یه توضیح مختصر بهت میدم . البته فقط میگم که با چیه اون کلاس حال میکنی . چون شیوه بازی با هرکدوم دلبخواهه و باید یاد داشته باشی
Warrior : مبارز سنگینی هستی که میتونی نقش تانک رو هم داشته باشی و زره های خفنی که همین جور توی بازی میگیری رو میتونی تنت کنی .
سلاح های زیادی هم توی بازی واست پیدا میشه . میتونه سلاح ها بزرگ رو هم بردای که باهاش یه دمیج زیادی بزنی و حال کنی و توی طول بازی کارت فقط کشتنه .
Rouge : یه ادم دزد و دغل بازی هستی که میتونی دزدی کنی و تله کار بزاری و سم بسازی و نارنجک دستی بسازی و مخفی کاری هم بکنی و از پشت خنجر بزنی و کشتن مستقیم هم داری باهاش .
سرعت حرکاتت زیاده و میتونی یا تیرکمون داشته باشی و یا دوتا خنجر . دوتا خنجری که بشی تبدیل میشی به یه اساسین و حالش رو میبری .
زره هم نباید امید زیادی داشته باشی . زره سبک زیادی توی بازی گیرت نمیاد . اصلا چون لازم نداری . چون همه حمله ها رو جاخالی میدی و بیشترین ضعفت جادویه .
من خودم این بودم که خیلی خیلی باهاش حال کردم . به خاطر سرعت زیادش .
Mage : خودم تا حالا باهاش نرفتم .
ولی وقتی برش داری خوشت میاد ازش . در ضمن توی داستان بازی کسی خیلی از Mage ها خوشش نمیاد .
ولی جادو زدن هاش رو حال میکنی صددرصد . زره رو هم که هیچی و لباس کمی هم توی بازی هست . ا
سلحه ات هم عصاست و توی بازی کم گیر نمیاد .