دانلود شبانه زیاد برام مهم نیست ولی همین وب گردی و اینستاگرام و اینا روزی 1.5 گیگ مصرفمه یا دیگه حداقل ماهی 30 گیگ:n27:نقل قول:
Printable View
دانلود شبانه زیاد برام مهم نیست ولی همین وب گردی و اینستاگرام و اینا روزی 1.5 گیگ مصرفمه یا دیگه حداقل ماهی 30 گیگ:n27:نقل قول:
سلام
خوب هستید
من چند سالی هست که سرویس نامحدود مخابرات دارم و مشکلی نداشتم ولی از دیروز حدود ساعت 5 بعدالظهر سیستم قطع شد یعنی چراغ دی اس ال مودم روشنه ولی چراغ اینترنت خاموشه
دوستان بنظرتون مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید .
توصیه میکنم به تنظیمات مودم دست نزنیدنقل قول:
برای من معمولا ماهی یکبار اینطوریه. بعضی وقت ها 2-3 ساعت و بعضی وقتها حدود نصف روز طول میکشه تا درست بشه
فقط مطمئن باشید مشکل از سمت شما نیست و کاری هم به غیر از صبر کردن نمیتونید انجام بدید
یک سوال
بنظرتون مخابرات می تونه یک طرفه اینترنت نامحدود رو قطع کنه ؟
خیر. با توجه به شکایتی که با اطلاع رسانی دوستان توی همین تاپیک، در CRA صورت گرفت امکانش رو ندارننقل قول:
وگرنه خرداد سال قبل قصدش رو داشتن.
در ضمن شما بررسی کنید که مخابرات منطقه شما در حال کابل برگردان نباشه.
و در نهایت با پیگیری از 2020 هم میتونید علت قطعی رو جویا بشید
دوستان سلام.
من مهر ماه اینترنت طرح تابستانه رو گرفتم و ۱۰۰ گیگ شارژ کردم الان با گذشت ماه شارژم تموم شد و میخوام مجددا حجم بخرم. اما توی گزینه های خرید میگه باید سرویس بخری! من سرویسم یک سالست و باید تا مهر آینده فقط بسته ی حجمی بخرم ولی نمی دونم چرا همچین گزینه ای برام تو سایت نمیاد و فقط میاد خرید سرویس یک ساله در سرعت های مختلف.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز تو آدرس زیر میری بعد شماره تلفن و شماره رمز عبور وارد می کنید و بعذ روی خرید ترافیک کلیک می کنی و شارژ می کنینقل قول:
کد:http://ecare.tct.ir/index.php
اینو میدونم اما وقتی میرم توی خرید شارژ به جای خرید حجم برای آپشن خرید سرویس رو میاره
Internet 2048Kb 3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) 24GB 12Month 820,000
در صورتی که من پول سرویس رو قبلا دادم و الان فقط میخوام شارژ مجدد انجام بدهم.
شما زنگ بزن پشتيباني ٢٠٢٠ تا برات درست كنندنقل قول:
نتيجه رو هم به ما اعلام كن تا ما هم مثل شما نگذاريم حجمون صفر بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من یه هفته اس نمیتونم برم تو پنل
کسی میدونه مشکل از چیه؟
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]