خوشحالم یکی مثله ما پیدا شد دوست عزیز ما بیکاره بیکارم نبودیم درس میخوندیم الانم تا یه جاهایی رسیدم ولی میخوام با برنامه کار کنم حالا کسی اینجا هست که به ما بگه برنامه ها و ازمونه سنجش بهتره یا کانون
Printable View
خوشحالم یکی مثله ما پیدا شد دوست عزیز ما بیکاره بیکارم نبودیم درس میخوندیم الانم تا یه جاهایی رسیدم ولی میخوام با برنامه کار کنم حالا کسی اینجا هست که به ما بگه برنامه ها و ازمونه سنجش بهتره یا کانون
در سنجش رو گل بگیرن بهتره.نقل قول:
پارسال شرکت کردم اصلا به درد نخورد.
کانون رو پیشنهاد میکنم(هر چند بی ایراد نیست)
ضمنا گزینه 2 هم خوبه. سوالاش مفهومی و با کیفیت هستن.
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
رفقا جواب این سوال منو بدید ممنون میشم.نقل قول:
اونایی که ازمون نمیرن میتونن برن تو سایت راه اندیشه کنکور اینترنتی برنامه گذاشته خودش واسه ازمونا سوالم طرح کرده کارنامه هم میده طراحاشام خوبن دیف رضوی دینی شبقره فیزیک استاد عربشاهی و... کلا" فکر کنم خوب باشه یه نگاهی بندازید بدنیست رایگانه دیگه
raheandishe.com
سلام دوست عزيز ، قبل از همه بايد از مشاورات و راهنماييهاي شما تشكر كنم كه واقعا منو راه انداخت :11:نقل قول:
بعدش من معارف رو مثال زدم برنامه كلي امروز من اينه : معارف + ديفرانسيل ( پيوستگي ) +هندسه ( دوران )
تصميم گرفتم از آزمون بعد كار ارزيابي رو آغاز كنم و امروز اولين امتحاني بود كه روز قبلش خودمو زياد تحت فشار نذاشتمو امتحانو خيلي خوب دادم ، يعني ديگه مثل دفعه هاي قبل نوع خاص سوالات رو مجبور نبودم حفظ كنم و ذهنم نسبت به درس نگرش بازتر و عميقتري پيدا كرده بود :5:
به اميد موفقيت شما و همه دوستان
هم از طریق تجربی و هم از طریق رشته انسانی میشه وارد این رشته شد .نقل قول:
رشته روانشناسی،یا روانشناسی بالینی از زیر شاخه های رشته تجربی هم هست؟یا فقط انسانی؟
به نمره نیست آخه؛ یه پایه ی ضعیف داریم که مثلا حسابانتو خوب بلد نیستی دیگه دیفم خوب نمی تونی مباحثشو تجزیه تحلیل کنی و یه پایه ی ضعیف داریم به این صورت که خود حسابانو نمره ی جالبی نگرفتی ولی چون مباحث اصلی و کلی رو خوب بلدی این حسابانو کامل بلد نبودنت تاثیر منفی روی دیف نداره (مثلا من خودم این طوری بودم)؛ این طور که نشون می ده شما هم انگار مشکلت مورد دومه اگه این طور باشه حلش آسون تره و با تمرین بیشتر روی همون دیف می شه حلش کرد (مشکلت یکیه) ولی اگه مورد اول باشه به نظر من بهتره تو دیف فقط به خوندن مباحث ساده تر اکتفا کنی و باقی اون وقتی رو که واسه دیف می ذاری (و به خاطر مشکلات پایه ای که تو سالای گذشته باید حل می شدن نمی تونی نتیجه بگیری) سرمایه گذاری کنی رو یه درسایی که کمتر به پایه مربوط می شن ولی می تونن به اندازه ی همون دیف تاثیرگذار باشن تو نتیجه ی نهایی (مث شیمی و خیلی از مباحث فیزیک)نقل قول:
پس می شه گفت شما مباحث کلی رو خوب یاد گرفتی و مشکلت سر جزئیات و نکات هست؛ این مشکل یه مقدار خیلی زیادش به بی دقتی مربوط می شه یه سوالی رو می بینی به نکته ش دقت نمی کنی یا یه سوالی می بینی که خیلی شبیه سوالیه که قبلا دیدی پس دیگه زیاد به خواسته ی سوال توجه نمی کنی و طبق همون چیزی که تو ذهنته شروع می کنی به حل کردن (در حالی که این سوال فقط شبیه همون چیزی بوده که تو ذهن شما بوده نه عین خود اون و این مشکلی بود که من خودم داشتم)...راه حلشم از نظر من اینه که یه لیست از بی دقتی های رایجت تهیه کنی و هر جلسه سعی کنی اونا رو تکرار نکنینقل قول:
