دوست عزیز میشه بگی از کدوم مغازه قیمت گرفتی؟نقل قول:
اخه من دیروز هم رفتم پایتخت هم ایران ! جفتشون به من 32 رو 345 قیمت دادن!!!
راستی دوستان این ایپاد 3GS یا 3G ?
Printable View
دوست عزیز میشه بگی از کدوم مغازه قیمت گرفتی؟نقل قول:
اخه من دیروز هم رفتم پایتخت هم ایران ! جفتشون به من 32 رو 345 قیمت دادن!!!
راستی دوستان این ایپاد 3GS یا 3G ?
سلام!!!من نپرسیدم!!!فامیلمون که تو تهران برام قیمت گرفته!!!!!!حدود 5-6 روز پیش!!!!!از فروشگاه نگاره!!!!!البته این قیمت رو نگفته!!!!64 GB 400 تومان بود و گفته که 32 حدود 100 تومان ارزون تره!!!!!قرار بوده 2-3 روز بعدش بیاره!!!!نمیدوونم طبقه چندمه!!!!!نقل قول:
آیپاد 3G جدید ترین آیپاده(نسل 3)!!!!!خدا نکنه که گرون شده باشه:41:!!!قراره چند روز دیگه بیاد اهواز و قرار برام بگیره(32 GB)!!!!
شاد باشی...
اره 64 همه جا قیمت 400 تومن بودنقل قول:
ولی فکر نکنم 32 رو بدن 320 تومن
ولی این پسره تو پاساژ ایران به من گفت 3gs دارم..!!
سلام!!!پس اگه قراره 32 345 تومان و 64 400 باشه من اگه به این قیمتا برخوردم حتما 64 میخرم:20:!!!!!نقل قول:
ولی تا 1-2 هفته ی دیگه ممکنه دوباره تغییر قیمت بدن:27:!!!!در ضمن 3gs آیفونه،نه آیپاد!!!!!
شاد باشی...
کسی میدونه چرا دوباره این سایته appulous.us دوباره قاطی کرده؟؟؟؟
دوستان کسی خبر نداره که ایپاد جدیدتر هم به این زودی ها میاد یا نه؟
مرسی..
اپل ایپاد های خودش رو همیشه در سپتامبر معرفی میکنه یعنی شهریور و ایپادتاچ جدید هم شهریور 89 باید بیاد چون به این زودی ها نمیاد وقتی سپتامبر2009 معرفی شد ..
قاطی نکرده تا اونجایی که میدونم باید به اون سوالش جواب بدی تا مشکلی باهاش نداشته باشی ..نقل قول:
یکی از دوستان (سیمور) گفته بود هرکی سوالی رو گیر کرد اینجا بگه تا جوابش داده بشه ! ...
موفق باشی .
خوشبختانه همون دفعه قبل که جنابه (سمیور) جوابه سوالو گفتن. وارده سایت شدم. این دفعه هم فک کنم به خاطره اون دفعه که جواب دادم سوالی بدام نیامد و وارده سایت شدم.:8: اما هنگه سایت. خیلی کنده و یه دفعه میپره بیرون. گفتم شاید دوباره مشکلی داره:41: چارس چیه؟؟؟نقل قول:
دوستان بی وایرلس خبر خوبی واستون دارم.
RedSn0w-09 تو راهه.
با این برنامه میتونید آیپادتون رو جیلبریک کنید و همزمان با اون سیدیا هم نصب میشه و نیاز به وایرلس برای نصی سیدیا رو از بین میبره ...
منبع:
کد:http://xsellize.com/content.php/11-iPhone-Dev-Team-RedSn0w-0-9-Compatible-With-Firmware-3-1-2-On-Its-Way