بالاخره کسی جواب نداد گزینه "تصحیح نور زمینه" در دوربین گوشی چه مواقعی احتیاجه ؟
Printable View
بالاخره کسی جواب نداد گزینه "تصحیح نور زمینه" در دوربین گوشی چه مواقعی احتیاجه ؟
بچه ها، گوشی رو بیخیال... بیاین در مورد خانوم قد بلنده حرف بزنیم!!! :27:
.
این 16 رنگ که میگی یعنی چه جوری؟؟ می تونی به عکس ازش بذاری؟
ضمن اینکه گوشی شما چرا اینقدر گارانتیش کم بوده؟؟ مگه 2 سال نیست؟
ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .نقل قول:
ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد :41:
اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .
ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
موافق نیستم باهات دوست عزیزنقل قول:
مخصوصا در مورد مانیتورهاش
می دونی چیه؟؟ کلا یه سری هستن که در زمینه وسائل برقی و اینجور چیزا، خیلی خوش شانس نیستن
فکر کنم شما از اون دسته باشی :31:
اما کلا باید قبول کرد که برندهای بهتر از LG زیاد وجود داره
مثل همین هایی که خودت گفتی
بهتره این گزینه رو فعال نکنید چون یه سفیدی مزخرف به تصویر میده مخصوصا اگه محیط عکاسی تاریک باشهنقل قول:
اتفاقا كاملا برعكس :دينقل قول:
LCD مون ال جيه
روزي كمه كم 8 ساعت روشنه،بعد از 3 سال آخ نگفته،مانيتور سيستم ال جيه l1740p اينم 4 ساله دارم،واقعا عاليه،هنوزم كه هنوزه اصلا افت نور مشهودي توش وجود نداره
يخچالمون الجيه، اونم توپه،بعد از 8 سال خيلي خوب كار ميكنه
منم قبول دارم آدم بعضي مواقع بدشانسي مياره،يه چيزي كه يكي ديگه خريده خوب درومده ،همون رو ميخره ولي آشغال درمياد
الان من واقعا از رنوار راضيم
اما شما مثل اينكه ..... :13:
خلاصه ما كه داريم حال ميكنيم با ال جي ،شما چطور :دي ؟
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
اين گزينه واسه مواقعي هستش كه شما نور زمينه ي كمي داريد،مثلا ديشب من ساعت 11 رفتم بيرون خواستم از 2 نفر عكس بگيرم،تقريبا تاريكي مطلق بود،فلاش رو روشن كردم،نور رو گذاشتم روي آتو،ايزو رو گذاشتم 1600،عكس خيلي خوب درومد،جوري كه دوستم با k850 دهنش باز موندنقل قول:
اما در مواقع عادي اون تصحيح نور محيط فقط عكس رو خراب ميكنه،نه هيچ كار ديگه
ما با شما مخالفم....منظورم اینه که شاید شما شانس نداشتید و یا شاید کسی که اینارو بهتون فروخته تقلبی داده و از این حرفها! :دینقل قول:
ظاهرا ً کالاهای مارک ال جی با اینکه از ظاهر و آب و رنگ خوبی برخوردارن ولی کیفیت و ماندگاری ندارن . کیفیت و ماندگاری دو عامل خیلی مهمه که اگه نباشه اون محصول خوب نیست و بالاخره بعد از یه مدت یه جاش می لنگه .
ما ، تلوزیونمون ال جیه که بعد از یه مدت رفت تعمیرگاه ... جارو برقیمون ال جیه که الآن باید بره ... مانیتور کامپیوترمم ال جیه که بعد از یه مدت نورش خیلی کم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون وقت باز من فکر کردم گوشی ال جی با چیزای دیگش فرق می کنه و گول ظاهر خوب و امکانات بالارو خوردم و خریدمش . خدا می دونه اینم کی یه جاش بلنگه .
همیشه گفتن : "تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها" ... مردم هم که اکثرا ً به ال جی تمایلی ندارن .
ولی وقتی آدم یه وسیله با مارک معتبر تر می خره تازه به تفاوت ها پی می بره . مثل : سونی - نوکیا - پایونیر - جی وی سی و ...
ما الان خونمون یه تلویزیون الجی داریم که سال 78 خریدیم....تا الان میشه 11 سال!!!! باور کنید همیشه بطور میانگین نصف روز روشنه و از اون موقع تا حالا کوچکترین اتفاقی براش نیفتاده، نه تغییر رنگی و نه تعمیری و چیزی..... (همه چی هم بهش وصل کردیم: پلی استیشن، وی سی دی، وی اچ اس و...).
الان هم 3 تا مانیتور الجی دارم مدل F700P که هر سه تا خیلی عالی کار میکنن و یه چند سالی از عمرشون میگذره....
اما دوستان سعی می کنم با توجه به مشکل بوجود آمده مواردی رو که در طی این مدت برایم اتفاق می افته و کلا فراز و نشیبهای این گوشی و گارانتی کامتل رو بگم شاید تجربه ای برای همه باشه !!!:20:
اول امروز 4 بار زنگ زدم به کامتل و خواهان صحبت با مدیر اونجا شدم و بعد از کلی صحبت آخر خانم مدیر گوشی رو گرفتن و بنده تونستم مشکل را بگم و گفتم تعمیراتی ها ی بیرون مشکل رو نرم افزار دیدن شما سخت افزار و وقتی شما هیچ مشکلی از سوی بنده ندیدن ( یعنی نه ضربه ای نه فشاری و نه ...) آیا قبول دارید ایراد از سوی کارخانه است ایشون هم ملاک را خرابی این گوشی و میزان ارجاع آن قرار دادن و گفتن شما اولین موردی و بنده هم ملاک ایشون را قبول نکردم و 1001 دلیل هم آوردم از شغلم تا ...:41:
درآخر قرار شد ایشون از تکنسین مربوطه سئوال کنند و فردا بنده زنگ بزنم نتیجه را بپرسم !!!:13:
دوستان به نظر گارانتي كامتل نمي خواهد پاسخ درستي به بنده بده آيا اينجا كسي هيت ايميل واحد بازرسي يا پشتيباني شركت مادر گوشي رو داشته باشه تا با اونا تماس گرفته و شكايت كنم !!
اگه میتونی یه ایمیلبزنی به LG کره بخش موبایل به زبان انگلیسی واقعا مطمئنم جواب میده
میتونی بری دمه خوده شرکت کامتل اونجا یه نامه تهیه کنی درمورد شکایات از کامتل،هرکی میاد بیرون ازش امضا بگیری،همه هم میدن
خودمم اولین نفر :دی
بعد این نامه رو پیوست ایمیلت کنی بفرستی برا ال جی
مطمئنم جواب میگیری
منم پایم که کمکت کنم تو این راه