اقا مهدی اون راهی که گفتی شششششششششششششششششدددددددد دددددددددد
مرسی 10 بار زدم تا شد مرررررسسسسسسسسسسسیییییییی :11::11::11::40::40::40:
اقا مهدی اون راهی که گفتی شششششششششششششششششدددددددد دددددددددد
مرسی 10 بار زدم تا شد مرررررسسسسسسسسسسسیییییییی :11::11::11::40::40::40:
سلام
نیازی به 10 بار زدن نبود . فقط موقع زدن یه پنجره cmd باز می شه که باید چند دقیقه صبر کنی تا فایلهای را قابل روئیت کنه .
اون erro ی که گذاشتی مربوط به اینکراپت کردنه . اگه فایلهات را اینکراپت کرده باشی و ویندوزتا عوض کنی باید برای همیشه با اطلاعاتت خداحافظی کنی .
راستی این امضاء شما خیلی جالبه .
همش فکر می کردم برا چی اینا گذاشتین . حالا که دقت کردم دیدم موقع کپی کردن بالای پنچره نوشته استقلال و موقع error دادن نوشته پرسپولیس . خیلی باهال بود .
من هم همین مشکل را دارم آنتی ویروس به روز شده چیزی تشخیص نمی دهنقل قول:
به نام خدا
سلام دوست خوبم vtn54
ممنون از زاهنمایی که کردی مشکل حل شد ولی این فولدر آپشن برنگشت
و در همین فایلی که دادی یکی درباره رجیستری بود که پسوندش فرق میکرد که من با notepad باز کردم و یه جا دیگه ذخیره کردم با پسوند reg ولی export نکرد پیغام خطا داد میشه بگید این فایل RegRepair.zip چیکار میکنه
التماس دعا
راستی در مورد ویروسی که فایل های jpg رو پاک میکنه فقط شما چه راهکاری دارید
دست شما هم بابت این راهنمایی درد نکنه .:40:
خیلی گشتم تا این امضا رو پیدا کردم :27:
@echo off
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v Shell /t REG_SZ /d "Explorer.exe" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDD EN" /v CheckedValue /t reg_dword /d "2" /f
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDD EN" /v DefaultValue /t reg_dword /d "2" /f
reg ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" /v CheckedValue /t reg_dword /d "1" /f
reg ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" /v DefaultValue /t reg_dword /d "2" /f
سلام عزیزان
مشکل مربوط به این مسیر نمیشه
برای این که من ویروس رو پاک کردم و مسیر رو هم به حالت اول برگردوندم ولی باز هم درست نشد
حالت اولش این طوریه
"%1" %*
این ویروس فایل rundll رو خراب میکنه
بد نبود
ولی این ویروسها دیگه دارن هوشمند میشن
منتظر بعدیها باشین
دوست عزیزنقل قول:
این یک اسکریپت است و نباید فرمت آن را تغییر دهید و باید آن را همینطوری اجرا کنید اگر باز مشکل حل نشد بگویید تا
روش دیگری خدمتتان معرفی کنم.در مورد ویروسی که فایلهایی با پسوند JPG را پاک می کند باید خدمتتان عرض کند
بدافزارهای متعددی این کار را می کنند که تنها راه حلی که وجود دارد باز گرداندن فایلهای پاک شده با استفاده از نرم
افزارهای بازیابی اطلاعات پاک شده است که البته همیشه هم موفقیت آمیز نیست.