والا گفتن چون تو بودی این شهر رو ساختی پس مستیر مایند این قضیه -- تو بودی به عنوان جریمه 6 روز بن میشی!
Printable View
والا گفتن چون تو بودی این شهر رو ساختی پس مستیر مایند این قضیه -- تو بودی به عنوان جریمه 6 روز بن میشی!
حق دازن دیگه حسین!! آخه این چه کیاریه کردی؟!
حسین سخت میگذره؟؟؟:38:
lol
یکی دیگخ کولتی اکانت میسازه من باید بن بشم :31:
جات خالی!
آخه تابلو ، دوتا اکانت تو شهره به اسم های builder1990 و buildbuild ... همینطوری نگاهشون کنی میفهمی ... بعد یکم خلاقیت هم بخرج ندادی اسمشون رو چیز دیگه انتخاب کنی :دینقل قول:
حالا ایشالا از بن در میای برمیگردی به بازی .فعلا باید با حبس بسازی :دی
حسین 1جور میگی 1کی یگه مولتی ساخته ما بن شدیم انگار تاحالا رنگ مولتی رو ندیدی
پای مولتیات به شهر ما هم باز شده بود :دی
ولش کن حالا فعلاٌ که من ار بنی در اومدم
کسی پویا و امین رو یادشه ؟ رنک یک و دو ورد 5 بودن ...
من که توی ورد 5 بودم توی شهر cyrus empire و persian empire پیش اینا بودم با هم بازی میکردیم فکر نمیکردم هنوز هم بازی کنن ! الان با یه سری ایرانی دیگه اومدن کولورادو با فاندر شهر صحبت کردم گفت تعدادشون زیاده .
منتظرم خود این دوتا بیان یه صحبت کنم ببینم اوضاع چند چنده . شما هم اگه دیدین این دوتا رو برید رو مخشون
من با اونیکه الان فاندر هست صحبت کردم ! نمی خواهد بهمون ملحق بشه !
اون بنده خدا که بیلدره داره شهر میسازه فاندرهای اصلی هنوز نیومدن . دیشب صحبت کردم منو یادش اومد گفت با پویا صحبت کنم . تصمیم گیر اصلی اونه
ولی با سابقه ای که من ازشون دارم فکر نکنم بیان چون روی اسم شهرشون خیلی تعصب دارن و تعدادشون هم خیلی زیاده ولی ما خیلی بهتر از اونها ورد رو میشناسیم پس بهتره کمک مارو داشته باشن