یاهو مشکلی نداره
Printable View
یاهو مشکلی نداره
ویرایش شد.......
درسته
کلوب هم از فیلتر در اومد :31:
سایت یاهو برای شما باز میشه!؟
من تو کرج هستم از دیال آپ استفاده می کنم هر دو را باز می کنه هم کلوب هم یاهو
بگیر نگیر داره! هر وقت ... خواست باز میشه هر وقتم نخواد نمیشه!
دوستان من حدود چند ماهی هست که یه مشکل خیلی عظیم با این یاهو مسنجرم دارم و یهویی ؛ موقعی که میخوام یه چیزی بفرستم یا وسط چت کردن و ... هنگ می کنه و Not Responding میشه . مجبورم کلا قطعش کنم دوباره برم تو و این قبلا من رو خیلی اذیت می کرد تا دوباره برم توش و عذر خواهی بکنم از افراد که یهویی آف شدم. الان بدتر شده ؛ وقتی هنگ می کنه و میام بیرون دیگه نمی تونم برم داخل ؛ یا ارر میده ؛ یا اینکه میزنم Sign in چند ثانیه عملیات طول می کشه بعدش هیی ؛ ارر نمیده ولی داخل نمیشه ؛ دوباره همون صفحه Sign in میاد.
ورژنش 8 بود ؛ رفتم 9 رو دانلود کردم همجنان مشکل داشت ، چند روز پیش هم 10 رو دانلود کردم باز هم مشکل قبلی هست و من دیگه دارم دیوونه میشم ؛ سرویس مسنجر خود یاهو هم که به طور کامل فاجعه هست و بدرد نمیخوره .
خلاصه یکی منو نجات بده !
دوستان من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
راه حلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم قبلآ این مشکل رو داشتم و بخاطر این بود که در قسمت Connection مسنجر از Proxy استفاده میکردمنقل قول:
احتمال بسیار زیاد بخاطر عدم ثبات کانکشنت هست که از Dial-up استفاده میکنی
بهتره ISP رو عوض کنی
یکی از علت هاش اینه که سایت یاهو جلوی دسترسی های کشورهایی مثل ایران رو بسته همونطور که از خود سایت یاهو شما نمیتونید نرم افزار یاهو مسنجر رو دانلود کنید بخاطر همین موضوع آپدیت های این نرم فازار و پلاگین هاش هم از این قاعده مستثنا نیستند.نقل قول:
با وی-پی-ان کانکت کنید و اقدام یه انجام همین کار بکنید ببینید مشکلتون حل میشه