شما کدوم منطقه اید؟نقل قول:
احتمال اینکه مشکل از isp باشه کمه
حتما سیستمتون رو با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کن
شما با یه فایروال خوب چک کنید و ببینید سند و رسیوتون دقیقا از چه پورتی و از چه برنامه ایه(من Outpost رو پیشنهاد میکنم)
Printable View
شما کدوم منطقه اید؟نقل قول:
احتمال اینکه مشکل از isp باشه کمه
حتما سیستمتون رو با یه آنتی ویروس آپدیت اسکن کن
شما با یه فایروال خوب چک کنید و ببینید سند و رسیوتون دقیقا از چه پورتی و از چه برنامه ایه(من Outpost رو پیشنهاد میکنم)
ویندوزم 7ه. فک نکنم هنوز ویروسی واسه این ویندوز نوشته شده باشه.نقل قول:
کیان آباد.نقل قول:
بالا هم گفتم، احتمال اینکه از ویروس باشه کمه، ولی با این حال نود 32 اپ دیت دارم. پس مشکل از ویروس نیست.
پیشنهاد فایر والم، خوبه. حتمآ چک می کنم ببینم نتیجش چی میشه...
مرسی. :11:
اگه مشکلم با کسی مشترکه و می دونه اشکال از کجاس، صواب داره یی نصیبمون نذاره! :46:
عجب سوپرایزی!:31:نقل قول:
واسه روزه اول بدک نیست!
مشکل از isp نیست ...نقل قول:
مطمئنی که همه ی چیزایی که توی ویندوز به نت احتیاج دارن رو غیرفعال کردی ؟
مخصوصاً ویندوز آپدیت رو ....
منم کیان آباد هستم و از همین isp سرویس دارم چنین مشکلی رو ندارم ..
راستی گفتی سرعت دانلودت با اکانت شبانه چنده ؟
دوست عزیز به احتمال بسیا زیاد سیستم شما ویروسی شده :19:
اینو به این دلیل گفتم که منم دقیقا مشکل شما رو داشتم (سند بسیار زیاد در مقابل رسیو کم)
حتما با یه آنتی ویروس قوی سیستمتونو چک کنید. البته به احتمال بسیار زیاد شما باید ویندوزتونو رو هم عوض کنید
اینم از اون حرفا بود:46:نقل قول:
خدا رو شکر انگار سرعتا خوب شدن...
فقط نمیدونم چرا پینگمو امروز انقد بالا میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست اینجا 64 از رفاتک داشته باشه ؟ میخوام بدونم سرعت دانش چقدره ؟
سلام دوستان. من دو روزی هست که از پارس آنلاین سرویس گرفتم چند تا سوال داشتم ازتون.1-چراغ اینترنت روی مودم وقتی وصل میشم چشمک میزنه و ثابت نمیمونه آیا این طبیعیه2-توی این دو روز ساعت3 ظهر تا7 اینترنتم قطع میشه مال دوستان هم اینجوریه یانه درضمن خط تلفنمون فیبر نوری بود آیا به این ربطی داره یا نه؟
ببین مسلم جان از بچه ها فکر نمیکنم کسی اشتراک 64 داشته باشه! شما برایه 64 رویه 8kb/s حساب کن :11: اما برایه اطمینان یه سر برو شرکت ازشون در این رابطه سوال کن ببین چی میگن!! تو این چند روزه پارس آنلاین داغونه داغونه :13:نقل قول:
بچه ها من هنوز سرعت دانلودم از 5 یا 6 بیشتر نمیره....کسی نمیدونه مسکل چی میتونه باشه؟ آخه انتظار داشتم همه مشکل داشته باشن ولی فقط مثل اتینکه من مشکل دارم!!!!