دوستان وضعیت مبین نت در شهر اهواز چطوره الان از لحاظ قطعی و سرعت؟؟سرعت 512-1مگ2؟؟
وضعیت چطوره؟؟
Printable View
دوستان وضعیت مبین نت در شهر اهواز چطوره الان از لحاظ قطعی و سرعت؟؟سرعت 512-1مگ2؟؟
وضعیت چطوره؟؟
دانشگاه به من چنین نامه ای نمیده. راه دیگه ای نداره؟
سلام به همگی
1.از کجا میتونم بفهمم که مودم indoor تو خونه ما جواب میده یا out door .من بیشتر نظرم رو indoor چون راحت تره و wifi هم داره.
تو خیابان دولت و میدان کلانتری یوسف آباد کسی سرویس داره؟
2.من اگه طرح 6 ماهه 512 بگیرم بعد از اینکه طرح تموم بشه حتما باید 512 25 گیگ بگیرم؟ نمی ونم در خواست 512 مثلا 10 گیگ بدم؟
من سرویس 128 ایرانسل با کودم wi-fi تو خونمون تست کردم 4 تا از 5 تا چراغ مودم روشن بود و سرعت دانلود هم بین 8 تا12 بود.
3. بالاخره ایرانسل یا مبین نت؟
4.میشه رو مودم wi-fi حساب کرد؟
تو رو خدا یه جواب درست و حسابی بدین.تو این تاپیک یکی میگه خوبه یکی میگه بده.یکی میگه من ایرانسل گرفتم پشیمونم حالا اومدم سمت مبین .یکی میگه من مبین دارم فردا میرم ایرانسل میگیرم.
یکی میگه مبین بی در و پیکره یکی میگه حساب و کتاب داره.یکی میگه ایرانسل معرکست .یکی میگه پیف پیف بو میده.دیگه درام قاطی میکنم.:18:
:2::19:
دوست عزیز باید حتما از دانشگاه یا از یه شرکت نامه داشته باشی!هیچ راه دیگه ای نداره.نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
1. اگر کسی توی اون مناطق پیدا نشد که شما رو راهنمایی کنه ، تنها راهش اینه که زنگ بزنی به مرکز تماس و یا از توی خود سایت مبین نت ببینی پوشش توی اون مناطق چطوره.میتونی به نمایندگی های نزدیک هم زنگ بزنی ، احتمالا اونا دقیقتر میتونن راهنماییت کنن!نمایندگی 1773 توی یوسف آباده!نقل قول:
2. شما وقتی سرویست تموم شد ، میتونی سرویست رو به هر سرویس دیگه ای که توی لیست مبین نت هست تغییر بدی!
دوست من شما یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیر و بگو ذکر کنن جهت ارائه به مبین نت یا ایرانسل..نقل قول:
من همین کارو کردم..:5:
در ضمن دوستان مشکل ریست شدن خود به خودی مودم ندارند.. مدل BM635 WiFi..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش محشره
افتضاح بود ولی چند وقتیه عالی شده مبین نت گرگان.
این ماله 1 مگ تازه تورنت هم شدیدا داره کار میکنه وگرنه بالاتر میزد :31:
جواز کسب هم باید جواب بدهنقل قول:
وضعیت مبین نت تو کرمان چجوریه؟
مبین نت چند روزه توی اهواز قطعی های کوتاه مدت داشت. بعضی مواقع هم پینگ تایم میرفت بالا و فردا درست میشد.
حالا هم از دیشب تا حالا پینگ افتضاح شده و jitter هم بسیار بالاست. یک بار میزنه 500 یک بار 270 ، 230 ، 240 و...
امروز هم که چندین بار قطع شد و پشتیبانی هم طبق معمول پس از بررسی گفت که هیچ مشکلی دیده نمیشه.
پکت لاست هم به صورت کاملاً محسوسی بالا رفته. هر کاری هم میکنم سایت pingtest.net به طور کامل لود نمیشه. بعضی از سایت ها هم اصلاً باز نمیشن. حتی امروز یک بار گوگل هم نصفه لود شد.
منم قطعی های کوتاه مدت داشتم (به طور متوسط 5-6 بار در روز) خودش بعد از 4-5 دقیقه وصل میشد
باز دارن ی کاری میکنن !