درسته ... به طرز فجیعی ارزون شد !نقل قول:
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم
Printable View
درسته ... به طرز فجیعی ارزون شد !نقل قول:
من قيمت g700 رو 150 تومان دارم
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?
اره هر دو پسوند رو پخش میکنه با برنامه CorePlayer ولی چون CPU ا ین گوشی ضعیف باید رزولوشن رو پایین بیاری
UIQ از نظر آپدیت تعطیله، ولی نیازهای شما رو برآورده میکنه!نقل قول:
وضعيت uiq چطوري؟ من الان سيمبين دارم ايا uiq بهتهر؟مثلا flv dvxنرم افزاري هست نصب شه اجرا كنه روي g700?
g900 گرگان 190 تومن
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم
ارزونترین قیمت و همچنین گرونترین قیمت توی علائدینه! طبقه زیر زمین خیلی زیر قیمت میده ولی بنداز بنداز اونجا در حد تیم ملیه! خیلی باید حواست رو جمع کنی اگه از طبقه زیر زمین خرید کنی، ولی اگه میخوای با اطمینان خرید کنی، برو نمایندگی کامتل توی طبقه اول.نقل قول:
كسي مي تونه يه راهنمايي كنه از كجا مي تونم در تهران جي 900 رو ارزون تربخرم
سلام.طاعت هاتون قبول.
کامپیوترم مدتی ویروسی بود و در طی این مدت جی 900 رو با کابل به کامپیوتر وصل می کردم.لطفا بگید چطور میشه مطمئن شد که گوشی ویروسی شده یا نه؟
برای از بین بردنش چه راه مطمئنی وجود داره؟
ممنون.
التماس دعا...
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :
this version of the installation file is no longer supported
این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!
این برنامه هایی که شما می خوایی رو گوشیتون نصب کنید برای UIQ2 هست یعنی P900 و P910 و... شما باید برنامه برای UIQ3 پیدا کنیدنقل قول:
آقا من با این g900 چی کار کنم ؟ یه مشکل بزرگ باهاش دارم ! با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :
this version of the installation file is no longer supported
این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!