دوست عزیز از چی می خواین شکایت کنین !!!نقل قول:
کارشون کاملا قانونی بوده !! سرعت قرار داد رو بهتون داد
مخابرات این طوریه !!
Printable View
دوست عزیز از چی می خواین شکایت کنین !!!نقل قول:
کارشون کاملا قانونی بوده !! سرعت قرار داد رو بهتون داد
مخابرات این طوریه !!
خواهشا یکم با عقل و منطق صحبت کنید :|نقل قول:
یعنی چی که رفتم جار زدیم اونام فهمیدن ؟ مگه خشم شبه ؟
انقدر که حالیشون میشه لاگ بگیرن از ترافیک مصرفی پورت هاشون ... تو سایت مخابرات ریز به ریز ترافیک دانلودی واسه خودمون میاد بعد اینا خودشون نفهمن داستان چیه ؟
به نظر من دارن همه ی این جریانات رو به سمت یه هدف سوق میدن ... اونم یه چیزی مثل اینترانت هست ... که مردم از ترس سرعت و ترافیک داغون به اینترانت با سرعت و حجم بالا و قیمت ارزان رو بیارن !
همه ی اینکارا بی هدف نیست ... مطمئنم ...
اینم سرعت فوق افتضاح از سایت تست speedtest.net
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه وقت کوچ کردن فرا رسیده .
مرگ بر مخابرات،جز بدبختی و مشکلات روحی و عصبی تو این مدت چیز دیگه ای نصیبمون نشد .
عزیز دلم میشه بفرمایید کجا کوچ کنیم ؟نقل قول:
1 دونه شرکت درست حسابی نام ببر که سرعت شبانش مثل مخابرات باشه !
با سلام خدمت دوستان
من امروز چندجا تماس گرفتم
آخریش هم پشتیبانی اداره دیتا بود همشون گفتن:
دارن سیستم ها روبه روز رسانی میکنن بخاطر همین سامانه خودشون هم قطعه حتی نمیتونن مشکلات مشترکین رو برطرف کنن
اما گفتن که حتما این مشکل(سرعت ها) به حالت قبل برمیگرده:sq_8:
امروز هم تو بابل ADSL جدید ثبت نام نمیکردن گفتن باید تا فردا صبر کنید تا دستور ثبت نام دوباره برامون بیاد:sq_3:
برای همین هم امروز تو اداره دیتا بابل بابت ADSL جلسه داشتن
به قول دوستمون باید صبر کنید اون هم از نوع ایوب
من بودم مخابرات واسه خرید ترافیک , رفتم پیش ریسشون نامه بگیرم واسه سرعت ۱ مگ !طرف شروع کرد از ۲۰۲۰ تعریف کردن ! که شما درخواست میدین طرف از مخابرات میاد خونتون واسه امضا قرار داد !!! قرار دادم شالی میشه و رو قبض میاد! کافیه با تلفن شماره ۲۰۲۰ رو بگیرین ! من زنگ زدم وصل شد ولی پراتوری نبود که گوشی بگیره !
این سرعت بالا ناشی از اشکال در سیستمشون بود علنی بیشتر این موضوع باعث شد که زودتر درستش کنننقل قول:
وگرنه مثل هزارن اشکالی که خیلی دیر بهش رسیدگی می کنن اینم روش
شما اشتباه نکنین که فکر کنین اینا عمدا این سرعت رو بهتون دادن
می دونی همین پهنای باند رو بخوان بفروشن چند میلیون تومن ماهانه هزینه شه !!!!
ممکنه یه باگ بوده باشه!مثل باگ اینترنت مجانی ایرانسل که تا همه گیر شد بستنش الآن اگه کسیم داشته باشه راهشو نمیگه XD , ولی به احتمال زیاد باگ نبود یه حالی بود که مخابرات داد تا مشتری جذب کنه ! حالا که کسب کرد توهم زدو فکر کرده مشتریا عاشقشن XD اگه حذفش کنه ترکش نمیکنن مثل همین شاتل که فکر کرد هلاکشیم و ترکش نمیکنیم ولی بیشترا ترکش کردن ! شاید دست های پشت پرده س که سرعت و کم کردن ؟نقل قول:
دوت عزیز هیچ اشکالی نبود من خودم مسئول ثبت نام اینترنت مخابرات منطقمون همدانشگاهیمه ازش پرسیدم خودشون خبر داشتن پورت ها بالا بسته شده و همین الان که سرعتمون واقعی شده هنوز پورتم رو 17000 بسته شدهنقل قول:
دوستان یه خبر بد دیگه احتمالا ترافیک ها به دو عدد 2 و 4 گیگ کاهش پیدا می کنه و شما یکی از این دو را انتخاب می کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]