فرامرز یه دونه ای فرامرز دوردونه ای!!:31:نقل قول:
دمت گرم انشالله جبران کنیم:40::11:
Printable View
فرامرز یه دونه ای فرامرز دوردونه ای!!:31:نقل قول:
دمت گرم انشالله جبران کنیم:40::11:
نقل قول:
میشه هر کدوم از بنچمارک ها رو توضیح بدی ماله چیه؟؟ ما سوادمون پایینه:13:
نکسس عموما توی تست های مربوط به CPU و تست هایی که ICS خودشو نشون میده برتری داره.نقل قول:
نقل قول:من شخصا کیفیت گلاکسی های که تو ویتنام ساخته شده رو تضمین میکنم! (البته کلا من تفاوت زیادی در هیچ کدوم ندیدم، بجز باطری که باطری های ساخت ژاپن بهتر از چینی و کره ای ها بودند)نقل قول:
تا حالا 3 تا گالاکسی ساخت ویتنام داشتم و هیچ کدوم هیچ مشکلی نداشتند!! حتی NOTE من که ویتنامی هست بهتر از NOTE کره ایی هست که دوستم خریده!
درضمن کره های های موجود در بازار، 99% کره نیستند و فروشنده های عزیز لیبلشون رو عوض کردند!
البته بعید میدونم که ویتنامی هارو made by samsung بزنن، چون پشت هر 3 گوشی من نوشته شده made in vietnam by samsung
سلام
دوستان من بین خرید HTC One s و Galaxy s2 گیر کردم
One S حدود 100 تومن گرونتر هست و محدودیت حافظه داره ولی از نظر قدرت پردازنده و گرافیک برتزی قابل توجهی داره ! نمایشگر بهتر و از نظر ظاهر زیبا تره و البته پلاستیکی هم نیست:20:
راستی اینکه می گن بعضی مدلهای اولیه One s رنگ بعضی قسمتهاش می رفته مربوط به مدل الومینیومی بوده یا سرامیکی ؟
یعنی میگید راهی نداره بفهمیم چینیه یا نه ؟؟! آخه 1100 که نمیخریم داریم 900 تومن هزینه میکنیم خیلی زوره جنس چینی بخریم!نقل قول:
اگه راهی هست بگید لطفا
ممنون
one S بهتره. نکسس هم هست .نقل قول:
فکر کنم نسخه سرامیکی
جنس چینی نیست عزیزم. ساخت چینه . خیلی فرقشونه. آیفون هم ساخت فاکسکان و چند تا شرکت چینی دیگسنقل قول:
سلام دوستان
نظرتون در مورد اکسپریا مینی چیه؟
250 ارزش خرید داره؟ و مشکلاتی که قبلا داشت(انگار یه مشکلاتی داشت!) برطرف شدن تو آپدیت ها؟
نظرتون راجب one S چیه؟
سلام!نقل قول:
Benchmark Pi آنطور که شنیدهام مربوط به دوام پردازشگر در داغ کردن است و هر چی کمتر باشه بهتره.
LinPack یک تست چند منظورهایه یعنی تمام بُعدها مثلاً 2D Graphics و 3D Graphics و سرعت کپی و خواندن SD Card یا مموری و .... رو در مجموع در نظر میگیرند و نمرهدهی میکنند.
NenaMark 2 مربوط به تست عملکرد گرافیکی گوشی است (مثلاً در بازیها و تستهای 3D)
Sun Spider یک تست جاوا-اسکریپت هست.
Browser mark هم همونطور که از اسمش پیداست مربوط به مرورگر گوشی هست و عملکرد مرورگر اینترنتی گوشی رو میسنجه.