برهانی: فقط برد می خواهیم
جهان ورزش- آرش برهانی مهاجم تیم استقلال که در این فصل با به ثمر رساندن 18 گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفته است در بازی تیمش برابر پرسپولیس موفق به گلزنی نشد تا امروز با انگیزه بیشتری به مصاف مقاومت برود و به فکر بالا بردن آوراژ گلزنی اش در این بازی باشد. البته برهانی بیشتر از همیشه به بازی کردن بیشتربه تیم ملی هم فکر می کند.
* برای بازی با مقاومت آماده هستی؟
- من در شرایط خوبی به سر می برم و دوست دارم در شیراز روند گلزنی هایم را از سر بگیرم تا به صدرنشینی در جدول گلزنان ادامه دهم. من در بازی با پرسپولیس هم می توانستم گلزنی کنم ولی در این بازی بیشتر باید توپ سازی می کردم که این وظیفه را هم به خوبی انجام دادم.
* با عملکردی که در این چند وقت داشتی چرا کمتر در تیم ملی به میدان می روی؟
- این سوال را باید مربیان تیم ملی جواب بدهند، من الان به تیم ملی دعوت می شوم و از این اتفاق خوشحالم و سعی دارم در بازی های آینده با آمادگی بیشتر در تمرینات نظر کادر فنی را جلب کنم تا به عنوان آقای گل لیگ جایگاه مناسب تری در تیم ملی داشته باشم.
*بازی با مقاومت را چطور می بینید؟
- این بازی برای ما با اهمیت است چون بعد از تساوی در داربی حاشیه های زیادی در تیم وجود داشت و اگر این بازی را نبریم ممکن است اوضاع بدتر از گذشته شود و نتوانیم به روزهای خوب گذشته برگردیم پس از این بازی فقط برد می خواهیم تا صدرنشین مقتدر باقی بمانیم.