تو آزمون ديروز از 10 تا سوال به سه تاش درست جواب دادم و به پنج تاش اشتباه جواب دادم :41:
کلا باید همه ی سوالا رو کامل تا آخر خوند و آخرشم دقیقا باید مشخص کنی که سوال ازت چی می خواد و حتی می تونی اونو روی متن سوال زیرش خط بکشی یا اینکه جلوی سوال درشت بنویسی واسه خودت
خب این باز دو حالت داره یا مث اون موردی که بالا گفتم دقت نمی کنی به سوال و احساس می کنی شبیه چیزیه که قبلا دیدی در حالی که یه کوچولو (یا حتی گاهی زمین تا آسمون) با اون چیزی که تو ذهنته فرق می کنه و راه حلشم دقیق و کامل خوندن سواله اما یه حالت دیگه ش می تونه این باشه که شما سوالو درست متوجه می شی درستم حل می کنی ولی تو محاسبات یا باقی نکاتش اشتباه می کنی که اینو به نظرم اگه تو خونه تست زماندار بزنی و سریع محاسبه کردنو تمرین کنی تا حد زیادی حل می شهنقل قول:
من سر جلسه امتحان كلا يه ديد خوبي به سوالات داشتم چون قبلا شبيهشون رو حل كرده بودم
خب با این چیزایی که نوشتین من فک کنم تقریبا بیشتر مشکلاتت به جلسه ی آزمون مربوط می شه تا نحوه ی درس خوندن اینا، این مشکلو من با اینکه یه سری توصیه ها بهت کردم ولی واقعیت اینه که خودم تا آخر نتونستم حلش کنم (نه اینکه نتونم خودم سرسری گرفتم شما اگه جدی بگیری می تونی حلش کنی) به جز چیزایی که بالا گفتم واسه تو خونه تمرین کردن فک کنم تکنیک تست زدن با دو خودکار بد نیست من برای اون مباحثی که کار کرده بودم این طوری باز کمتر بود مشکلم ولی خب چون کسل کننده بود واسه م خیلی اجراش نکردم تا به نتیجه ی نهایی برسم شما اگه وقت و حوصله شو داشته باشی و اجرا کنی فکر کنم خوب باشه واسه ت مخصوصا که می تونی همون لیست بی دقتیا رو که بالا گفتم به کمک همین روش پر کنی؛ یه کاریم که پشتیبان توصیه کرد ولی من بازم سرسری گرفتم این بود که می گفت تو کلاسور ارزیابی سوالایی رو که اشتباه جواب دادی زیرش با رنگ قرمز بنویس علت اشتباه جواب دادنتو اینم من خودم حوصله نکردم انجام بدم ولی فک کنم مفید باشهنقل قول:
من رياضي پايه رو با ان كه اصلا نخونده بودم ولي زدم 30% يا تو امتحان فصل دوم كه هفته پيش معلممو تستي ازمون امتحان گرفت من اگه اشتباه نداشتم درصدم ميشد 80% درحالي كه زدم 50% :41: يا ادبيات تو آزمون قبلي زدم 90% تواين آزمون زدم 35% :18: كه واقعا خودم شاخ درآوردم!!!
ادبیاتم که بیشترش به خاطر نوسان سوالای خود کانون هست من پارسال از 28 (:31:) تا خود 100 همه رقم درصدی تجربه کردم تو ادبیات :46:
شما اگر دنباه رو نخونی توی تعریف حد واسباط بعضی از قضایا کهبه کمک دنباله انجام میگیره به مشکل میخوری.
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
شما اگر دنباله رو نخونی توی تعریف حد و اثبات بعضی از قضایا که به کمک دنباله انجام میگیره به مشکل میخوری.
سلام
بچه ها راسته که ترم اول سال سوم نهاییه؟ تو کنکور تاثیر داره؟
شایعه س .نقل قول:
فقط پیش نوبت اول نهاییه. اونم 4 تا درس
شما اینجا راجب امتحان بحث می کنید یا مدرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ربطی نداره که شما این تعریف ها رو بلد باشین یا نه.
شما بدون این ها هم می تونید راحت حد رو بخونید و اگه حد رو خوب بخونید بهتر دنباله رو یاد می گیرید