عزيز ماركت رو نميتوني بري چون گوگل ايران رو تحريم كرده؛براي ورود به ماركت بايد از چيز پي استفاده كني:دينقل قول:
عزيز ماركت رو نميتوني بري چون گوگل ايران رو تحريم كرده؛براي ورود به ماركت بايد از چيز پي استفاده كني:دينقل قول:
یادمه یه زمانی ایراد میگرفتن از se که فرمتش رکوردش 3gp بود و جز بدترین ها بود حالا خوب شده؟؟؟ اگه بد بوده اون موقع الان بدتر شده:دی
مهدی جان مبارکت باشه
واقعا جالبه برام hd با فرمت 3gp !!!!!!!!!!!
سونی اریکسون از اون وقت که از hd و vga استفاده کرد بی خیال 3gp شد البته اکسپریا2 استثنا بود
نوکیا هم که از qcif به این طرف بی خیال شد
ولی سامسونگ:27:
مهدی در کل نظرت در رابطه با گوشی چیه اونم نسبت به گوشی قبلی هات؟؟؟
یه نکته مهم این که گالکسی با 30 فرم در ثانیه فیلمبرداری میکنه و با کیفیت عالی و گوشی مانند n8 فقط 25 فرم در ثانیه توانایی فیلمبرداری داره که واقعا تاثیرش خیلی زیاده، خودم موقع فیلمبرداری با امنیا اچ دی که 24 فرم میگرفت تاثیرش رو حس کردم. بالا رفتن رزولوشن دلیل بر بهبود کیفیت فیلمبرداری نیست. البته گوشی عالی گالکسی به خاطر سخت فوق العاده قوی که داره توانایی فیلمبرداری در 30 فرم در ثانیه را داراست. بهترین گوشی حال حاضر گالکسی اس هستش و کم لطفیه اگه ازش بی خودی ایرادی بگیرن. متاسفانه بعضی از جاها مشاهده شده دنبال بهانه هستن تا این شاهکار سامسونگ رو زیر سوال ببرن.
سلامنقل قول:
گالکسی با 30 فرم در ثانیه فیلمبرداری میکنه و با کیفیت عالی و گوشی مانند n8 فقط 25
دوست عزیز دلیلی که شما تو امنیا اچ دی احساس میکردی بخاطر پایینتر بودن از 24 فریم بوده.
25 فریم یه استاندارده و بالای این برای چشم انسان تفکیک پذیر نیست زیاد.
البته نمیگم فیلم کالسکه از ان8 بدتره ممکنه بهترم باشه فقط منظورم تعداد فریم بود:46:
هر کی به کیفیت فیلمش شک داره اینو دانلود کنه و ببینه :
کد:http://www.phonearena.com/ftp_access/upload/samples/Samsung_Galaxy_S_Review_Sample1.3gp
لطفاً بدون اجازه از سخنان من تو امضاتون استفاده نکنید :29::29::29:نقل قول:
یه موقع شطرنج بد بود ولی الان تو مساجد مسابقه شطرنج برگزار میشه و خیلیم خوبه !
البته با فریمورهای احسان و hyperx دقیقاً 24 فریم بودنقل قول:
سلام
دوست عزیز دلیلی که شما تو امنیا اچ دی احساس میکردی بخاطر پایینتر بودن از 24 فریم بوده.
25 فریم یه استاندارده و بالای این برای چشم انسان تفکیک پذیر نیست زیاد.
البته نمیگم فیلم کالسکه از ان8 بدتره ممکنه بهترم باشه فقط منظورم تعداد فریم بود
هر چی باشه 30 فریم روونتر از 25 ه و قابل تشخیص هم هست ... اینو من میدونم که بازی میکنم
بعدشم الان موتورولا xt720 گفته 24 فریم ولی بین 18 تا 20 هست یعنی از امنیا اچدی با فریمورهای اصلیش بدتره
پس معلوم نیست n8 هم دقیقاً 25 فریم باشه
گوشی من 24 فریم میگیره.نقل قول:
البته با فریمورهای احسان و hyperx دقیقاً 24 فریم بود
هر چی باشه 30 فریم روونتر از 25 ه و قابل تشخیص هم هست ... اینو من میدونم که بازی میکنم
بعدشم الان موتورولا xt720 گفته 24 فریم ولی بین 18 تا 20 هست یعنی از امنیا اچدی با فریمورهای اصلیش بدتره
پس معلوم نیست n8 هم دقیقاً 25 فریم باشه
با یه گوشی دیگه که 30 فریم میگرفت هیچ فرقی تو روونی نداشت.... اینو من میدونم که فیلم گرفتم:31:
قربون دسته hyperx بازم این .سامسونگ باید نگاش کنه ازش یاد بگیره مثل بچه خوب.:31:
اگر دست از بازی کردن ور دارین منم نوشتم شایدم از کالسکه بدتر بگیره.
