كدوم يارو؟اون سوپر ميوتنته رو ميگه؟(FAWAKS( اگه اينو ميگي كه من تا حالا نزاشتم بميره تجربه ندارم كه اون بميره!:31:نقل قول:
Printable View
كدوم يارو؟اون سوپر ميوتنته رو ميگه؟(FAWAKS( اگه اينو ميگي كه من تا حالا نزاشتم بميره تجربه ندارم كه اون بميره!:31:نقل قول:
آرپیجی هست؟حیف شد.ایکاش سوم شخص بود.
مگه fawaks هم ميميره؟؟؟ فكر نمي كنم...من كه همش باهامه ميذارم اون بجنگه ...من ميرم تفريح...:5:نقل قول:
اره...اما سوم شخصش خيليه...به نظرم خيلي توپ هست...امتحان كن...:10:نقل قول:
مردنو که میمیره ، یه بار امتحانی خودم کشتمش :31:نقل قول:
مگه fawaks هم ميميره؟؟؟
ولی خیلی سگ جونه ، به همین راحتیا نمیمیره و چون همیشه بعد از مبارزات جونشون خود به خود پر میشه دیگه مسئله ای برای نگرانی وجود نداره
راستی این سایت هر چی اطلاعت خواستین بهتون میده ، مثل جاهای مخفی نقشه یا محل bobbleheads هاکد:http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki
Fawkes در حالت عادی 500 HP داره. و حتما می دونید که بعد از نصب Broken Steel همراهاتون هم مثل شما Level Up می شن، در این صورت اگه شما به لول 30 رسیده باشید فاوکس 230400 HP داره!!!!! فکر نمی کنم به هیچ روشی تو بازی بشه کشتش، حتی با Experimental MIRV (که 8 تا Mini Nuke رو با هم شلیک می کنه)!! من خودم کلی با Tesla Canon بهش شلیک کردم حتی یک درجه از جونش کم نشد!!
راستي اون هلمت آمورارو چه طوري ميشه پوشييد ؟ مي گن برو پيش يه نفر ولي هرجا مي گردم پيداش نمي كنم
اسمشو نمي دونم ولي اول اولاش با لباس ژوليده و كلاه تولد هستش!
setpccanusepowerarmor [0 or 1]نقل قول:
بعد از متن 1 یا 0 بزنید
اگر هم همیخوای با رمز بپوشی باید بری سیتادل
دمت خيلي مردي:10:نقل قول:
من تا میرم با مردم صحبت کنم میریزن سرم...فکر کنم به خواطر اون کسی بود که کشتم...!
حالا کسی راهی بلد نیست!!!؟