سلام آقایون
ما هم تازه اومدیم
تو سرور dakota :دی
Printable View
سلام آقایون
ما هم تازه اومدیم
تو سرور dakota :دی
خوش اومدی !
تا 6 december بازی جدید باز شده . روزی یک بار می تونید به صورت مجانی بازی کنید ...
سلام دوستان دوباره
سوالی داشتم از نزد استادان الآف الدوله ی این بازی:دی
و اون هم این بود که من الآن کلاس ادونچر ور داشتم
سوال این است که این کلاس الآن چه کاری برای تان میتونه انجام بده اصلا کلا چه کارایی از دستش بر میاد:دی
منظورمم اون مفاد و مضادش نسبت به بقیه نیست چمیدونم 50 درصد راه میره این حرفا
با تشــــــــــکر
تو قسمت character چه تفاوتی با همدیگر می کنند را کاملا نوشته به جز اونا هیچ تفاوتی با هم ندارند
نه ببین منظورم اینه که توجه کن
الآن مثلا یه کارگر میتونه برای تان (town) بشینه عملگی کنه و بنایی کنه و این حرفا
من چکار میتونم بکنم و یه دوئلر و سرباز چکار میتونن بکنن
منظورم این بود:دی
اگه اسکیلش را داشته باشه هر 4 تا کاراکتر می تونه برا شهر کارگری کنه !! فقط کارگر bonus برای کارگری داره و اون 3 تای دیگه نداره !
الان من سربازم و آرش ادونچر که هر دو تامون الان کارگریم چون اسکیلام را گذاشتیم برا construction ...
که اینطور
دست شما درد نکنه:دی
الان بهترین جا واسه رفتن و شروع کردن به نظرم colorado باید باشه! چون هم پرمیومش واسه ما که ناگت سخت گیرمون میاد خیلی خوبه، هم ایرانیا توش خیلی قوین، هم اگه دوئلر باشید چ.ن دوئلر ری اسکیل کرده خیلی ریاده راحت پیش رفت می کنید! من پیشنهادم اینه که پاشید بیاید کلورادو، پارسه یا پاسارگاد... خودم پذیرایی می کنم ازتون :n24:
ممنون آخه الآن لول 16 ام...منم که خیلی وقت بازی ندارم دیگه ذوق مرگم به همین لول و همین 5000 هزار تایی که دارم آخه خیلی بازی نمیکنم:دی
راستی یه سوال:n02: تفاوت gun با dueling weapon چیه
یعنی خوب dueling weapon که مشخصه gun چکار میکنه
پ.ن:حالا به هر حال اومدیم دیگه
به اسم shinobian
هوامونو داشته باشید:دی
weapon فقط برای دوئل هست و gun فقط برای fort battle هستنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]