نقل قول:
يكم بيشتر توضيح بده.. يعني امنيا بازم ارزون شد؟؟؟ ديجيكالا كه قيمت رو برده بالا....
Printable View
نقل قول:
يكم بيشتر توضيح بده.. يعني امنيا بازم ارزون شد؟؟؟ ديجيكالا كه قيمت رو برده بالا....
آقا این مشکل حل نشد ؟نقل قول:
آخه من ۶.۵ رو گرفتم اما این پست رو که دیدم ترسیدم نصبش کنم...
نه ارزون نشده بلکه الان هفته های آخره 20 -30 تومن هم گرون تر از هفته اول اسفند ماه شده.نقل قول:
اون یارو که گفته 430 خالی میبنده و این ترفندشون هست هیچ آپدیت و یا آپگریدی در کار نیست گوشی رو ازت میگیره میگه منتظر باش میره 10 دقیقه دیگه گوشی رو میاره میگه بفرما آپگرید کردم که اگه حساب کنی با پول آپگریدش از قیمت مغازه های یگه گرونتر هم میشه.
من خودم رفتم یارو 20 تومن قیمت زیر قیکت کف بازار میگفت گفتم خوب باشه بیار آورد و من هم گفتم باشه گفت آپگرید میخواد که 60 تومن میشه منم گفتم come on (رمزیه) از مغازه اومدم بیرون بدون آپگرید هم گوشی رو بهت نمیدن
امید وار متوجه شده باشی آپگریدی در کار نیست مگه میشه گوشی که نو هست تازه از جعبه در اومده احتیاج به آپگرید داشته باشه؟؟!
يعني الان گرون شده؟ چنده؟؟؟؟ من هفته پيش بخرم ولي نشد اومدم سمنان .. الان في چنده؟؟؟؟؟؟؟:5:
آقا من فردا میخوام برم بخرم . برم یا صبر کنم تا هفته دیگه ؟؟؟؟
سلام هنوز كه نه به همه دوستان اينو بگم اگر اين ويندوز موبايل 6.5 را نصب كنند ديگه از شكل گوشي بيزار ميشن سرعت كه صفر تمام نرم افزار ها اصلي سامسونگ پاك ميشن بعد ديگه نميزاره به هيچ رامي تغيير بدي رفتم گوشيرو فلش كنم يك نفر گفت نرم افزار hard spl را نصب كن درست ميشه الان دانلود كردم ميخوام ببينم با اين نرم افزار گوشي درست ميشه يا نه
خیلی گرون نشوده حدودا میشه گفت 10 - 15 تومن همکف کشیدن بالا طبقات بالاتر ارزونتره فقط طبقات بالاتر بد گیر میاد و همه کس نداره...
هی من تو بازار این f480 رو با امنیا اشتباه میکردم آخه شکل کارتونشون شبیه همه ....
اگه نظر من رو بخواهی برو بگیر بابا دنیا ارزششو نداره بخاطر 10 -15 تومن صبر کنی تا بعد از عید که مثلا ارزونتر بشه - همین الان برید بگیرید . حالشو ببرید - من خودم خیلی برام سخت بود 560 تومن بدم واسه اکسپریا البته پولشو داشتم - خلاصه رفیقم گفت ول کن بابا برو همین امروز بخر دنیا ارزششو نداره بخوهی 2 -3 ماه تو کف یه گوشی بمونی که مثلا ارزونتر بشه - مم دیدم راست میگه رفتم همون روز گرفتم - اما خداییش بچه هایی که امنیا میگرند توی دوربین چه در عکاسی و چه در فیلمبرداری سود میکنند نسبت به اکسپریا - اکسپریا همه چیش خوبه بجز این دوربین تابلوش رنگ بندی k800 پیش اکسپریا خداس......
ببخشید میون حرفاتون من تا حالا 7 -8 تا برنامه تو اکسپریا با هم باز کردم توی task manager دیدم فقط 42 درصد رم رو پر کرده یعنی برنامه هایی که تو پاکت پی سی اجرا می شوند احتیاج به رم زیادی ندارند . منظورم اینکه 128 تا رم امنیا به نظرم کافیه برای اجرا برنامه ها و کمبودی نداره
مثلا حالا که اکسپریا 256 مگ رم داره که چی من میگم 7-8 تا برنامه باز کردم فقط 42 درصد پر شده. ما بقیش پرته....
توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه توجه
سلام . گوشي را دادم نمايندگي مجاز پارس مايكروتل تا فلش بشه بله ديگه اين رام حالمو درست حسابي گرفت ازشما خواهش ميكنم هيچ رام غير رسمي را نصب نكنيد كه مثل من بيچاره ميشين صبر داشته باشيد تا رام اصلي از طرف خود سامسونگ بياد
الان ياد اين حديث افتادم : همانا پيروزي با صبر است
يعني اگر صبر داشته باشي موفق ميشي ولي من صبر نكردم و بدبخت شدم حالا انتخاب با خودتونه ميتونيد رامهاي غير رسمي رانصب كنيد و حيرون بشيد .واقعا خيلي سخته اين يه صحبت دوستانه با شما بود حالا خود دانيد
با نرم افزار Grand Prix میتونی هر رامی رو که میخوای روی گوشی بریزینقل قول: