نقل قول:
تا الان دوبار براي من اين اتفاق افتاد يه بار (پيغام Fire Truck همچين چيزي توپيغام بالاي صفحه هست)بايد بري پمپ بنزين و با 20 ليتري آتيش بزني بعد ماشين آتش نشاني كه آمد بايد سوار شي بعد مرحله باز ميشه يه بار ديگه ام بايد با فرانكلين بايد بري ماشيني كه ظرفيت 4 نفره داره سوار شي بعدش فكر كنم زنگ بزني به لستر شايد اصلا زنگم نخواد بزني يادم نيست بعد تو نقشه مسيرو نشون ميده ماشين و بايد ببري تو يه گاراژ پارك كني و پياده بياي بيرون مرحله باز ميشه ...نقل قول:
نكته(سعي كن ماشين سريع و خوبي رو انتخاب كني.!)
ممنون از همه دوستان یه مقدار دیگه باهاش ور میرم تا ببینم چی میشه.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماشین های حمل پول رو چجوری پیدا کنیم ؟ یعنی روی نقشه معلوم نمیکنه که بتونیم خارج از روند داستان بریم یه سرقتی بکنیم پولی به جیب بزنیم ؟
یا این کامیون هایی که ماشین حمل میکنن رو نمیشه سرقت کرد و ماشین هاشونو بفروشیم ؟