چرا 2 تا آنتي ويروس به جز ناد كه افت سرعت نداره بقيه آنتي ويروس ها سيستم رو زياد درگير خودشون ميكنننقل قول:
در ضمن شما ميتوني يه فنوم 3 هسته اي بگيري كه قيمتشم بد نيست 8650 محدوده 140
Printable View
چرا 2 تا آنتي ويروس به جز ناد كه افت سرعت نداره بقيه آنتي ويروس ها سيستم رو زياد درگير خودشون ميكنننقل قول:
در ضمن شما ميتوني يه فنوم 3 هسته اي بگيري كه قيمتشم بد نيست 8650 محدوده 140
اصلا نصب همرمان دو تا آنتی ویروس کار غلطیه. معمولا آنتی ویروس های جدید رو وقتی می خوای نصب کنی اول سیستم رو سرچ می کنند و اگه آنتی ویروس دیگه ای روی سیستم باشه نصب نمی شن.نقل قول:
به هر حال آنتی ویروس سرعت رو پایین میاره ولی مزیت این پردازنده اینه که اونقدر سرعتش بالا هست که افتش رو به خاطر آنتی ویروس احساس نکنی. من معمولا زمانی که با یه برنامه سنگین کار می کنم (یا موقع بازی) آنتی ویروس رو موقتا غیر فعال می کنم. (البته من پردازنده خودم قدیمیه... شما احتمالا لازم نیست این کار رو انجام بدی.)
توی سایت های خبری نوشته بود مدل E7300 امروز (10 اوگوست) به بازار میاد و با قیمت 133 دلار عرضه می شه و از همون روز هم قیمت مدل قدیمی تر E7200 به 113 دلار کاهش پیدا می کنه. (البته این تغییر قیمت طول می کشه تا به ایران برسه ولی حدس می زنم به زودی قیمتش پایین بیاد.) از مغازه دارها بپرسید.
سلام. اصلأ نگران این مسائل نباش. کلأ چون یک پردازنده 2 هسته ای با فرکانس بالا داری می گیری این افت سرعت رو احساس نمی کنی.:5:نقل قول:
کامپیونر های جدید این قدر سرعتی شدن که وقتی ویندوز بالا می یاد فورأ می تونی به کارات برسی و لازم نیست که 5 دقیقه صبر کنی که ساعت شنی بره.:31::8:
اقا من شدیدا بین q6600 و e8400 موندم
کدوم واسه بازی های جدید بهتره حداقل تا 2-3 سال دیگه؟
سلام. فعلأ 8500 خیلی بهتره. ولی اگر بازی ها برای کار با 4 هسته ای ها اماده بشن اون وقت 6600 بهتر می شه.نقل قول:
به نظر من 6600 بگیری انتخاب بهتریه . چون قدرتش کافیه(حتی اختلاف فریمشون به 10 هم نمی رسه)
با یک اور کلاک ساده هم قدرتش خیلی بالا می ره.
برای بازی های امروز E8400نقل قول:
برای بازی های آینده: باید تحقیق کنی ببینی بازی هایی که از هر 4 هسته پردازنده استفاده می کنند کی به بازار میان؟ و آیا وجود دستورات SSE4.1 در پردازنده های 45 نانومتری (مثل E8400 ) تاثیری روی اجرای اونها داره یا نه؟
فکر نمی کنم توی این فوروم کسی جواب این دو سوال رو بدونه. اگر چیزی به دست آوردی به ما هم بگو!
سلام ... ممنون ...نقل قول:
قضیه اون 3هسته ای که دوستمون تو صفحه پیش بهش اشاره کردن چیه؟ اون بهتره یا همینی که مدنظرمه؟
Q6600 سرتره چون 4 هسته اي هست درسته e8400 45 نانومتري هست و دستورات جديد پردازنه رو داره ولي اون دستورات در بازي بكار نميرن به اون صورت صرف نظر از فركانس و باس بيشتر E8400 مزيتي نسبت به Q6600 ندارهنقل قول:
خوب دوست عزیز همون فرکانس بالا اصله. یه مثال بزنم: مثلا بازی که با سی پی یوی 2 هسته ای بهینه شده، با E8500 بهتر کار میکنه تا Q6600. چون فرکانس Q6600 تو دو هسته ، کمتره از E8500.نقل قول:
ولی به نظر من بازم Q6600 بهتره. بیاید یه خورده کمتر به بازی فکر کنیم. توی کارای گرافیکی و برنامه ها Q6600 خیلی جلوتره از E8500.