دوستان من به پایان بازی رسیدم و بازی واقعا کوتاه بود و من گزینه تخریب رو انتخاب کردم و همه چیز تموم شد ،حالا موندم چرا دوباره برگشتمبه نورماندی و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده،منظور از اون پایان و این ادامه چیه؟
Printable View
دوستان من به پایان بازی رسیدم و بازی واقعا کوتاه بود و من گزینه تخریب رو انتخاب کردم و همه چیز تموم شد ،حالا موندم چرا دوباره برگشتمبه نورماندی و انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده،منظور از اون پایان و این ادامه چیه؟
این برای اینه که اگه ماموریت فرعی باقی مونده اونو انجام بدین و اصلا ربطی به پایان بازی نداره
معمولا هم توی بعضی بازی ها این وجود داره که البته توی مس افکت 3 خیلی کاربرد نداره چون ماموریت های فرعی اون زیاد جالب و هیجان انگیز نیستن...
یک خبر خوب:
مایک گمبل اعلام کرد که ضبط صدای صدا پیشگان برای Extended Cut در حاله انجامه. شایعاتی هم هست که شخصیت های نسخه 2 هم در extended cut نقش دارند.
خدا بگم چیکارشون نکنه. دیالوگ های حذف شده اندرسون و شپرد رو گوش میدادم (در صحنه آخر بازی) چقدر قشنگ بوده نمیدونم چرا حذف شد!
از کجا گوش داددی؟ بعد واسه چی حذف کردن؟؟؟نقل قول:
آپلود میکنم همه رو شب، دیالوگی که با سیتادل هنگام دیدار گبی و اون پسره(اسمش یادم نیست) ، دیالوگ های آخر بازی جک، گت پرایم،زیید ، گرانت ، سامارا، جیکوب رو به یارانشون ، آغاز اندکی متفاوت بازی، همه رو شب که مجانی شدم آپلود میکنم.:46:نقل قول:
سلام
این گلکسی مپ کجاست؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم
نقل قول:
طبقه دوم صفینه روبروی درب اسانسور
آدرس دقیق تر میدین؟ پیداش نکردم:31:نقل قول:
ویرایش:پیدا کردم:27:
:11:
اینم تمامی بخش های حذف شده از بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]