نه نداره.همش با همه.نقل قول:
نه نداره.همش با همه.نقل قول:
اگه جزوه معلمت خوبه که نه نمی خواد.نقل قول:
سلام بچه ها من تازه واردم.سه تا سوال داشتم:
1.کسی اینجا فن ترجمه ی عربی انتشارات الگو یا OTN رو خونده؟اخه تعریفشو زیاد شنیدم.
2.برای دینی جامع مهر و ماه بهتره یا جامع همگامان؟اخه به نظرم گاج و کتاب سبز و ابی قلمچی اصلآ خوب نیستن.راستی تحلیل ایات نشر الگو رو هم دارم بدک نیست.
3.برای ریاضی تجربی مهر و ماه بهتره یا کتاب سبز؟
مرسی از راهنماییتون:31:
جزوه معلم من عالیه پس فقط باید کتاب تست بگیرم درسته؟؟:21:نقل قول:
آره در همه دروس این کارو بکن اگه آموزشت خوبه یا جزوه معلمت خوبه بیشتر رو تست کار کن.نقل قول:
سلام من تازه واردم.سه تا سوال داشتم:
1.کسی کتاب فن ترجمه ی عربی نشر الگو رو دیده؟اخه تعریفشو زیاد شنیدم.
2.برای دینی جامع مهر و ماه بهتره یا همگامان؟اخه به نظرم گاج سفید و کتاب سبز و ابی قلمچی اصلآ خوب نیستن.راستی تحلیل آیات نشر الگو رو دارم بدک نیست.
3.ریاضیات تجربی مهر و ماه بهتره یا کتاب سبز؟
ممنون میشم.
سلامميخواستم ببينم اگه واسه تست هاي قرابت معنايي كتاب تناسب مفهومي و قرابت معنايي دكتر سبطي بخونيم ديگه لازم نيست اون معنيايي كه معلممون سر كلاس گفته بخونيم؟يعني فقط با خوندن اون كتاب ميتونيم تست هاي قرابت معنايي را جواب بديم؟
اگه منظورت معنی بیت هست که لازم نیست حفظ کنی. سر کلاس خوب گوش کن تا همون موقع مفهوم بیت و روش معنیکردن را یاد بگیری. در کنکور مفهوم مهم هست نه معنی تنها (بر عکس امتحانهای کلاسی یا کنکور آزاد!)نقل قول:
سعی کنید در کلاس تمرین کنید تا معنی کردن بیت را خودتون یاد بگیرید. نه اینکه معلم بگه و شما تند تند بنویسید. کتاب دکتر سبطی هم به شما کمک میکنه تا بتونید خودتون معنی کنید. مشکلی داشتید از دبیرتون کمک بگیرید. چون تقریبا همهی ابیاتی که برای قرابت معنایی انتخاب میشوند، در کتابهای درسی وجود ندارند!
اگه شما طبق روش مؤلف پیش برید (دقیق بخونید، تمرینها را حل کنید و ...) میتونید اکثر تستهای قرابت معنایی را جواب بدید. ولی فقط خوندن کافی نیست. هر چی بیشتر تمرین کنید موفقیت بیشتری کسب خواهید کرد. در کل کتاب بسیار خوبی هست و مثل هر کتاب دیگهای انتظار معجزهی سریع نداشته باشید:46:
بله، نکات را خوب دستهبندی و ساده بیان کرده.نقل قول:
بهترین کتاب تست برای ریاضی 2 وحسابان به نظر شما چیه تست مهندس مهربان خوبه؟ میخوام کامل باشه تست های سخت هم داشته باشه فقط کنکور نباشه بیشتر تالیفی.
سلام
می خواستم بدونم برای گسسته و جبر کتاب پیشنهادی دوستان چیه؟
می خواهم یه کتاب کامل باشه :20: