kheily mamnoonنقل قول:
yadam raft ye soalo benevisam :18::41::41::41:mishe oonam ( age vaght dashtin ) javab bedin !!!?l
soal :=>rasm e tabe va jadavl taghiirat ro mikhad
y=cosx/1-2cosx [0,2pi]
Printable View
kheily mamnoonنقل قول:
yadam raft ye soalo benevisam :18::41::41::41:mishe oonam ( age vaght dashtin ) javab bedin !!!?l
soal :=>rasm e tabe va jadavl taghiirat ro mikhad
y=cosx/1-2cosx [0,2pi]
این کتابها برای دانشجویان رشته ریاضی پیام نور چاپ شده اند . ارزان ، مناسب و ساده هستند .نقل قول:
لیست کتابها (درسنامه):
ریاضی عمومی 1 -نویسندگان:ابراهیم احمدپور،آنه گلدی مهمیانی
ریاضی عمومی 2-محمد جلوداری ممقانی
کتب معادلات :
معادلات دیفرانسیل بخش اول و دوم-دکتر سعید فاریابی
معادلات دیفرانسیل معمولی -ترجمه ، محمد جلوداری ممقانی
ابتدا نقاط ناپیوستگی تابع را پیدا میکنیم.این نقاط همان مجانبهای قائم منحنی به حساب میان:نقل قول:
معلومه که نقاط عطف همو ن نقاط ناپیوستگی تابع هستند .نقاط برخورد منحنی با محور x :
پس از تعیین علامت جدول و منحنی رو رسم میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسط تیلور تابع f حول نقطه a :نقل قول:
بسط تیلور حول نقطه a=0 حالت خاصی از بسط تیلور و بنام بسط مکلورن هست:
تابع f(x)=(log( x+1))^ m یک تابع ترکیبی به فرم زیر هست:
فرمول فاآ دی برونو برای مشتق مرتبه n ام ترکیب دو تابع:
در فرمول بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشتق مرتبه k ام f نسبت به g هست و سایر پارامترها :
حالا بیاییم مشتق مراتب n ام g نسبت به x و همچنین مرتبه k ام f نسبت به g رو حساب کرده و در فرمول قرار بدیم .
مشتق مرتبه n ام g نسبت به x :
مشتق مرتبه k ام f نسبت به g :
حالا مشتق مرتبه n ام تابع ترکیبی:
فرمول فاا دی بروتو به صورت خیلی خیلی خلاصه :
بنابراین مشتق مرتبه n ام تابع :
دقت کنید برای اینکه مشتق در نقطه صفر تعریف شده باشه و مبهم نشه باید n<=m
همچنین مشتق f در هر k صفر میشه مگر k=m=n چون در فرمول بالا توانش ضفر و عبارت لگاریتم 1 خواهد شد بنابراین برای این حالت خاص :
پس با توجه به اینکه مشتق تمامی مراتب غیر از مرتبه m ام برابر صفر شدند، بسط تابع هست:
جواب بالا جواب نهاییه البته در عبارت بالا بجای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو قرار بدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دورد بیکران ♫
نمیدونم تاپیک مناسبی رو انتخاب کردم یا نه ، ولی یه سوال ساده نیاز به ایجاد تاپیک نداشت ...
تعریف " بردارهای ویژه " رو میخواستم ..
.
.
.
سپاس فراوان ♫
واقعا ممنون هستم صابر جان از این همه صبر و حوصله شما
من تقریبا یک هفته توی ایام عید فقط روی این مساله فکر میکردم!! البته به نتایجی رسیدم که اصلا خوشم نیومد یعنی به جایی رسیدم که نتونستم فرمول رو باز هم ساده تر کنم و همش به فرمولی بر حسب توابع بل یا فرمولهایی که تعداد نامتناهی علامت زیگما( سری مجموع) که غیر قابل ساده کردن بودن بر میخوردم.این مساله از اونیکه دفعه اول مطرح کردم فوق العاده پیچیده تره
نتایج رو باز هم براتون میذارم .ضمنا یه فرمولهایی هم برای ساده کردن توابع بل پیدا کردم.
این مقاله تحقیقاتی که به نظر میرسه نویسندگانش ایرانی هستند رو بخونید:
هر چند توابع بل رو فقط در حالتهای خاص میشه ساده کرد ولی باز هم من فکر میکنم استفاده از فرمول دوم (بر حسب توابع بل )خیلی مفید تره تا فرمول فادی برونو
>
دقیقا متوجه منظور شما نشدم . ولی اگر منظورتون بردار ویژه یک ماتریس در حوزه اعداد مختلط هست ،به لینک زیر سری بزنید:نقل قول:
[HTML] http://ftp.math.uni-rostock.de/pub/romako/heft61/bou61.pdf [/HTML]
این فرمول نهایی شما:
عبارتهاش کاملا درسته ولی اندیس جمع در علامت زیگما بجای k=1 تا n در واقع تمام جوابهای معادله زیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی در واقع اندیس علامت زیگما باید معادلات فوق باشند.
یعنی مثلا اگه n=3 باشه اول معادله سیاله رو حل کنیم اینطوری:
بعد مجموع k i ها رو حساب کنیم و در k جایگزین کنیم و برای هر جواب معادله سیاله عبارتها رو جمع کنیم.
>
این فرمول که من بدست آوردم هم خیلی زیبا ولی در عمل غیر قابل استفاده است:
>
این هم یه فرمول دیگه که هر چی سعی کردم ساده تر نشد:
B در اینجا تابع بل نوع دومه
اگه در فرمول فوق فاکتوریل ها با عدد یک فاکتوریل شروع میشدند عبارت به راحتی با همون فرمولهایی که توی لینکه pdf هست ساده میشد. ولی اینو نمیدونم باید چی کار کنم .
>