نقل قول:
بله
تا حالا که من با مشکل خاصی رو به رو نبودم با این ورژن ، ولی ورژن قبلی یک سری باگ داشت در قسمت Flickr که امیدوارم در این ورژن بر طرف شده باشه .
Printable View
نقل قول:
بله
تا حالا که من با مشکل خاصی رو به رو نبودم با این ورژن ، ولی ورژن قبلی یک سری باگ داشت در قسمت Flickr که امیدوارم در این ورژن بر طرف شده باشه .
سلام برای انتقال صدا به سینمای خانگی از کابل نوری استفاده میکنم در گزینه Audio output کدوم گزینه رو باید بزنم 4 تا گزینه داره اگه 4 تا رو تیک بزنم تمام ویدئوها و شوها بیصدا میشن ولی وقتی هیچکدوم تیک نخوردن صدا دارن این به چه صورته کسی میتونه واسم توضیح بده؟؟؟؟
سلام. دستگاه شما هم احتمالا مثل اکثر سینماهای خونگی Dolby Digital و DTS رو ساپورت میکنه. پس فقط باید همون دوتا رو تیک بزنید.نقل قول:
وقتی که مثلا Dolby Digital رو تیک میزنید، اگه فیلمی رو پخش میکنید که ترک دالبی دیجیتال داشته باشه، WDTV صدا رو میده به سینما خانگی که پردازش کنه. در این حالت باید صدای 5.1 داشته باشین. اما مثلا دستگاه شما AAC رو decode نمیکنه، اگه AAC رو تیک بزنید دستگاه صدا رو میفرسته به سینما برای decode شدن، ولی چون سینما خانگی تون ساپورتش نمیکنه صدا ندارید.
پس فقط همون دالبی دیجیتال و DTS رو تیک بزنید. اگر هم ویدئویی دارید که AAC چندکاناله هست، الان باید صدای stereo داشته باشید.
سلام
این دستگاه از چه فونتی برای نمایش زیرنویس های فارسی استفاده میکنه؟
بنظرتون الان این دستگاه ارزش خرید داره یا خیر ؟
ممنون.
دستگاه رو آپدیت هم کردم ولی مشکل هنوز هست ! به نظرتون باید ببرم گارانتی ؟ دیروز یک سریال میدیدم دو قسمتش زیرنویسش بدون هیچ مشکلی پخش شد ولی بقیه قسمتها یه خط نشون میداد سه خط نشون نمیداد !! مجبور شدم زیرنویسها رو هارد ساب کنم تا بشه دید .نقل قول:
کمک لطفا .
در صورت اشکال داشتن آپدیت میشه دستگاه رو دانگرید یا ریست فکتوری کرد ؟
منم همین مشکل رو دارم.حدود یک سال و نیمه که دستگام رو هم خریدم و تو تمام اپدیت ها این مشکل بود و برطرف نشده.اصلا کسی هست بدونه که این مشکل برای چی پیش میاد ؟؟نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز , از دوستانی که ورژن 1.06.15 رو دستگاه نصب کردن خواهش میکنم اطلاعات دقیقی راجع به اون بدن و این آپشن game که به wd اضافه میشه چه کاربردی داره ... و همچنین بگین آیا وقتی دستگاه رو خاموش میکنیم ,هنوز مشکل save
نشدن settingرو داریم یانه ؟ ... با تشکر از همه دوستان
سلام
این دستگاه از چه فونتی برای نمایش زیرنویس های فارسی استفاده میکنه؟
بنظرتون الان این دستگاه ارزش خرید داره یا خیر ؟
ممنون.
نقل قول:منوی فارسی که تعطیله..هیچ...اگر اسم فولدرها هم به فارسی باشه....برعکس مینویسه!!!