نقل قول:
:37:خوب بهمن امتحانه دیگه منظورت چیه؟
Printable View
نقل قول:
:37:خوب بهمن امتحانه دیگه منظورت چیه؟
داداش ازمون کاردانی به کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ترمی شهریور ماه برگزار شد . تموم شد رفتنقل قول:
دیگه بهمن ورودی نمیگیره و ازمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته و پیوسته رفت برای سال 92
سلام
من دیپلم کامپیوتر (کارودانش) دارم
برای اینکه برم دانشگاه علمی کاربردی باید کنکور بدم ؟ واینکه از چه درسهایی تو کنکور میاد؟ و تاریخ کنکور کیه؟
دانشگاه علمی کاربردی فناوران اطلاعات تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه؟(چون نزدیک ترین دانشگاه به خونه هست میپرسم)
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان توی دانشگاه علمی کاربردی تا چه مقطعی میشه ادامه تحصیل داد؟یکی از آشناهای ما لیسانس برق از دانشگاه آزاد داره آیا میتونه برای فوق لیسانس بقیشو توی دانشگاه علمی کاربردی ادامه بده؟
بله چرا نميشه!ارشد برق كه داره!حتي دكتري هم ميخوان ايجاد كنن و هي مدرك بدن به ملت!باشد كه اشباع شوند!:3:نقل قول:
سلام ,
دوستان ترمی با پودمانی الان چه فرقی میکنه؟
از 13 شهریور ترمی ثبت نام میکنن بدون کنکور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مهر هم پودمانی.
حالا من کدومشو ثبت نام کنم؟
بله باید کنکوربدیننقل قول:
واسه کاردانی فقط از 4درس عمومی امتحان می گیرن.
نقل قول:امسال برای اولین بار کاردانی ترمی دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون کنکور خواهد بود و بر اساس معدل دیپلم گزینش خواهد شد/نقل قول:
ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهریورماه آغاز مي شودثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز دوشنبه 13 شهریور آغاز و تا 20 شهریورماه ادامه خواهد داشت. به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش و خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 266 رشته ، 2705 كد رشته محل ، حدود 550 مرکز آموزش علمی کاربردی و ظرفيت پذيرش 64 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: ثبت نام دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي به صورت الكترونيكي انجام مي شود ، لذا داوطلبان مي بايست پس از تهيه كارت اعتباري از دفاتر پستي سراسر كشور و یا استفاده از کارت های بانکی شبکه شتاب براي مشاهده دفترچه و ثبت نام در مهلت مقرر به پايگاه الكترونيكی سازمان سنجش آموزش كشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: پذیرش دوره هاي کاردانی پیوسته و ناپیوسته ترمی دانشگاه جامع علمي كاربردي برای اولین بار بصورت بدون کنکور و براساس معدل دیپلم انجام می شود و اسامی پذیرفته شدگان ، اواخر شهریورماه اعلام می شود. دکتر صدر در خاتمه گفت : بدیهی است تسهیلات لازم جهت معافیت تحصیلی داوطلبان مشمول ، برابر مقررات مندرج در دفترچه ثبت نام ، پیش بینی شده است.
منبع(سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11:
خدا از دهنت بشنوه....خیر ببینی جوون:31: واقعا همچین چیزی داااااااااااااریم:31:نقل قول:
این سایتی که بالا گذاشتی نمیدونم چرا باز نمیشه.....میخوام با چشمای خودم ببینم..
پیش هم میخواد؟ رشتم ریاضیه... با معدل 15.84 امیدی هست دانشگاه خوب قبول شم؟
اگه فرق کاردانی پیوسته و ناپیوسته هم بگی...خیلی ممنونت میشم...
اگه ترمی کنکور نداشته باشه اونوقت دیگه با پودمانی فرقش چیه ؟نقل قول: