من :Dنقل قول:
خودمم ساختمش هم خیلی توپ شده و هم کلی طرفدار داره!
تو گوگل سرچ کن n97 hsnpersia
Printable View
من :Dنقل قول:
خودمم ساختمش هم خیلی توپ شده و هم کلی طرفدار داره!
تو گوگل سرچ کن n97 hsnpersia
ظاهرا که خرابه!نقل قول:
مثلا من روز 2 شنبه صبح میزارم شارژ و طرفای ظهر میرم شهرستان و حدود 2 ساعت تو راه آهنگ گوش میدم. در طول روز زیاد با گوشی ور میرم، با این حال معمولا روز چهار شنبه صبح(یعنی 2 روز بعد از شارژ فقط 1 یا 2 خط از شارژ گوشی کم میشه!)
ولی در کل اولا اینطوری نبود و باطری با گذشت زمان بهتر جواب داد! یعنی 9 ماه پیش وقتی خریدم شاید 50% کمتر از حالا شارژ نگه میداشت.
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
عزیز قدیمی نیست، حداکثر 2 هفته! درضمن لزوما به تمام N97 ها آپدیت همزمان نمیاد. و ممکنه متفاوت باشه (تفاوت در پرادکت کد و RM مهم هست)نقل قول:
حداقل 6 ماه هست که از فریمور های کوک شده استفاده میکنم، 7 8 تا فریمور مختلف رو تست کردم، ولی میتونم بگم بعضی ها حداقل 10 برابر بهتر از فریمور های اورجینال هستند.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط MTM 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میگی خیلی قدیمی هست من اون اولا که گوشیرو گرفته بودم آپ کردم (و برنامه بعد از یک بار باز شدن محو و پاک شد - تاثیر خوب و زیادی نداره من ندیدم) -من تمام آپدیت هارو گرفتم و الان حداقل واسه من که هیچ آ پدیت جدیدی نیومده !
ولی در کل به تمام دوستان آپدیت های مهم رو پیشنهاد میکنم ( به جزOption که اکثرا بی جهت هست)
عزیز قدیمی نیست، حداکثر 2 هفته! درضمن لزوما به تمام N97 ها آپدیت همزمان نمیاد. و ممکنه متفاوت باشه (تفاوت در پرادکت کد و RM مهم هست)
---------------------
واسه من که قدیمی بود رفیق - همرو گرفتم. واز خرداد تا الان حتی بگی یدونه یه کوچولو اومده باشه که نه
عزیز ورژن Nokia Ovi Suite شما چنده؟نقل قول:
نقل قول:
23.V2.2.1
من با بعضی چیزاش ح ا ل نمی کنم
و از Pc Suite استفاده میکنی م V7.1.51 در کل عالی و مشکلی نداره
مطمعن باش ورژن OVI Suite آخرین باشه! فکر کنم حالا V2.2.1.23 هست! اگه اخرین ورژن نباشه آپدیت هارو نشون نمیده.نقل قول:
من از هر دو استفاده میکنم، هر کدوم برای خودش برتری هایی داره و ضعف هایی هم داره!
چرا آپدیت نمیاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااد ؟!!!!!
:@ :@ :@
اینجا چند صفحه آخر رو بخونید کم مونده دیگه به نوکیا از اون فحش بدا بگن :دینقل قول:
[PHP]http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/N97-new-firmware-30-0-016/td-p/696111/page/24[/PHP]دیگه تقریبا برای همه گوشی هاش آپدیت داده بیرون بجز N97
بد تر از اینا چی میتونن بگن دیگه؟ جالبه هیچکدوم حذف نشدن!!!!!نقل قول:
این 2 معنی میتونه داشته باشه:
1: نوکیا از کل بیخیال N97 شده، که بعیده چون همین چند روز پیش برای 5800 آپدیت جدید داد بیرون.
2: نوکیا داره روی آپدیت N97 کار اساسی میکنه تا تیغیرات زیادی ایجاد کنه که زمان بر هست.(امیدوارم این درست باشه)
درضمن امروز یه ایمیل اعتراضی خیلی شدیدی فرستادم تا 2 روز جواب میدن، ببینیم چی میگن!
شما ها هم برید اعتراض کنید، اگه انگلیسی بلدید که برید سایت اصلی اگه نه از سایت فارسی اعتراض کنید!