آره درسته
نسخه ی بعدی Shift 2 هستش که تاپیک هم داره
Printable View
آره درسته
نسخه ی بعدی Shift 2 هستش که تاپیک هم داره
نقل قول:
دوست عزیز اگه میشه لینک تاپیک SHIFT2 رو بزارید برام.
این صداش چرا اینجوریه؟ صدای ماشین خیلی کمه!! بخصوص توی جاده بارونی فقط صدای بارون میاد !! دیگه نه صدای ماشین میاد نه آهنگش
خوی توی قسمت تنظیمات صدا,صدای آهنگ و ماشین رو زیاد کن یا اینجوری بگم صدای بقیه _ی اجزاء صحنه رو کم و صدای اسپیکر pc رو بیشتر کن تا افکتها بهتر معلوم شه...نقل قول:
اونو که بلدم!!
مثلا صدای ماشین و محیط با هم تنظیم میشن!! چطوری صدای ماشینو بیشتر کنم یا صدای محیطو کمتر؟ :دی
برای رفع این موارد آخرین پچ بازی رو نصب کنین:نقل قول:
اگه هم نیاز به فعال کردن داشت از اکتیویتور زیر استفاده کنین:کد:http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/downloads/HotPursuit/NFSHP_1000_to_1020.exe
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=38843&d=1295627562
دوستان،میگم این بازی رمزی،کد تقلبی چیزی نداره که مثلا تایم غیر فعال بشه!!!!من فکر میکنم بازی مشکل داره!!!!
اون مراحلی که تایمی هست هر کاری میکنم تو زمان اول نمیتونم تموم کنم....واسه همینم مرحله بعدش روشن نمیشه،فقط پول یا ماشین باز میکنه!!!
واسه اولین باره نمیتونم تو اون تایم پیروز بشم!!!!
دوستان شما مراحل تایمی رو رد کردید؟!!مثلا اون لامبورگینی که ماشینه پلیسه و تایمی هست؟!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
مراحل تایمی یکم سخته بخصوص پلیسیش چون اگه به جایی یا ماشینی بخوری به زمانت اضافه میشه برای همیننقل قول:
هم باید سریع بری و هم به جایی نخوری. ولی شما سعی کن اولویتت این باشه که به جایی نخوری می تونی ردش
کنی
سلام
من بعد از Most Wanted دیگه سراغ هیچ بازی ماشینی نرفتم چون دیگه جذابیت بازیهای ماشینی رو توی هیچ بازی در این ژانر ندیدم . علت جذابیت اون نسخه هم داستان جذابش بود که باید با یکسری حرفه ای که توی یک لیست سیاه قرار داشتن رقابت میکردیم که در این بین تعقیب و گریز پلیسی هم جذابیت بازیو دو چندان کرده بود ( آخرشم معلوم شد اون دختره اول بازی که هی چراغ سبز میداد خودش پلیسه من که بدجوری رو دست خوردم حقیقتا ) .
الان دیدم این تاپیک نزدیک به 200 صفحه ورق خورده حدس زدم این نسخه هم باید جالب باشه حالا اونایی که این نسخه رو بازی کردن , بازی قشنگی نسخه MW رو داره ؟ اصلا بازی داستان داره ؟
به عقیده من مهمترین عامل جذابیت در یک بازی داستان اون بازیه . شمام با من هم عقیده هستین ؟
شما اصلا طرف این بازی نرو به هیچ وجه .نقل قول:
اولا بازی اصلا داستان نداره کلا ! فقط یه مپ داره که مراحل مختلف بازی که میتونی پلیس یا اتومبیل فَراری باشی توش وجود داره . هر کدوم هم چند سبک مختلف داره و مراحل با پیشرفت شما باز میشه .بازی تیونینگ هم نداره .
دلیلش هم اینه که نیدفور اسپید سه مدل سری عرضه میکنه : یکی با حضور پلیس (مثل همین سری) ، یکی که توش تیونینگ داره(مثل MW ) و یکی هم که توی پیسته (مثل شیفت) ، این سری hot pursuit ـه و سبک این نید فور اسپید فقط تعقیب و گریز با سرعت بسیار بالاست. در عوض بازی کلی ماشین داره که اگه عشق ماشین باشی واقعا با بازی حال میکنی . در حالی که اکثر بچه ها عشق تیونینگ اند من با این مدل نیدفور اسپید بیشتر حال میکنم . چون مثه اون لازم نیست یه ماشین ضعیف ژاپنی یا فرانسوی بگیری و زور بزنی تا قوی اش کنی . بازی جوری طراحی شده که شما همیشه با سرعت بالا رانندگی کنی و تاکید بر لذت بازیه تا شبیه سازی که انصافا هم تو این زمینه موفق بودن.
پس اگه طرفدار اون مدل سری هستی این شماره از بازی رو نخر .