رفقا به نظرتون بیوک ایران مدل 1358 هم جز ماشین های کلکسیونی قرار می گیره؟
Printable View
به نظر من اره ارزش کلکسینی داره...نقل قول:
راستی بیوک ایران 8 سیلندره یا 6 سیلندر...؟
بیوک ایران معرکه است، من رو کاماروی خودم موتور بیوک گذاشتم ، 8 ه ، واقعا موتور معرکه ایی داره، بیش از انتظارم عالی بود
شرمنده یعنی موترو ماشین رو عوض کرده بودین؟نقل قول:
نه دیگه این یه کم بی انصافی هستش ولی اگه متور مشکل حادی داشت اونجای خود داره
سلام.
هر ماشینی که شخص بخواد نگه داری بکنه طبق این آین نامه جدید(که هنوز کاملا معلوم نیست) اگر مشکل فنی نداشته باشه ارزش کلکسیونی یا شخصی پیدا میکنه...مثلا یه پیکان مدل 50 یا 56..حالا بیوک که جای خودش داره..اما گاها چیزایی میبینم که آه از نهاد آدم در میاد..
نوا سفارشی آمریکایی بسیار تمیز سفید تک سند که مثل روز اولش بوده دادن اوراق کردند و 1 میلیون گرفتند....
اگر کسی برای این وضعیت گریه کرد باید به او حق داد...
شاید شنیدن این خبر برای شما بد باشه اما هیچ چیز برای من شنیدن اینکه چرا تولید پیکان رو قطع کردن.. کاش هنوز هم تولید میشد.. خبر تلخی نیست!!!نقل قول:
نوا سفارشی آمریکایی بسیار تمیز سفید تک سند که مثل روز اولش بوده دادن اوراق کردند و 1 میلیون گرفتند....
من خودم تا دو سال پیش از ماشینای قدیمی (بیوک،شورولت و...) بدم میومد و زانتیای صفر رو به یک بیوک صفر ترجیح میدادم!!! کلا طرفدار ماشین مدرن و به روز هستم اما دو سال پیش بود که پسر عموم اصرار کرد که به ماشین دوستش که بیوک 8 سیلندر بود بشینم... وقتی توش نشستم واقعا بهم شوک وارد شد و شیفته ی این ماشین شدم و کلا بهم ریختم ماشینه به این تمیزی رو 700/5 میگفت...!!! واقعا اگه با قطعاتش مشکل نداشتم میخریدم البته گرون باشه مشکل ندارم فقط حوصله ی پیدا کردن ندارم الان هم تو اینترنت یه کامارو تمیز پیدا کردم بیست و چند میلیون میگه واقعا خیلی تمیزه... فقط دست و بالم بستش دارم میرم سربازی وگر نه میخریدم...!!!
نقل قول:
موتور خودش 6 خطی بود، اسب هاشم کم بود! میخواستم لذت 8 رو هم ماشین ببره هم خودم!:5::46:
تازه گیربکسشم معمولی بود ،3 دنده ، میخواستم هفت صد بزارم روش که اجلش برگشت بنده خدا،خدا رحمتش کنه!:41::37:
پس الان فهمیدم ماشین شما بیس بوده نه Z28نقل قول:
بعدا خودتون تعویض موتور کردین خواهشا یه عکسی از vin code ماشین بذارید
از اونجا عکس نگرفتم، اما از جعبه عقبش عکس دارم،کارتون راه میوفته؟! :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فدای سرت که موتور رو تعویض کردی... به نظر شخصی من تعویض موتور هیچی از اصالت ماشین کم نمی کنه..
البته اگه بخوای فرضا موتور یه ماشین دیگه رو به ماشین خودت به زور تراشکاری بخورانی مطمئنا اصالت ماشین از دست میره چون دستکاری شده...
اما اگه بخوای موتور GM 6 سیلندر رو باز کنی و یه موتور GM دیگه که 8 سیلندره رو بدون زحمت تراشکاری و بدون دستکاری غیر استاندارد ببندی رو ماشین به نظر من نه تنها اصالت رو از دست نمیده بلکه کار خوبی هم کردی...
--------------------------------
amiva جان راجع به تعویض موتور توشیح بده... چی کار کردی؟؟ کار های قانونی چطور بود؟؟ ماشین رو با موتور 8 می بردی واسه معاینه فنی؟؟؟؟؟ بهت گیر نمی دادن؟؟
درباره نصب موتور 8 هم توضیح بده...... به هیچ عنوان به کوچکترین تراشکاری احتیاج نداشت؟؟؟
کلا توضیح کامل بده.. دمت گرم