ممنونمنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین و اسن بانکا یا موسساتی که وام میدنو و شرایطشو اگه اطلاع دارن بگین؟
Printable View
ممنونمنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین و اسن بانکا یا موسساتی که وام میدنو و شرایطشو اگه اطلاع دارن بگین؟
مثلا بانک مهر میهن . دو میلیون پول میزارین بعد از 3 ماه دومیلیون + سپرده خودتون به شما برمی گردونن. بازپرداختشم فکر کنم 10 یا 12 ماهه باشه. هرچقدر بیشتر سپرده داخل بانک بمونه تعداد اقساط بیشتر میشهنقل قول:
ببخشید ضامنم لازمه یا همین طوری به همون وامو می دن؟نقل قول:
ممنونمنقل قول:
بقیه دوستانم اگه اطلاعاتی از بانکای دیگه دارن لطفا دراختیارمون بذارن
سلام دوستان من یه سوالی داشتم این محاسبه سود این بانک ها عجیبه میشه یه توضیحی بدید با تشکر
به عنوان مثال من 10 م تومن دارم اگه 5 ساله بزارمش تو بانک ماهیانه چقدر به من سود میده ؟
با تشکر
قبلا طرحی بود برای کارمندای دولت که بدون ضامن بود ولی از الانش خبر دارم. وبسایت این موسسات هم راهنمایی خوبی دارن و مطالب کاملی نوشتن. موسسه کوثر - مهر میهن و ...نقل قول:
فرمولو صفحه های قبل گذاشتم .نقل قول:
برای 10 تومن به عنوان مثال اگه سود 20 درصد بهتون پرداخت شه میشه ماهی 164.383 تومن اگه به صورت ماهانه سودو دریافت کنید . اما اگه در سررسید 5 سال بخواین اصل پول+سود رو برداشت کنید خیلی بیشتر میشه . یک بانک نام ببرید تا دقیقشو واستون محاسبه کنم .
بانک ها تحریم هستن . صرافی ها انجام میدن . بستگی به مبلغ ترانسفر داره .نقل قول:
با سلام .
میخوایم یک صندوق از این خانوادگی ها درست کنیم ولی چون تا حالا از نزدیک ندیدم و تا حالا توی اقوام نزدیک خودمون نبوده دقیقا نمیدونم باید چه قوانینی رو براش بذارم یه چیزایی رو از خودم و اینترنت پیدا کردم نوشتم میخوام اگه کسی از نزدیک با این صندوق ها در ارتیاط هست اگه چیز دیگه ای هم به نظرش می رسه ممنون میشم نظرش رو بفرماید . این مواردی بوده که تا حالا نوشتیم :
صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی علیه السلامقابل توجه اعضای محترم صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی (علیه السلام):
- هر فرد برای عضویت در صندوق خانوادگی امیرالمومنین باید مبلغ......................... تومان پرداخت نمایید.
- هر عضو باید ماهیانه مبلغ............................تومان برای موجودی صندوق به شماره حساب ......................................واریز نماید.
- قرعه کشی برای دادن وام هر چهار ماه یک بار صورت می گیرد و هر بار بسته به موجودی صندوق به یک نفر یا بیشتر وام داده می شود.
- سقف وام پرداختی مبلغ ................................. تومان می باشد.
- مبلغ ......................... تومان به عنوان رسوب صندوق می باشد تا موجودی صندوق از این مبلغ کمتر نباشد و در مواقع انصراف یک عضو بتوان پولش را سریع پرداخت کرد.
- در صورت انصراف یکی از اعضاء پول اولیه و تمام حق عضویت های ماهیانه آنها سریعاً از موجودی صندوق پرداخت شده و در صورت لزوم قرعه کشی دوره بعد صورت نمی گیرد.
- اخذ وام دوم اعضاء منوط به تسویه کامل وام اول می باشد.
- بعد از افتتاح صندوق هر فرد جدید که عضو گردد برای اینکه در اولین قرعه کشی بعد از عضویتش شرکت نماید باید 4 ماه از عضویت او بگذرد.
- پرداخت قسط وام گرفته شده ماهیانه مبلغ ..................... تومان می باشد.
- از بین اعضاء سه نفر که مورد تایید همگان می باشد بر صندوق نظارت می نمایند.
- تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
- تاریخ پرداخت ( اقساط ماهیانه در دفترچه اقساط ماهیانه مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 50 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت اقساط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود ).
- تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
- در صورتی که عضوی بیش از 20 روز در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد در اولین قرعه کشی نام او حذف می شود و در اولین قرعه کشی سری بعد شرکت داده می شود.
- در صورتی که عضوی به مدت 2 ماه در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد ضمن دریافت جریمه عضویت او از صندوق حذف می شود و نام نویسی مجدد او منوط به ارائه چک ضمانت و موافقت نصف اعضای صندوق می باشد.
- کلیه پرداخت های اعضا ( اقساط ماهیانه و قسط وام ) در بانک.............. به شماره حساب ............... یا شماره کارت پرداخت گردد. و همان روز مبلغ واریزی به همراه نام واریز کننده به شماره ..................... پیامک نمایید. تا جریمه متوجه شما نگردد در غیر اینصورت باید رسید پرداخت ارائه گردد.
صندوق قرض الحسنه ندای مهر میهن منظورتونه دیگه نه؟نقل قول:
دیگه بغیره این دو موسسه جاییو نمیشناسین؟
واماشون کمه،حداقل باید از چند جا وام بگیرم
من عابر بانک ملت دارم. و اینترنت بانکش فعال هستش.
میخوام از طریق اینترنتی به کارتش پول بفرستم. ایا میشه کارت به کارت فرستاد یا نه؟؟؟
مراحلش چطوره؟
یکی بهم گفت نمیشه!