اخه اون یکی رفیقم طرح تابستونی داره قشنگ ۱۸ مگ براش بسته شدهنقل قول:
شانس ماست دیگه
Printable View
اخه اون یکی رفیقم طرح تابستونی داره قشنگ ۱۸ مگ براش بسته شدهنقل قول:
شانس ماست دیگه
سلام دوستان من خطم فیبر نوریه و مجبورم مخابرات بگیرم و بیشتر بازی انلاین میکنم بنظرتون کدوم سرویس مخابرات بهتره و ی سوال دیگه پینگ مخابرات چطوره؟
به نظرم شما همون سرویس "صد دانه یاقوت" واستون مناسبه چون قیمت سالانه ش ۹۵/۰۰۰ تومنه و ماهی ۲ گیگ بهتون میده و میتونید بسته ۱۰۰ گیگ هم با قیمت ۹۸/۱۰۰ تومن بخرید که نسبتا مناسبه . درباره پینگ خیالتون راحت باشه مخابرات اگه هیچی نداشته باشه پینگش خوبه . حداقل من که راضی هستم . ضمنا اینم مد نظر قرار بدید که جشنواره صد دانه یاقوت دانلود شبانه رایگان نداره و فقط ماهی ۳ گیگ میتونید دانلود شبانه انجام بدید .نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
شماها خسته نشدین از این مخابرات چی های دزد ؟ هر کی دیگه جای شماها بود تا الان جون داده بود چقدر شماها اخه پوست کلفتین بکشید بیرون دیگه خسته نشدین از پینگ بالا و کندی و .......؟
داداش ما مجبوریم مخابرات بگیریم اگ شاتل پارس انلاین یا هر شکت دیگه ی روی خط من سرویس میداد اون رو میگرفتم الان مخابرات بهتره از هیچی:n27:
- - - Updated - - -
داداش ما مجبوریم مخابرات بگیریم اگ شاتل پارس انلاین یا هر شرکت دیگه ی روی خط من سرویس میداد اون رو میگرفتم الان مخابرات بهتره از هیچی:n27:
شیفت ناگهانی و بی دلیل در سرعت دانلود .........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n35:
تو یکسری مناطق بخاطر نوع تکنولوژی فیبرشون پهنای باند کمه و بیشتر از ۲مگ نمیدن. نمونش یکسری خط های فیبر مرکز حافظ.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستانی که تازه میخوان نت بگیرن از مخابرات کمی صبر کنن احتمالا برای دهه فجر یه طرح خوب بزارن البته مطمئن نیستما ولی به نظرم احتمالش زیاد باشه
اینا اشتباه محاسباتیه که تو IDM اتفاق میفته وگرنه واقعا تو اون چند ثانیه سرعت دانلودت انقدر زیاد نمیشه. واسه منم این قضیه زیاد اتفاق میفته، مخصوصا وقتی از speed limiter استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
شیفت روبه پایین.کاهش سرعت منظور بنده است.نقل قول: