نقل قول:
سلام
من دنبال این مورد هستم :
1 - یک فایروال عالی باشه ( آنتی ویروس نداشت مشکلی نیست . ویروس باز ! نیستم و آخرین باری که ویندوزم ویروسی شد شاید 3 سال پیش بود چون زیاد فلش مموری استفاده نمیکنم و توی اجرای فایل ها تجربه خوبی دارم و همچنین الان nod32 اصل رو دارم ( که تا ده روز دیگه تاریخش به سر میاد )
2 - حاضرم پول هم براش خرج کنم ( تا 100 هزار تومن )
3 - آپذیت های سنگینی نداشته باشه ( نود خوبه هر هفته حداکثر 5 مگ میگیره )
4 - نمایندگی رسمی تا حد امکان توی ایران داشته باشه ( البت نمایندگی ای که نمایندگی باشه نه دزدبازار ! )
===
فقط میخوام هرگونه دسترسی به اینترنت رو از توی ویندوزم زیرنظر داشته باشه و چیزی از زیر دستش در نره . همین
محصولات comodo چجوره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟
یا kaspersky ؟ فعلا بین این دوتا شک دارم .
بین این دو کدوم یکی بهتره ؟ کسپر نمایندگی رسمی رسمی داره ؟
سلام داش مصطفی گل
1.فایروال خوب میخوای من بهت کومودو رو بهت پیشنهاد می کنم ، هم رایگان هست و هم اگر به مشکل برخوردی سوییتی هست که بیشتر کاربران این انجمن از ان استفاده می کنند پس موقع گزارش مشکل زودتر به نتیجه خواهی رسید.
2
نقل قول:
- حاضرم پول هم براش خرج کنم ( تا 100 هزار تومن )
خوبه که برای امنیت حاضری پول خرج بکنی ولی این فایروال رایگان هست و اندازه اورجینال هاش برات کار میکنه.
نقل قول:
3 - آپذیت های سنگینی نداشته باشه ( نود خوبه هر هفته حداکثر 5 مگ میگیره )
فایروال اپدیت ندارد و هایت یک اسکن توسط کلود صورت می گیره که زیاد حجم نمیگیره در حده یه ورودی و خروجی کم...یا نهایت کار به شما بگوید که یک نسخه قرار هست بیاد و شما توسط برنامه ان رو اپگرید بکنید.
نقل قول:
4 - نمایندگی رسمی تا حد امکان توی ایران داشته باشه ( البت نمایندگی ای که نمایندگی باشه نه دزدبازار ! )
این سوییت در ایران نمایندگی ندارد ولی چون رایگان هست ، شما می توانید از طریق برنامه با پشتیبانی شرکت چت بکنید یا با کاربر این انجمن در میان بگذارید در تایپیک مخصوص برنامه.
نقل قول:
فقط میخوام هرگونه دسترسی به اینترنت رو از توی ویندوزم زیرنظر داشته باشه و چیزی از زیر دستش در نره . همین
بهت قول می دهم که بی رحم ترین برنامه ای که نمی گذارد چیزی از دستش در نرود همین هست...اگر دوستانی که به شما کسپر رو پیشنهاد داده اند وقتی شما از پرو*کسی فایر استفاده می کنید کسپر اجازه خروجی و وردی به برنامه ای که شما ان رو بلاک کرده اید رو میدهد.ولی این برنامه بخاطر تخصصی بودنش در فایروال هیچ مشکلی ندارد.
نقل قول:
محصولات comodo چجوره ؟ میشه بهش اعتماد کرد ؟
اگر هم اطمینان نداری ، یکم که باهاش تست بکنی و باهاش کار بکین بهش علاقمند می شوی ، چون یک شرکت امنیتی هست ، قابل اعتماد و اطمینان هست هم از نظر برنامه و هم پشتیبانی و هم شرکتی.
نقل قول:
یا kaspersky ؟ فعلا بین این دوتا شک دارم .
کسپرسکی هم سوییت خوبی هست و فایروال ان هم خوب هست ولی همون چیزی که گفتم موقع استفاده پروک*سی فایر شاید نتونه ان سخت گیری رو انجام بدهد ( من خودم کسپری سفت و سخت هستم ولی خب باید گفت دیگه ):n02:
نقل قول:
بین این دو کدوم یکی بهتره ؟ کسپر نمایندگی رسمی رسمی داره ؟
بین این دو از نظر انتی ویروس کسپرسکی توپ هست و از نظر فایروال کومودو . روز یکه امدم تایپیک s3 بهت گفتم تو ایران نمایندگی هست ، خندیدی و گفتی ایران پشتیبانی نداره ، خب انتظار داری پشتیبانی خوبی باشه از سمت نمایندگان کسپرسکی ؟؟؟ خدا کند که باشد .نمایندگی داره که موقع مشکل بهش مراجعه بکنی ولی اگر رفع بکنه ..راسیاتش تا حالا با این نمایندگی های کسپر سرو کله نزدم:n02:
فدات دادا / امیدوارم تونسته باشم کمک های شما و لطف تون رو جبران کرده باشم.:n16: