ما اینجا برگ چغندریم اگه منظورمو متوجه نشدی شما کجا میرید که وارد محیط مرحله اول میرهنقل قول:
من وقتی difficulty رو انتخاب میکنم بجای اینکه بره تو بازی صفحه ی انتخاب میره:18:
Printable View
ما اینجا برگ چغندریم اگه منظورمو متوجه نشدی شما کجا میرید که وارد محیط مرحله اول میرهنقل قول:
من وقتی difficulty رو انتخاب میکنم بجای اینکه بره تو بازی صفحه ی انتخاب میره:18:
دوست عزيز ديدم اوني رو كه ميگي اما عمل كردم بازم همين مشكل. دارمنقل قول:
همون كه گفته بود device manager و بعد disable كنم اصلا سيستم من اين گزينه رو نداره
خواهشا يكي كمكم كنه
ویندوزت نسخه ی beta شه اطمینانی نیست بهش.نقل قول:
از ویندوز هم ممکنه باشه ولی عده ای توی همین تایپیک رویxp و vista همچین مشکلی داشتن راهنمای شده.
یه گشتی بزن پشدا میکنی.
شايد کرک خرابه.:13:نقل قول:
سلام
من دارم بازی رو دوباره میرم ...
مشکلی که هست اینه ... بعضی اوقات خودش اتوماتیک میره تو حالت Prone ...
مثلا بعد از زدن RPG ... و آتش زدن جایی و ... اعصابم رو خورد کرده ....
قبلا اینطوری نبود ..
ممکنه دلیلش این باشه که رفتم تو اخرین درجه سختی ؟!
این هم نباید ربطی داشته باشه که !!!
چرا نسخه ي پي سيب اين بازي با پي اس 2 اين بازي فرق داره براي من كه اينجوريه ممنون اگه جواب بديد.
کلا برای این اخطار باید این کار رو کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Start>Control Panel>Sound
Right Click on the default playback device (e.g. Speakers) and click properties. From there select the Advanced tab.
To eliminate this error the default playback format must be set at 24 bit 48000Hz (Studio Quality).
سلام به همه ی دوستان.call of 5 چرا قسمت mod نداره؟مثل call of 4 که توی قسمت mod تمام اسلحه ها برای بازی شبکه ای بازه...اگه mod داره چه طوری باید فعالش کنم؟میشه لطف کنین اگه کسی این بازی رو تموم کرده save رو برای دانلود بزاره...
ممنون
از Device Manager گزینه ی Unimodem رو از زیر شاخه Sound, Video and Game controllers غیر فعال کن.
خب فرق داره دیگه.نقل قول:
خواستن مثل بقیه نشه.
یا تنوع داشته باشه.