خدا از دهنت بشنوه.:11::40:نقل قول:
من اگه بخوام برای پائیز آینده مهمان بشم به نظرت از کی اقدام کنم؟
آشنای اساسی دارم (در حد مقامات بالای دانشگاه) منتها در دانشگاه مبدآ (دانشگاهی که الان اونجا تحصیل میکنم.)
مراحلش چیه؟
ممنون.:11:
Printable View
خدا از دهنت بشنوه.:11::40:نقل قول:
من اگه بخوام برای پائیز آینده مهمان بشم به نظرت از کی اقدام کنم؟
آشنای اساسی دارم (در حد مقامات بالای دانشگاه) منتها در دانشگاه مبدآ (دانشگاهی که الان اونجا تحصیل میکنم.)
مراحلش چیه؟
ممنون.:11:
با عرض سلام
نقل قول:
آقاي دانيال درست ميگه . يه ترمي هم كه عملي ها تعدادشون زياد بشه ديگه شهريه زياد ميره بالا...
ولي شهريه ي كارشناسي ناپيوسته ها خيلي بيشتره ! حدود 450 تومن شهريه ثابت دارن فقط !!!
و...نقل قول:
یک 360 حداقل شهریه ثابت
18 تا نظری هم بگیری
260 تومن
2 تا عملی هم
120
میشه 740
اوندسته از رفقا که دانشگاه آزاد رو انتخاب کردن اینم باید بدونن که نمیشه رو علم قیمت گذاشت(البته خودتونم میدونین)
بحث ابراز شهریه ها جهت آشنایی سایر رفقا خیلی هم خوبه
اما درکل علم قیمت نداره.ارزشش بالاتر از این حرفاست
آغاز ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از سوم اسفند
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت:نام نویسی داوطلبان آزمون سراسری رشته های پزشکی و غیرپزشکی این دانشگاه برای سال تحصیلی آینده از دوشنبه3اسفند آغاز می شود.
محمدرضا مهراد فر افزود: این ثبت نام تا "15اسفند" ادامه خواهد داشت و متقاضیان می توانند با خرید دفترچه راهنمای ثبت نام و کارت اعتباری از مراکز پستی سراسر کشور با مراجعه به پایگاه مرکز آزمون به نشانیبه صورت اینترنتی ثبت نام کنند.کد:www.azmoon.org
وی تصریح کرد: داوطلبان رشته های پزشکی و پاره وقت برای4 "رشته محل" و داوطلبان رشته های غیر پزشکی برای6 "رشته محل" می توانند ثبت نام کنند.
معاون مرکز آزمون ادانشگاه آزاد اسلامی گفت: آزمون رشته های غیرپزشکی17و18 تیر و آزمون رشته های پزشکی "اول مرداد" سال آینده برگزار خواهد شد.
در آزمون سراسری 88 این دانشگاه در رشته های غیرپزشکی حدود640هزار داوطلب و در رشته پزشکی162هزار و857 نفر شرکت داشتند.
اگر اشتباه نکنم پاهر وقت غیر پزشکی جای 4 تا رشته میتوانند 6 رشته بزنند.
سلام !! میخواستم بدونم به غیر از علوم تحقیقات تهران چه دانشگاه هایی رشته ی هوا فضا دارن؟؟؟ اگه میشه تراز هاشون رو هم بذارید !!
ممنون
تراز من سال سوم دبیرستان که ازمایشی امتحان دادم ..متاسفانه سال پیش دانشگاهیم باز نمیشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه پاره وقت و تمام وقت رو انتخاب کنیم بعد اگه دو تاش رو قبول شدیم میشه یکیش رو انتخاب کرد و رفت یا محدودیتی وجود داره؟
مثلا تمام وقت قبول شی پاره وقت نتونی بری و....
دفترچه ترازهای سال قبل رو از کجا میتونم بخرم؟
سایت مبتکران گذاشته ولی بخوای پا کامپیوتر بخونی چشت در میاد
من هر دو تا شو شرکت کردمنقل قول:
هر کدام عشق شما میکشد بروید. :31:
سلام .نقل قول:
ببينيد اين سايت شايد كمكتون كنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم ترازش هم بالاي 6500 هستش ، تا 7 هم ميره
دانشگاه صنعتي مالک اشتر وابسته به وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح - شاهين شهر اصفهان هم اين رشته رو دارن .
نقل قول:الکی نگو متاسفانه باز نمیشه!!! مرد باش بگو خالی بستم 6300 شدم!!!نقل قول:
شما کار خیلی بدی کردی که تو درصدایی که گذاشتی اطلاعات غلط دادی و ترازتو الکی گفتی.
چون شاید یکی بیاد اون درصد هایی که شما گذاشتی رو ببینه و فکر کنه با اون درصدا میشه تراز 6300 اورد و انگیزه ی درس خوندنش کمتر بشه و تلاششو کمتر کنه.
ازت خواهش می کنم تا مطمئن نیستی در مورد موضوعی پست نده چون من اکثر پستاتو خوندم(در کل P30world) متاسفانه در چندین پستت اطلاعات غلط دادی!!
نگو به تو ربطی نداره چون منم یکی از کاربران p30world هستم و واسم مهمه که همه ی دوستانی که اینجا هستیم به هم اطلاعات درست بدیم و به هم کمک کنیم:10: