منم هیچ جا نیستم.مطمئنم تو فیلمه هم نیستم.حداقل اسم ما رو تو فیلم زیر نویس کن احساس وجود کنیم.:40:نقل قول:
Po5eidon امضا: :31:
Printable View
منم هیچ جا نیستم.مطمئنم تو فیلمه هم نیستم.حداقل اسم ما رو تو فیلم زیر نویس کن احساس وجود کنیم.:40:نقل قول:
Po5eidon امضا: :31:
بیا یکی که با پارتی بازی انیمیشن بزنه همین میشهنقل قول:
داداش خودشو (مول) سه تا ستاره گذاشته رو کلاش شمشیر دستش سر گروه اول از قیافه هم معلومه ادم خوبه است
حالا اینور goob رو چشم بنده دزدای دریای بد اخلاق ادم بد
حالا جالب چیه ؟
به فوله خوده مول اینا قرعه کشی شدن و از شانس مول از ادم خوبا افتاده و بازم از شانسش رئیس ادم خوبا و بازم از شانسش شیشصد کاره دیگه واسش
این وسط هم اصلا پارتی بازی و رفیق بازی نشده :دی
قابلیت تیم رو از تو سرور برداشتم چند دستگی نشهنقل قول:
جیگر طلا اسمت تو بازی چیه ؟
نقل قول:
عزیزم شما چرا عصبانی میشی گفتم. فعلا این یه عکسه و هنوز انیمشن ساخته نشده ممکنه تغییر کنه. اگه دوست دارید می تونیم تعطیلش کنیم بره پی کارش ولی گفتم هر کسی بالا خره یه اسلحه ای چیزی داره بعدش این فقط یه پارته تو پارت های بعدی هرکسی هر شخصیتی میخواد بگه اصلا سر گروه بشه حال کنه
هر کسی احساس می کنه ممکنه نباشه یه عکس از رنگش بزاره و اسم دقیقش رو تو بازی بگه و بگه چه اسلحه ای می خواد
عصبانی نیستم یه جور شوخی واقعی در نظر بگیر :دینقل قول:
فکر میکنم اگه انیمیشن رو ظاهر ها رو عروسکی نسازین بهتره و نقاشی مانند بسازین بهتر باشه
(من از رو عکس گفتم :دی )
به حرفای این الاخ گوش ندین.........هر جور دوس داشتین بسازین:دی
ممد کجاییییییییییییی؟:41:
این منم :دی
blind tee
اینم اسکینم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soha و sajad خب شماها توی بازی نمیاین! اگه هم بیاین یکبار یا دوبار در ماه! خب طبیعی هست کمتر آدم بیادتونه :31:
ولی بقیه این بچه های الاف هر روز نباشه هر 5 ساعت یکبار میان بازی :31:
نقل قول:نقل قول:یعنی اینقدر عزیز بودم؟ :31: دیگه منو بیشتر از این شرمنده نکنین! :31:نقل قول:
اگه میدونستم اینقدر ناراحت میشین سعی میکردم نمیرفتم!:31:
ولی چه کنیم دیگه مرد هو قولش :31:
مول این انیمیشن چی هست سریالی هست یا فیلمه؟ :31: دو گروه هستن که به جون هم میافتن؟ :31: اگه بشه توش چت یا حرف هم بزنن فکر کنم بد نشه! البنه نظر شخصی هست.
اگه توی این انیمیشن من نقش جاسوس داشته باشم خوب میشه.:31:
در ظاهر با خوب ها باشم ولی فقط یه جاسوسم و مخفیانه از پشت حمله میکنم.:31:
--------------
مول داستان این انیمیشن را هم بگو چیه؟ گروهاش چیان؟ خوب و بد؟ gb هم داره؟:31:
مدت زمانش چقدره؟ با چه برنامه ای ساخته میشه؟ و خروجی با چه فرمتی هست.
--------------
مشکل هم که برای من فقط دش A بود که در صفحه قبل گفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بذارید!!!:31: