اين در مورد چيه پدرجان؟نقل قول:
جادو جنبلي ... چيزيه؟ :38:
Just kidding ! :D
زيادي تخصصي بايد باشه.
Printable View
اين در مورد چيه پدرجان؟نقل قول:
جادو جنبلي ... چيزيه؟ :38:
Just kidding ! :D
زيادي تخصصي بايد باشه.
سلام دوستان
من از یه شرکت یه چیپست خریدم، ولی یه مشکل پیش اومده که می خوام براشون دوباره ایمیل بفرستم. لطفا کمکم کنید.
متن:
چیپستی که برای دستگاه X با شماره سریال X سفارش داده بودم به دستم رسید. به همین خاطر از شما متشکرم. ولی موقع کار کردن با دستگاه با یک پیغام خطا مواجه می شم که در تصویر مشاهده می کنید. دلیل این مشکل چیه و چطور می تونم حلش کنم.
دوستان پیشاپیش ازتون متشکرم.
The Chipset I Ordered For X Set With X Serial Has Arrived, Therefore I Thank You
But During (While) Working With The Set I Confront With A Error which Is Illustrated In Picture Below
?What's the Problem and How Can I Fix That
مثل همیشه نظر دوستان رو هم جویا بشید در مورد متن.
Petros جان دستت درد نکنه. ببخشید وقتتون رو گرفتم.نقل قول:
ممنون می شم دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن.
چیپستی که برای دستگاه X با شماره سریال X سفارش داده بودم به دستم رسید. به همین خاطر از شما متشکرم. ولی موقع کار کردن با دستگاه با یک پیغام خطا مواجه می شم که در تصویر مشاهده می کنید. دلیل این مشکل چیه و چطور می تونم حلش کنم.
The chip set that I had ordered for the device X with serial number X was received. Your fast reply is appreciated. However, while working with the device, I encounter an error message which is illustrated in the figure below. What is the problem and how can I solve it?l
امین جان از لطفتون ممنونم.نقل قول:
Hi guys
What is the meaning of pitcher
نقل قول:
Pitcher
1- کوزه ، سبو
2- توپ پرتاب کن (در بیس بال )
I think it's better to use Google's Image Search, In this way you can understand pictures and words as wellنقل قول:
Good Night
سلام دوستان
لطفا این جمله رو به انگلیسی ترجمه کنید.
آیا چیپست برای اینکه روی دستگاه مورد نظر درست کار کنه باید توسط یه کد یا سریال خاصی رجیستر (فعال) بشه؟ یا نیازی به این کار نیست.