«روبرت انكه» در راه مونيخ
رابرت انكه ديگر قصد ندارد به حضور خود در هانوفر ادامه دهد.
اين دروازه بان ملى پوش كه يكى از گزينه هاى اصلى يوآخيم لو براى به تن كردن پيراهن شماره يك ژرمن ها نيز به حساب مى آيد، معتقد است براى رسيدن به اهدافش بايد هر چه زودتر هانوفر را ترك كند و به باشگاه بزرگ ترى ملحق شود.
انكه در گفت و گويى كوتاه با روزنامه بيلد اظهار داشت: «دوست دارم به بنفيكا بازگردم و دوباره در درون دروازه اين تيم قرار بگيرم اما راستش را بخواهيد دوست ندارم در سال هاى پايانى حضورم در مستطيل سبز دور از وطن باشم. دوست دارم وقتى از دنياى فوتبال خداحافظى مى كنم، در آلمان باشم و قهرمانى در بوندس ليگا را هم در كارنامه داشته باشم. فكر نمى كنم با هانوفر بتوانم به اين هدف دست يابم. من براى رسيدن به خواسته ام بايد به تيم بزرگترى ملحق شوم تيمى كه پتانسيل قهرمانى در بوندس ليگا را داشته باشد.»
پس از اظهارات انكه مطبوعات آلمانى خبر از حضور احتمالى او در بايرن مونيخ دادند. به نقل از مطبوعات كشور آلمان باشگاه بايرن قصد دارد در ماه ژانويه اين دروازه بان باتجربه را به خدمت بگيرد گويا مسئولان اين تيم آلمانى در مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا ترجيح مى دهند از دروازه بانى باتجربه بهره ببرند. اتكاء به دروازه بان جوانى همچون رنسينگ در ليگ قهرمانان مى تواند براى بايرنى ها مشكل ساز شود.