میگم دوستان این اینترانت اسیاتک چطوریاس؟ باش میشه فیسبوک و یوتوب رفت؟ قیمتش که خوبه
Printable View
میگم دوستان این اینترانت اسیاتک چطوریاس؟ باش میشه فیسبوک و یوتوب رفت؟ قیمتش که خوبه
باور نکن.
همشون سر و ته یه کرباسن. ممکنه یه مدت بخاطر ریزش مشتری یا شروع به کار, خدماتشون مخصوصا دانلود رایگان رو بهتر بدن به مشتری, ولی همش موقتیه تا وقتی که مشتری بگیرن. بعد میشه همونی که قبلا بوده و همه در همون سطح سرویس می دن.
آسیاتک هم که مغز .. نخورده سرعت دانلود رایگان 120 کیلو رو به یکباره 2 برابر کنه وقتی براش سودی نداره.
کسی جواب مارو نمیده؟:n28:
بچه ها 1سوال ذاشتم برای طرح نامحدودی که دارم چرا سرعتش از ساعت 12 تا 9و10 صبح داغونه آخه قبلن ها 1تا3 اینطوری میشد
بنظرتون بخاطر ماه رمضونه؟جواب بدید فوریه
معلومه دیگه. اسمش روشه."اینترانت آسیاتک"نقل قول:
اینترانت= فقط شما به سایت هایی دسترسی داری که سرورش در داخل کشور باشه و آی پی داخلی داشته باشن.
آسیاتک= که به اسم های آسیاشت و آسیاتر هم شناخته میشه، شرکتی است که افتضاح ترین سطح خدمات و کیفیت و پایداری رو در بین شرکت های اینترنتی داره.
موفق باشید
سلام بچه ها یه سوال داشتم من نامحدود512 دارم دو روزه دیگه تموم میشه میخواستم 2مگ با10گیگ ترافیک رو بگیرم ولی نمیتونم وارد پنلم بشم تا تمدید کنم..بعد از اتمام این سرویس میشه سرویس جدید رو خریداری کرد ؟همون لحظه وصل میشه عایا ؟!
از نظر قیمت و کیفیت مناسبترین اینترنت کشور هست.نقل قول:
اما پیشنهاد بنده نامحدود هست.
معمولاً ساعت 12 قطع میشه. 5 دقیقه مودم رو خاموش نگه دارید. (ترجیحاً ده دقیقه)نقل قول:
بعد از روشن کردن باید سرعت 1 به 1 بشه.. اگر 256 و 128 هست کمی سرعتشون پایین هست و...
512 به بالا بگیرید.
512 نامحدود بهتره چون ترافیک 10 گیگ شما در اثر شرایطی نا مشخص ظرف یکی دو روز تمام میشه!نقل قول:
ما نماینده آسیاتک هستیم و... یه مشتری داریم 128 داره بنده خدا از سرعت 300 دانلود با اینترنت 128 خوشحال بود روزای اول ما سر یک هفته اومده میگه
من فیلم دانلود نکردم چون حجمیه.
آهنگ دانلود نکردم
نرم افزار
هیچی
اما 30 گیگ مصرف شده!
آپدیت ویندوز و نرم افزار ها و آنتی ویروس و ...
سایتهای موسیقی و فیلم آنلاین و...
10 گیگ شما رو دود میکنند.
اگر ویندوز 8 باشید که اصلاً به جز نامحدود نگیرید.
دوست عزیز مشتری شما اینقدر احمقه که128+ 6گیگ میخره بعد 24 گیگ حجم اضافه میکنه؟
دقیقا چرا باید سرویسای نامحدود رو پیشنهاد کنید در حالی که اصلا مزیتی نداره؟
خداوکیلی اینا نمایندن یا .....؟
سریع وصل میشه اما پنل شما مشکل داره! باید بشه وارد شی! تماس بگیرنقل قول:
نه محمد جان من سرویس 4 مگ نامحدود دارم به پشتیبانی میزنگم میگه چون سرویسهای محدود تایم رایگانشونه پهنای باند میاد پایین
اینیم که میگی بعد از 12 قطعی داره آره داداش همشو میدونم ولی 2ماه پیش فقظ 1تا3 صبح سرعت میکشید پایین ولی الان تا 10 11 پایینه بعدش خوب میشه
این دیگه از کجاش میلنگه؟:n21: