بحث ضعف و قدرت نیس. هواپیما خیلی از ماشین قوی تره، درست؟ حالا حتی با فرض اینکه طرف یه هواپیما اختصاصی داشته باشه، کدوم آدم عاقلی وقتی می خواد بره 2 تا خیابون اونور تر با هواپیماهه میره، هان؟نقل قول:
بحث ضعف و قدر نیس، هر که را بهر کاری ساختن، BSP برا یه کاره مش برا یه کاره دیگه، اگه نه اتفاقا در کل Performance مش از BSP خیلی بالاتره. مثلا شما اگه بیای یه کامپیوتر رو با BSP طراحی کنی(تازه اگه بتونی) افت فریم شدیدی پیدا می کنی. ولی اون جاهایی که گفتم باید BSP باشه نه مش.
شما که کرای انجین رو خیلی قبول داری انگار، برو تو ویژگی های سند باکس و مراحل نمونه ای که هست نگاه کن، کلا تمامی انجین های تجاری همینه بحثش.
در ضمن من نگفتم کل ساختمون رو با BSP دربیار، برو دوباره پستم رو بخون. گفتم باید بیس ساختمون به BSP طراحی بشه و بعد بسته به نظر طراح با مش پوشونده بشه. این دقیقا کاریه که همون بازیه برادر لند که مثال زدی می کنه.
اگه هنوزم نمی گیری چی می گم، مپ DM-Sanctuary که با UDK میاد رو باز کن. دوربین رو ببر یه جایی که ساختمون اصلی(همون ساختمون بزرگه- معبده) رو ببینی.حالا کلید W رو بزن تا مش ها حذف بشه. می بینی تفاوت رو؟
چیزی که الان تو ساختمون می بینی BSP هست، اصلا هم جزئیات نداره، فقط بیس ساختمون، دیوار، کف و تو بعضی موارد سقف، که این یکی سقف شیروونیشو با مش در آوردن مثلا. گرفتی قضیه رو؟ پشت سر هم چند بار W رو بزن تا متوجه تغییرات بشی)
مثلا تو برادر لند همه ی اون اشیا تو مدلینگ طراحی شده، شک نکن، ولی نه اینکه یاختمون رو یکجا تو اون در بیارن، تو همین مپ DM-Sanctuary رو مش ها دقت کن، مثلا فقط برا یه ستون دور ساختمون 4-3 تا مش مختلف ساخته شده، در و دیوار ها همینطور. اصطلاحا می گن مش های قابل مونتاژ. باهاشون میشه اشکال متفاوت ساخت.
در ضمن یادت باشه 10 تا مش که کپی هم هستن، رندرشون خیلی سریعتره تا 10 تا مش متفاوت، با همون پلی کانت. این بحث مونتاژ این مزیت رو هم داره، ولی ساختمون کامل نه.:13:
پست قبلی رو هم دوباره بخون.
اون سوالی که شما کردی جوابش همون بود که گفتم، اون دو قسمت با AnimTree کاری نداره. خود انیمیشن ها رو باید اینجا ست کنی و تغییر حالت بدی اگه لازمه فقط.نقل قول:
تا بعد.:8: