والدس: هیچ وقت فکر نمی کنم که لالیگا،دو قطبی است/تساوی درمستایا کار بزرگی است
سایت گل- ویکتور والدس ، دروازه بان باشگاه بارسلونا بعد از تساوی 2-2 تیمش مقابل والنسیا در رقابتهای لالیگا و در ورزشگاه مستایا و با اشاره به تساوی بدون گل رئال مقابل راسینگ سانتاندر اعلام کرد که رقابتهای لالیگا دو قطبی نیست.
والدس در صحبتهایی گفت:« اصلا این طور نیست که رقابتهای لالیگا دو قطبی باشد؛ من خودم هیچ وقت چنین تصوری نداشتم چون بازی کردن در خانه هر یک از حریفان کار بسیار دشواری است.» والدس که ترجیح می داد از رئال مادرید صحبتی نکند گفت:« ما در ذهنمان به بازی با اتلتیکومادرید فکر می کنیم و تا زمانی که مقابل رئال قرار نگیریم به این تیم فکر نخواهیم کرد.»
دروازه بان باتجربه بارسا در مورد بازی 4شنبه شب مستایا گفت:«در نیمه اول بازیکنان والنسیا خیلی کار را برای ما سخت کردند. گل اول با خوش شانسی به ثمر رسید و ما در نیمه دوم کنترل بیشتری بر توپ و میدان داشتیم و بیشتر از نیمه اول رو به جلو حرکت کردیم. این تساوی خیلی مهم است.چون ما در ورزشگاهی به میدان رفتیم که بازی کردن در آن واقعا سخت است. ناراحتیم که نتوانستیم به گل سوممان برسیم.چرا که در دقایق پایانی بازی در استانه گلزنی بودیم. ما قبل از این بازی هم از شرایط سخت بازی خبر داشتیم و مربی تیممان دراین باره به ما هشدار داده بود.»
رادنی اشنایدر: ژاوی و اینیستا از برادرم بهتر نیستند
سایت گل- رادنی اشنایدر، برادر وسلی اشنایدر، هافبک اینتر، اعلام کرد که برادرش یکی از بهترین هافبک های حال حاضر دنیاست.
با قهرمانی هایی که بارسا در چند فصل اخیر به دست آورده؛ تحسین های زیادی از ژاوی و اینیستا، دو ستاره خط میانی این تیم شده اما رادنی اشنایدر معتقد است در حال حاضر هافبک های بهتری از این دو بازیکن هم وجود دارند.
او در گفتگو با نشریه هلندی فوتبال اینترنشنال گفت:" به نظر من ژاوی و اینیستا بهتر از وسلی نیستند. بی تردید وسلی یکی از بهترین هافبک های دنیاست. او در چند فصل اخیر فوق العاده بوده است."
اگرچه اشنایدر در زمان حضور گاسپسرینی در اینتر، مشکلات زیادی برای تطبیق پیدا کردن با سیستم تیم داشت اما و همچنان یکی از ارکان اصلی نرآتزوری است و انتظار می رود با حضور رانیری نیز همچنان نقش پررنگی در این تیم ایفا کند.
چابی: دفاع کردن با سیستم 3-4-3 کار دشواری است
سایت گل – چابی ستاره خط هافبک باشگاه بارسلونا معتقد است در سیستم 3-4-3 این تیم در خط دفاعی آسیب پذیر خواهد بود.
پپ گواردیولا اخیرا از این سیستم در ترکیب بارسا استفاده می کند اما در بازی چهارشنبه شب مقابل والنسیا آبی و اناری ها بارها در خط دفاعی آسیب پذیر نشان دادند و دو گل نیز دریافت کردند.
به نظر می رسد از بازی های آینده سرمربی 40 ساله بارسا بار دیگر از سیستم 3-3-4 استفاده کند.
چابی در مورد سیستم 3-4-3 می گوید:" این سیستم هم برای ما خوب است اما دفاع کردن در آن کمی برایمان دشوار است."
بارسا هم اکنون با اختلافی دو امتیازی نسبت به صدر جدول در جایگاه چهارم قرار دارد. چابی معتقد است این جایگاه شایسته نام بارسا نیست.
او می گوید:" ما در هر بازی برای پیروزی به میدان می رویم و کاملا آماده هستیم اما در بازی های اخیر کمی بدشانس بوده ایم."
هافبک ملی پوش بارسا این ایده که لالیگا رقابت تنها دو تیم بزرگ بارسا و رئال است را تکذیب کرد و گفت:" به نظر من لالیگا تنها رقابت دو تیم بارسا و رئال نیست. تیم های بزرگی در فوتبال اسپانیا حضور دارند که می توانند عنوان قهرمانی را هم کسب کنند."