همين تاپيك هم اكثرا سوت و كور هست حالا مي خواي يه تاپيك مرتبط با اين بازي هم بزني هرچي داري همين جا بگي واسه دل تاپيك هم ثواب كردي دي:نقل قول:
Printable View
همين تاپيك هم اكثرا سوت و كور هست حالا مي خواي يه تاپيك مرتبط با اين بازي هم بزني هرچي داري همين جا بگي واسه دل تاپيك هم ثواب كردي دي:نقل قول:
از برنامه Purrint استفاده کن و قبل از استفاده توی تنظیماتش ذخره اتوماتیک رو تیک بزننقل قول:
راستی نمی دونین چجوری میشه از ماشین عکس گرفت که تو کامپیوترت بمونه ؟ یعنی تبدیل به فایل تصویری بشه
من که نفهمیدم :14:نقل قول:
از برنامه purrint استفاده کن و قبل از استفاده توی تنظیماتش ذخره اتوماتیک رو تیک بزن
nfs يه بدي كه داره اينه خيلي اعتياد آور نيست يعني حداقل واسه من يكي كه نيست يه دست كه تموم ميكنم ديگه دستم گرم نميشه دوباره نصب كنم الته كمبود هارد هم مزيد بر علت شده من هر بازي رو كه نصب مي كنم تموم مي كنم حذف مي كنم خداييش فردا پس فردا ميرم يه 320 يه نيم ترايي چيزي مي خرم خيالم رو راحت مي كنم
این به جذاب نبودن این بازی برمیگرده منم خود این بازی رو خیلی وقته نصب کردم ولی مثلا کرایسس 1 و 2 و کال آف 5 رو فیر2 و جی تی آ رو تموم کردم ولی هنوز آندور کاور رو تموم نکردم و اصلا حس بازیش نیست!
چه جالب!!!!!نقل قول:
منم Dead Space مرحله ی آخرشم ولی اصلا حوصله ی تموم کردنشو ندارم!
البته Most Wanted اینقدر جذاب بود که من 1 هفته ای تمومش کردم!!!!!!
اما این ....:41:
حال نمیده :دی
البته دليلش اينه كه ميتونست يكم تنوع جاب ها رو بيشتر كنه خيلي يكنواخت هست يا مثلا يه وقتهايي ما يعني راننده ماشين ما پياده ميشد حرف ميزد توي فيلم هاي دموي وسط بازي هم اصلا اول شخص بودن جذابيتي نداره خيلي مصنوعي هست ميتونست اون فيلم ها حداقل سوم شخص باشه حداقل مي ديديم كي هستيم و چه شكلي شايد حداقل با قيافه اش حال مي كرديم بيشتر انس مي گرفتيم من واسه اين حرفم دليل دارم براي من كريسيس وارهد بيشتر از اولي چسبيد دليلش اين بود كه ما نوماد رو قيافه اش رو نمي ديديم ولي سايكو دائما ديده ميشد توي دوربين سوم شخص كه من كلا با حركات و رفتار و قيافه و حرف زدن سايكو حال ميكردم يه جوري با شخصيتش انس گرفته بودم انسي كه مثلا توي سان آندرياس با cj ميگيريم يعني اين خيلي مهم هست توي يه بازي پلير خودتون رو گه گاه ببينيد حتي اول شخص. به هر حال اين نظر بنده هست
در این مورد به شدت باهات موافقم ... مخصوصا اگه می شد خودت قیافه ات رو درست کنی دیگه خیلی خوب می شد ... و بعضی موقع ها مثل اینکه می خوای یه جاب بگیری یا با اینو و اون ل کل می کنی از ماشین پیاده می شدی ... اینجوری خیلی جالب تر می شد :14:
بله اينطوري تنوع ميشد همش ماشين سواري نه اين كه حال نده حال كه ميده فقط باعث ميشه يه كم خشك باشه روند بازي حتي ما اسم پلير خودمون رو هم نميدونيمنقل قول:
بعضی موقع ها که پلیس ها میگیرنت تصویر کتک خوردن خودت رو می بینی ... منتها اون جوی بیشتر حال آدم گرفته میشه ... لااقل یه مشت هم نمی زنه :31:
از زناش هم کتک می خوریم ... یه ذره رو خودمون کار می کردیم که اینجوری کتک نخوریم ...