یادمه اوایل تا 25 هم میگرفتم که یک دفعه این طور شد !!!!
به نظر شما میتونه مشکل از ویندوز کام باشه ؟؟؟؟
یا فردا زنگ بزنم شرکتش و شاکی بازی ؟؟؟؟
Printable View
یادمه اوایل تا 25 هم میگرفتم که یک دفعه این طور شد !!!!
به نظر شما میتونه مشکل از ویندوز کام باشه ؟؟؟؟
یا فردا زنگ بزنم شرکتش و شاکی بازی ؟؟؟؟
من همين الانم تا 25 ميگيرم.نقل قول:
احتمالا مال ويندوز باشه اگه ميدوني مدت زياديه عوض نكردي.
خط تلفنتو هم يه چك بكن جا به جا نشده باشه.
یکی به من بیچاره کمک کنه 64 من روی 2 هستش
1- حتما ويندوز رو كنترل كنين.نقل قول:
2- اگر از ويندوز مطمئنيد حتما زنگ بزنين شركت شايد باگي چيزي روي خطتون هست كه ميان با سيستم خودشون (لپ تاپ و مودم خودشون) چك مي كنن براتون اگر مشكل از رانژه شدن باشه يه روزه حل ميشه.
اگرم مشكل از سيم كشي باشه كه بايد شما بر طرف كنين.
يعني از اول تا اخر دانلود سرعتت همينه؟نقل قول:
براي من مثلا هي مياد 16 يه چند ثانيه اين هست بعد مياد 9 بازدوباره...
ولي سايت هايي كه Resumi داره سرعت روي 15-16 ثابته...
نه از اول كه روي 20 و بالاتر هست ولي كم كه ميشه مياد روي 16 و 18 و پايين نميره (مگر چند ثانيه) باز بر ميگردهنقل قول:
خيلي خوبه...براي من كه اينطور نيست/نقل قول:
شما اكانت رپيدشر كه نداري؟
آقا دقيق متنش بايد چي باشه؟؟؟؟ از كجاي دانشگاه بايد گرفت. يا من كه اداره هستم چي ميتونم تهيه كنم بگيرم ؟؟؟ ما اينجا پيك خود اداره رو داريم كه داخلي هستش اخبار داخلي خود اداره يكي از بچه ها گفت با روزنامه اداره ميشه ميخوام دقيق كمك كني كه بدونم چي بايد باشه چي كار كنم كه رفتم شركت آسيا هم ضايع نشمنقل قول:
قيمت 256 چند حساب كردن؟؟!!!
بچه ها تو منطقه ما فقط داتک Adsl میده . به نظر شما بگیرم یا صبر کنم تا شرکتهایه دیگه هم وارد عمل بشن و فروش Adsl را راه بندازن
راستی من امروز زنگ زدم داتک گفتن 128 را 24 هزارتومان میدن البته یه 10هزار تومان هم باید بابت Ip بدم .
قضیه این آی پی دیگه چیه ؟
بچه ها تو منطقه ما فقط داتک Adsl میده . به نظر شما بگیرم یا صبر کنم تا شرکتهایه دیگه هم وارد عمل بشن و فروش Adsl را راه بندازن
راستی من امروز زنگ زدم داتک گفتن 128 را 24 هزارتومان میدن البته یه 10هزار تومان هم باید بابت Ip بدم .
قضیه این آی پی دیگه چیه ؟