عجب کیفیتی داره.بعید میدونم دیگه کسی دوربین فیلمبرداری بخره.:27:نقل قول:
هر کی به کیفیت فیلمش شک داره اینو دانلود کنه و ببینه :
بنده خدا برگذار کننده مسابقه مسجدمون منم:31:نقل قول:
به من چه شما تا حالا تو عمرتون مسجد نرفتین!!
دوستان واقعا" اچ دی این گوشی با فرمت 3GP هست :24: :39: ؟!!!
( وضعیت فعلی : :22: )
ببین یا در مورد گوشی های یه برند اطلاعات داری یا نه! اگه اطلاعات داری سعی کن اطلاعات درست بدی , اگه هم اطلاعات نداری لطفا....... شده قضیه ی سی پی یو که 550 بود میگفتی 720! حالا هم که xt720 با آپدیت دقیقا شده 24 دوباره میگی 18 تا 20 ! واقعا من مطمئنم که شما دوست داری یه جوری همه ی برندها رو ضعیف نشون بدی تا کمتر به مشکل برند خودت دقت بشه! گالکسی کم مشکل داره؟ مشکل gps,downloading,lag ,.... بهتر نیست واسه اینا سعی کنی یه راه حلی توی سایتهای دیگه پیدا کنی بذاری اینجا به جای اینکه بیای به xt720,n8و.... ایراد بگیری؟ حالا باز مدیرا بیان این پست رو حذف کنن!نقل قول:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
ببین یا در مورد گوشی های یه برند اطلاعات داری یا نه! اگه اطلاعات داری سعی کن اطلاعات درست بدی , اگه هم اطلاعات نداری لطفا....... شده قضیه ی سی پی یو که 550 بود میگفتی 720! حالا هم که xt720 با آپدیت دقیقا شده 24 دوباره میگی 18 تا 20 ! واقعا من مطمئنم که شما دوست داری یه جوری همه ی برندها رو ضعیف نشون بدی تا کمتر به مشکل برند خودت دقت بشه! گالکسی کم مشکل داره؟ مشکل gps,downloading,lag ,.... بهتر نیست واسه اینا سعی کنی یه راه حلی توی سایتهای دیگه پیدا کنی بذاری اینجا به جای اینکه بیای به xt720,n8و.... ایراد بگیری؟ حالا باز مدیرا بیان این پست رو حذف کنن!نقل قول:
عزیزم فقط شما که بازی نمیکنی. بازی قضیش زمین تا آسمون با فیلم فرق میکنه. بازی رو هر چه با فریم ریت بالاتر بازی کنی روون تر به نظر میاد. تا جایی که حتی بازی با 60FPS هم هست ولی بهترین و باکیفیت ترین فیلمها که دیگه خدا هستن مثل Avatar و Inception که دیگه رو دست ندارن هم با 24 فریم فیلمبرداری شدن! فقط تو که بازی نمیکنی که. همین جا تو همین 1 صفحه اخیر 2 تا گیمر داریم که نصف زندگشیون با بازی کردن گذشته. سعید بیخیال بیا جلو دهنمو بگیر نزار بگم!نقل قول:
من نمیدونم چرا یه ایراد از گوشی پیدا میکنن بچه ها سریع بحث رو میکشونید به برندهای دیگه. اصلا برند دیگه دوست داره 1fps بزنه به سامسونگ چه ربطی داره. هر کی هر غلطی کرد سامسونگ هم باید بکنه؟ ما دلسوزش هستیم داریم ازش ایراد میگیریم!
حالا باز مدیرا میان پاک میکنن پست رو!
لطفا عکس از ماشینمون نگیرید بیاید بزنید تنگ امضاتونبعد هم بگید This is my car !!!نقل قول:
لطفاً بدون اجازه از سخنان من تو امضاتون استفاده نکنید