به هامبورگ گل بزنم شادي نميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدويكيا: پرسپوليس بايد هوشيار باشدفردا فرصتي براي مرور 8 سال خاطره است. آخرين باري كه مهدي مهدوي كيا در ورزشگاه AOL آرهنا براي هامبورگ بازي كرد به 19 مي سال 2007 باز ميگردد. در آن بازي هامبورگ موفق شد آلمانيا آخن را 4بر صفر ببرد و فصل را به پايان برساند. كيا در اين ديدار از دقيقه 60 به ميدان رفت و در آخر با اشكهايي كه كسي آنها را نديد، با ورزشگاه AOL آرهنا خداحافظي كرد. فردا، براي مهدي مهدويكيا گذري بياندازه كوتاه به گذشته است. او بار ديگر در اين ورزشگاه بازي خواهد كرد، اما اين بار با پيراهن آينتراخت...«هنوز هيچ چيز معلوم نيست. اصلا شايد من در تركيب نباشم!» اما او فردا قطعا در تركيب ثابت فرانكفورت حضور دارد. اوكس مدافع راست اين تيم به دليل 5 اخطاره شدن بازي هامبورگ را از دست داده و مهدي به احتمال فراوان در پست دفاع راست بازي ميكند. او در آستانه اين بازي مهم، در گفت و گو با سايت رسمی باشگاه پرسپوليس سعي ميكند همه چيز را عادي جلوه دهد....
*قبل از بازي هامبورگ و آينتراخت همه چيز تحت تاثير تو است.
ممنون. ولي اين بازي براي من مثل تمام بازيهاي ديگر ليگ است.
*ولي بايد براي تو فراتر از يك بازي معمولي باشد.
بالاخره هامبورگ باشگاه من است ولي در حال حاضر بازيكن آينتراخت هستم و بايد با تمام وجود براي اين تيم بازي كنم.
*بايد براي تو خيلي مهم باشد كه دوباره در ورزشگاه هامبورگ بازي كني، درست است؟
من در بازي رفت هم براي آينتراخت بازي كردم و موفق شديم هامبورگ را ببريم. طبيعي است كه هر بازیكني دوست داشته باشد در زمين باشد. من هم دوست دارم جلوي تماشاگران هامبورگ بازي كنم. آنها 8 سال از من حمايت كردند و در اين سالها هميشه نسبت به من وفادار بودند. حتي در مقطعي كه باشگاه مرا نخواست و قراردادم را تمديد نكرد، آنها از من حمايت كردند. وقتي من روی نيمكت بودم، لطف زيادي داشتند و هرگز محبتهاي آنها را فراموش نميكنم. هميشه در نظرسنجيها مرا به عنوان محبوبترين بازيكن تيم انتخاب ميكردند. دوران طلاييام را در بوندسليگا در هامبورگ پشت سر گذاشتم. خيلي دوست دارم دوباره در ورزشگاه AOL به ميدان بروم و دوباره خاطرات خوبيم را در اين تيم مرور كنم.
*فكر ميكني مربي، تو را در تركيب ثابت قرار دهد؟ سايتها پيش بيني كردهاند كه تو فيكس باشي...
بستگي به شرايط دارد. در تركيب تيم تازه دو، سه ساعت قبل از بازي مشخص ميشود. من نميتوانم بگويم كه حتما در تركيب هستم يا نه، اما اگر باشم تمام تلاشم را ميكنم.
*اينكه تو قبلا در هامبورگ بازي كردهاي و انگيزه زيادي داري، دليل ميشود كه مربي تو را در تركيب ثابت بگذارد؟
اينجا براي يك مربي چنين مسايلي مهم نيست. هيچ وقت به اين دليل يك بازيكن را در تركيب نمي گذارند. مربي تصميمات خود را بر اساس شرايط بازي ميگيرد.
*دوست داري در اين بازي گل بزني؟
كدام بازيكن را ميشناسيد كه از گل زدن بدش بیاید؟ اگر موقعيتي در مقابل هامبورگ پيش بيايد آن را به راحتي از دست نميدهم. البته اول بايد ببينم در تركيب تيم هستم يا نه.
*اگر گل بزني، شادي ميكني؟
به هيچ وجه. من به احترام طرفدران هامبورگ حركتي نميكنم. چون دوست ندارم نظر آنها در مورد من عوض شود. ممكن است هر حركتي به گذشته من در اين تيم ضربه بزند. به همين خاطر هيچ كاري نخواهم كرد كه هواداران بدشان بيايد.
*تو در بازي قبلي تيم فرصت بازي نيافتي، اين دليل خاصي داشت؟
من سه هفته پيش مصدوم شدم. بعد از آن، تيم دو بازي را در ليگ برد و اين طبيعي بود كه مربي به تركيب تيم برندهاش دست نزند. با اينحال من در نيمه دوم براي تيم بازي ميكردم اما در مقابل وردربرمن شرايطي پيش آمد كه مربي مرا به زمين نفرستاد. بعد از اينكه تيم حريف 10 نفره شد ما يك مهاجم به زمين آورديم. در نيمه دوم هم مربي دوست داشت نتيجه را حفظ كند به همين خاطر يك مدافع را به زمين فرستاد. براي من طبيعي بود كه در اين شرايط براي تيم بازي نكنم.
*آينتراخت در چه شرايطي قرار دارد؟
امسال تيم ما يك مشكل عجيب داشته. هميشه جلوي مدعيان خوب بازي كردهايم و عالي نتيجه گرفتهايم اما جلوي تيمهاي ضعيف و قعرنشين مشكل داشتهايم. مثلا هفته قبل برمن را زديم و يك بار ديگر اين حرف من ثابت شد. نميدانم تا كي اين مشكل وجود خواهد داشت!
*راستي اخبار تيم پرسپوليس را هم دنبال ميكني؟
بله، اغلب بازيهاي اين تيم را ميبينم اما خيلي از ريز اتفاقات خبر ندارم.
*فكر ميكني پرسپوليس قهرمان ليگ شود؟
اين تيم امسال خوب كار كرده، شرايط تيم خوب بوده، مخصوصا در نيم فصل اول. همين كه تيم نيم فصل را بدون باخت تمام كرد، باعث غرور طرفداران بود. من هم به عنوان يك پرسپوليسي از اين بابت خيلي خوشحال شدم. اما چند وقتي است كه شرايط تيم كمي تغيير كرده اما به نظر من باز هم پرسپوليس شانس اول قهرماني است. اگر بتواند دوباره شرايط قبلي را به دست بياورد كه البته فكر ميكنم ميتواند، قهرمان ليگ خواهد شد. فقط بايد كمي هوشيار بود. بازيكنان بايد شرايط تيم را درك كنند. قهرماني پرسپوليس در ليگ خيلي شيرين خواهد بود، هم براي مردم و هم براي فوتبال ايران. قهرماني اين تيم به نفع فوتبال كشور خواهد بود چون پرسپوليس يك تيم مردمي است. اميدوارم اين تيم بعد از 5، 6 سال دوباره به چيزي كه مستحقش است برسد